Edulliset lennot kohteesta Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä (KNO)

Jatkuvat lennot 18 kohteeseen 11 eri lentoyhtiön kautta

Olennaiset tiedot koskien Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä

Lentokentän nimi Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä
Lentokentän (IATA) koodi KNO
Kaupunki Knokke-Heist
Maa Belgium (BE)
Täysi sijainti Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä
Leveysaste 51.199562
Pituusaste 2.872141
Näytä kartalla Google maps
Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä
Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä
Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä
Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä
Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä
Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä

Knokke-Heist Westkapellen helikopterikentän tilat ja palvelut

Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä on tärkeä tukikohta niille, jotka etsivät nopeaa ja kätevää lentoliikennettä Knokke-Heistille ja sieltä pois. Lähellä rannikkoa sijaitseva se palvelee ensisijaisesti alueen yritysten ja matkailijoiden kuljetustarpeita. Tämä helikopterikenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja tehokkaan kokemuksen käyttäjilleen. Alla on yleiskatsaus siitä, mitä voidaan odottaa Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttää käytettäessä.

Tilastot

  • Helikopterialueet: Helikopterikentällä on hyvin hoidettuja helikopterikenttiä, joihin mahtuu useita helikoptereita samanaikaisesti, mikä mahdollistaa tehokkaan toiminnan myös ruuhka-aikoina.
  • Odotustila: Lentoa odottaville matkustajille on järjestetty mukava odotustila, joka on varustettu istumapaikoilla ja reaaliaikaisilla lentotietonäytöillä.
  • Pysäköinti: Helikopterikentän vierailijoilla on pääsy turvalliselle pysäköintialueelle, joka varmistaa, että he voivat jättää ajoneuvonsa kätevästi lähelle matkustaessaan.
  • WC:t: Puhtaat ja esteettömiä wc-tilat ovat käytettävissä kaikkien helikopterikentän käyttäjien avuksi.

Palvelut

  • Charter-palvelut: Helikopterilentokenttä tarjoaa tilauslentopalveluita, joihin kuuluu kiertoajeluja ja yksityislentoja tiettyihin kohteisiin.
  • Lentotuki: Lentäjät voivat hyödyntää kattavia lentotukipalveluita, mukaan lukien säätiedotukset ja lennonsuunnitteluapu.
  • Maakuljetusjärjestelyt: Jotta matkustaminen olisi saumatonta, helikopterikentän henkilökunta voi auttaa järjestämään maakuljetukset lopullisiin kohteisiin.
  • Huolto ja tankkaus: Helikopterikenttä on varustettu perushuolto- ja tankkauspalveluilla, jotka varmistavat, että helikopterit ovat valmiita seuraavalle matkalleen.
  • Hätäpalvelut: Turvallisuus on etusijalla, ja helikopterikentällä on valmiustilassa hätäpalvelut, mukaan lukien lääkintäapu ja palontorjuntaominaisuudet.
  • Asiakaspalvelu: Helikopterilentokentällä on erityinen asiakaspalvelupiste, joka vastaa kyselyihin ja tarjoaa apua vaivattomaan kokemukseen.

Logistiset tiedot

Knokke-Heist Westkapellen helikopterin käytöstä kiinnostuneille on tärkeää huomata, että kaikki toiminnot ovat tiukkojen turvallisuusmääräysten alaisia. Lentäjiä ja matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä helikopterikenttään etukäteen vahvistaakseen varauksensa ja saadakseen tietoa mahdollisista erityisistä matkustusvaatimuksista tai -rajoituksista.

Ota yhteyttä ja pääsy

Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä on yhdyskäytävä, joka korostaa mukavuutta ja tehokkuutta. Lisätietoa tai järjestelyjä varten henkilöitä kehotetaan ottamaan yhteyttä helikopterikentän virallisten viestintäkanavien kautta. Helikopterikentän strateginen sijainti varmistaa, että se pysyy saavutettavana ja tärkeänä lentoliikenteen solmukohtana alueella.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä?

Koodi KNO on myönnetty Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Ngurah Rai International Airport (DPS), ja sen arvioitu kesto on 3h 25m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä?

Yhteensä 11 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Lion Air, Wings Air, Citilink, SW Italia, Batik Ai

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Knokke-Heist?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Knokke-Heist, suosivat usein Knokke-Heist Westkapellen helikopterikenttä (KNO)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Knokke-Heistin läheisyydessä?

Knokke-Heist läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella