Jatkuva lento kohteesta King Islandin lentokenttä (KNS)

Jatkuvat lennot 3 kohteeseen 2 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana King Islandin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BWT Burnie

1-4 lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta
MEL Melbourne

1 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta
HBA Hobart
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien King Islandin lentokenttä

Lentokentän nimi King Islandin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KNS
Kaupunki Currie
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti King Islandin lentokenttä
Leveysaste -39.879776
Pituusaste 143.881680
Verkkosivusto Kingislandair.com.au
Näytä kartalla Google maps

King Islandin lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Tasmaniassa Australiassa sijaitseva King Islandin lentokenttä on pieni alueellinen lentokenttä, joka toimii pääporttina kauniille King Islandille.. Kokostaan huolimatta lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille sujuvan ja miellyttävän matkakokemuksen.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentän moderni terminaali tarjoaa mukava ja vieraanvarainen ilmapiiri matkailijoille. Siinä on runsaasti oleskelutiloja, puhtaat wc-tilat ja pieni kahvila.
  • Matkalaukkupalvelut: King Islandin lentoasema tarjoaa luotettavat matkatavaroiden käsittelypalvelut varmistaakseen matkustajien matkatavaroiden turvallisen ja oikea-aikaisen toimituksen. Ystävällinen henkilökunta auttaa matkatavaroiden kirjaamisessa ja noutamisessa.
  • Vähittäiskaupat: Terminaalissa on useita vähittäiskauppoja, joissa matkustajat voivat selata ja ostaa matkamuistoja, kirjoja, paikallisia tuotteita ja muita matkatavaroita.
  • Autonvuokraus: Matkailijat voivat helposti vuokrata auton yhdeltä lentoasemalla sijaitsevista autovuokraamoista. Tämän kätevän palvelun avulla vierailijat voivat tutustua saareen omaan tahtiinsa.
  • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, mikä varmistaa, että matkustajilla on turvallinen paikka jättää ajoneuvonsa matkan aikana. matka.

Palvelut

  • Lentotiedot: Terminaalin tietonäytöt pitävät matkustajat ajan tasalla lähtö- ja saapumisajoista, porttien tehtävistä ja mahdollisista viivästyksistä tai häiriöistä.
  • WiFi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan lentoaan.
  • Parkkipaikkakuljetus: kuljetuspalvelu lisää käyttömukavuutta. liikennöi pysäköintialueiden ja terminaalin välillä auttaen matkustajia kuljettamaan omaisuutensa vaivattomasti.
  • Esteettömyys: King Islandin lentoasema on sitoutunut tarjoamaan kaikille matkustajille tasavertaisen pääsyn. Se tarjoaa palveluita liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien esteettömiä wc-tiloja ja ramppeja.
  • Kadonneet ja löydetyt: Jos tavara on kadonnut, matkustajat voivat käydä nimetyllä tiskillä ilmoittaakseen ja hakeakseen omaisuutensa, jos ne löytyvät.

King Island Airport pyrkii varmistamaan, että kaikilla matkustajilla on positiivinen kokemus sen tiloja ja palveluita käyttäessään. Modernista terminaalirakennuksesta käteviin autonvuokrausvaihtoehtoihin, lentoasema palvelee matkustajien erilaisia tarpeita. Lisäksi palvelut, kuten WiFi ja parkkipaikkakuljetus, lisäävät mukavuutta ja mukavuutta matkakokemukseen. Vierailetpa King Islandilla liike- tai lomamatkalla, lentoasema on hyvin varustettu, jotta matkasi sujuisi saumattomina.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu King Islandin lentokenttä?

Koodi KNS on myönnetty King Islandin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

King Islandin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Hobart International Airport (HBA), ja sen arvioitu kesto on 1h 15m lennettäessä koneella Fairchild (Swearingen)SA26/SA226/SA227Merlin/Metro/Expediter.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat King Islandin lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita King Islandin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Sharp Airlines, Rex Regional Expres

Currie kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä King Islandin lentokenttä (KNS) on matkustajien suosiossa kaupungista Currie sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Currie sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella