Suora lento kohteesta Kingston/Norman Rogersin lentoasema (YGK)

Non-stop-lentoja 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Kingston/Norman Rogersin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
YUL Dorval

2 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Kingston/Norman Rogersin lentoasema

Lentokentän nimi Kingston/Norman Rogersin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi YGK
Kaupunki Kingston
Maa Canada (CA)
Täysi sijainti Kingston/Norman Rogersin lentoasema
Leveysaste 44.223490
Pituusaste -76.599458
Verkkosivusto Cityofkingston.ca
Näytä kartalla Google maps

Kingston/Norman Rogersin lentokentän tilat ja palvelut

Kingston/Norman Rogersin lentoasema, joka sijaitsee Kingstonissa, Ontariossa, tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita, jotka takaavat saumattoman matkakokemuksen kaikille matkustajille. Olitpa kanta-asiakas tai ensikertalainen, lentokentän palvelut on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin varusteltu terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja kätevän ympäristön matkustajille. Terminaalissa on runsaasti istuma-alueita, ilmainen Wi-Fi-yhteys ja latauspisteitä elektronisille laitteille.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia valikoimasta vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten kirjoja, lahjoja, ja matkustustarpeet. Lisäksi saatavilla on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat nopeista nappaavista välipaloista täyden palvelun ravintoloihin.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja. Pysäköintialueet sijaitsevat kätevästi lähellä terminaalirakennusta ja tarjoavat kilpailukykyiset hinnat matkustajille.
 • Autonvuokraus: Niille, jotka tarvitsevat ajoneuvon saapuessaan, lentoasemalla on useita autonvuokraustoimistoja, jotka sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksessa. Halusitpa sitten kompaktiauton tai katumaasturin, löydät helposti tarpeisiisi sopivan vuokrausvaihtoehdon.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarakärryjä ja matkatavaroiden käärimispalveluita varmistaakseen kuljetuksen turvallisuuden ja helppouden. omaisuutesi.
 • Esteettömyys: Kingston/Norman Rogersin lentoasema pyrkii tarjoamaan kaikille matkustajille täysin esteetön kokemuksen. Esteettömiä pysäköintipaikkoja, ramppeja, hissejä ja pesuhuoneita on saatavilla koko terminaalirakennuksessa.

Palvelut:

 • Lennon tiedot: Lentokenttä tarjoaa ajantasaiset tiedot -päivämäärän lentotietonäytöt kaikkialla terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä ajan tasalla lähtö- ja saapumisajoistaan.
 • Kadonnut ja löydetty: Jos kadotat esineen matkasi aikana, lentoasemalla on erillinen kadonnut- ja Found-palvelu auttaa löytämään ja palauttamaan tavarasi.
 • Matkalaukkupalvelut: Jos kohtaat ongelmia kirjattujen matkatavaroiden kanssa, lentoaseman matkatavarapalvelutiimi on käytettävissäsi auttamaan sinua jäljityksessä, raportoinnissa ja noutamisessa. matkatavarasi.
 • Ilmainen Wi-Fi: Pysy yhteydessä lentokentällä ollessasi ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä, joka on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa.
 • Pankkiautomaatti ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla taloudellisiin tarpeisiisi.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäpalvelut ja henkilökuntaa valmiustilassa, joka antaa tarvittaessa ensiapua ja ensiapua.

Kingston/Norman Rogersin lentoasema asettaa matkustajien mukavuuden etusijalle tarjoamalla laajan valikoiman tiloja ja palveluita. Hyvin varustetuista terminaalitiloista moniin matkustajalähtöisiin palveluihin, lentoasema takaa miellyttävän ja vaivattoman matkakokemuksen kaikille sen porttien kautta kulkeville matkustajille.


Kingston/Norman Rogersin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kingston/Norman Rogersin lentoasema?

Koodi YGK on myönnetty Kingston/Norman Rogersin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kingston/Norman Rogersin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kingston/Norman Rogersin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kingston/Norman Rogersin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kingston kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Norman Manleyn kansainvälinen lentokenttä (KIN) on matkustajien suosiossa kaupungista Kingston sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kingstonin läheisyydessä?

Kingston läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella