Jatkuva lento kohteesta Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä (AQJ)

Non-stop-lentoja 16 kohteeseen 9 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
AMM Amman

2-4 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta
CGN Köln
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

5h 15m Näytä hinta
CIA Rooma
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 5m Näytä hinta
SOF Sofia
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 10m Näytä hinta
LGW Lontoo
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

6h 0m Näytä hinta
BER Berliini
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 50m Näytä hinta
BUD Budapest
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 5m Näytä hinta
OTP Otopeni
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 15m Näytä hinta
VIE Wien
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 20m Näytä hinta
AUH Abu Dhabi
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 5m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi AQJ
Kaupunki Aqaba
Maa Jordan (JO)
Täysi sijainti Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 29.619794
Pituusaste 35.024084
Verkkosivusto Aac.jo
Näytä kartalla Google maps

King Husseinin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Jordanian Aqabassa sijaitseva King Husseinin kansainvälinen lentoasema toimii tärkeänä porttina upealla Punaisenmeren lomakohdealueella vieraileville turisteille. Modernin infrastruktuurinsa ja huippuluokan varustelunsa ansiosta se takaa sujuvan ja mukavan matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

  • Terminaalit: Lentokentällä on pääterminaalirakennus, jossa sijaitsevat sekä kotimaan että kansainväliset lähtö- ja saapumisalueet. Terminaali on tilava, hyvin hoidettu ja täysin ilmastoitu, mikä tarjoaa stressittömän ympäristön.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ostosmahdollisuuksista verovapaita kauppoja lentokentällä. On olemassa useita myyntipisteitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tavaroita, mukaan lukien paikallisia käsitöitä, koruja, kosmetiikkaa ja paljon muuta. Lisäksi useat ravintolat, kahvilat ja välipalabaarit tarjoavat herkullisia ruokia ja virvokkeita.
  • Business- ja VIP-lounget: King Husseinin kansainvälinen lentoasema tarjoaa eksklusiivisia lounge-tiloja liike- ja VIP-matkustajille. Nämä oleskelutilat tarjoavat rauhallisen ja mukavan ilmapiirin, ja ne on varustettu moderneilla mukavuuksilla, kuten Wi-Fi:llä, työasemilla ja virvokkeita.
  • Autonvuokraus: Vierailijoilla on mahdollisuus vuokrata autoja hyvämaineisille autovuokraamot lentokentällä. Tämän ansiosta turistit voivat vapaasti tutustua Aqabaan ja sitä ympäröiviin alueisiin oleskelunsa aikana.
  • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkärikeskus, jossa on koulutettu henkilökunta ja tilat mahdollisten lääketieteellisten hätätilanteiden hoitamiseen. nousta. Matkustajat voivat olla varmoja, että heidän terveystarpeensa voidaan hoitaa tarvittaessa nopeasti.

Palvelut

  • Kuljetus: Lentokentältä on hyvät yhteydet erilaisiin kulkuvälineisiin, mukaan lukien taksit, linja-autot ja autonvuokrauspalvelut. Tämän ansiosta matkustajat pääsevät helposti määränpäähänsä Aqabassa tai muissa Jordanian kaupungeissa.
  • Tiedotiskit: Terminaalissa on useita neuvontapisteitä, joissa ystävällinen ja avulias henkilökunta voi auttaa matkustajia mahdolliset kysymykset tai huolenaiheet.
  • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden nouto- ja kadonneiden ja löytöjen palvelut. Matkustajat voivat luottaa siihen, että omistautunut henkilökunta varmistaa, että heidän tavaroitaan käsitellään huolellisesti.
  • Wi-Fi: Ilmaiset Wi-Fi-palvelut ovat saatavilla koko lentoasemalla, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä rakkaiden kanssa tai töihin lentoja odotellessa.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet antavat matkustajille mahdollisuuden helposti hankkia paikallista valuuttaa tai tehdä tarvittavia toimia. pankkisiirrot.

King Husseinin kansainvälinen lentoasema pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin ja varmistamaan miellyttävän alun tai lopun matkalle. Laajat tilat ja erinomaiset palvelut tekevät siitä suositeltavan valinnan monille lumoavassa Aqaban kaupungissa vieraileville.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi AQJ on myönnetty Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Cologne Bonn Airport (CGN), ja sen arvioitu kesto on 6h 15m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 9 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Ryanair, Royal Jordanian, Wizz Air, easyJet, Jordan Aviatio

Aqaba kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kuningas Husseinin kansainvälinen lentokenttä (AQJ) on matkustajien suosiossa kaupungista Aqaba sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Aqaba sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella