Edulliset lennot kohteesta Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen (KKN)

Tutustu 4 paikkaan 3 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen

Tiedot koskien Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen

Lentokentän nimi Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen
Lentokentän (IATA) koodi KKN
Kaupunki Kirkkoniemi
Maa Norway (NO)
Täysi sijainti Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen
Leveysaste 69.723500
Pituusaste 29.891184
Verkkosivusto Avinor.no
Näytä kartalla Google maps

Kirkenesin lentokenttä, Høybuktmoen Tilat ja palvelut

Palvelut

Kirkenesin lentokenttä, Høybuktmoen on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä Kirkkoniemen kaupungissa Norjassa. Se tarjoaa valikoiman mukavuuksia, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen.

  • Lähetystiskit: Lentokentällä on eri lentoyhtiöiden lähtöselvitystiskit, joiden avulla matkustajat voivat suorittaa valmiit lähtöselvitykset. -lentotoimenpiteet tehokkaasti.
  • Matkalaukkujen käsittely: Kirkkoniemen lentoasema tarjoaa tehokkaita ja luotettavia matkatavaroiden käsittelypalveluita varmistaen, että matkustajien matkatavarat käsitellään huolellisesti ja toimitetaan nopeasti.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja ja ruokapaikkoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita ja ruokailumahdollisuuksia. Matkustajat voivat kätevästi ostaa matkamuistoja tai syödä aterian ennen lentoa tai sen jälkeen.
  • Autonvuokraus: Kirkkoniemeen ja sen ympäristöön tutustumista haluavilla matkustajilla on mahdollisuus vuokrata auto lentokentältä. Kirkkoniemen lentokentällä on useita arvostettuja autovuokraamoita.
  • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät lisämukavuutta ja rentoutumista, Kirkkoniemen lentoasema tarjoaa oleskelutiloja, joissa he voivat rentoutua, nauttia ilmaisista virvokkeista ja käyttää erilaisia mukavuuksia.

Palvelut

Tilojensa lisäksi Kirkkoniemen lentoasema tarjoaa myös erilaisia palveluita matkustajien kokonaismatkakokemuksen parantamiseksi:

  • Tiedot desk: Lentokentällä on infopiste, jossa ystävällinen henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa tai huolenaiheissa.
  • Kadonnut ja löydetty: Jos matkustajat kadottavat tai kadottavat esineen lentokentällä, he voivat vieraile kadonneiden ja löydettyjen toimistojen ilmoittamassa ja noutamassa omaisuutensa.
  • Lääketieteellinen apu: Kirkkoniemen lentokentällä on lääkintäpalvelut ja henkilökuntaa, joka antaa tarvittaessa välitöntä lääketieteellistä apua. Matkustajat voivat luottaa siihen, että apua on saatavilla.
  • Erityisapu: Lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille tai muita erityistarpeita tarvitseville matkustajille. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat käytettävissä auttamaan koko matkan ajan.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat kätevästi käyttää pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluja lentoasemalla hallitakseen talouttaan ja hankkiakseen paikallista valuuttaa.

Kirkenesin lentoasema, Høybuktmoen, on omistautunut takaamaan miellyttävän matkakokemuksen kaikille matkustajille. Erinomaisten tilojensa ja palvelunsa ansiosta matkustajat voivat odottaa saumatonta matkaa kulkiessaan tämän modernin norjalaisen lentokentän läpi.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen?

Koodi KKN on myönnetty Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Oslo Airport Gardermoen (OSL), ja sen arvioitu kesto on 2h 10m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Wideroe, SAS, Norwegian Air Shuttl

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Kirkkoniemi?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Kirkkoniemi, suosivat usein Kirkenesin lentokenttä Høybuktmoen (KKN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Kirkkoniemi sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella