Lentoerikoistarjoukset kohteesta Kimberleyn lentoasema (KIM)

Matkusta 2 paikkoihin 2 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Kimberleyn lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
JNB Johannesburg

3-5 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
CPT Kapkaupunki

1-2 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Kimberleyn lentoasema

Lentokentän nimi Kimberleyn lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi KIM
Kaupunki Kimberley
Maa South-Africa (ZA)
Täysi sijainti Kimberleyn lentoasema
Leveysaste -28.801495
Pituusaste 24.766519
Näytä kartalla Google maps

Kimberleyn lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Etelä-Afrikan Northern Capen maakunnassa sijaitseva Kimberleyn lentoasema toimii ensisijaisena porttina kuuluisaan Kimberleyn timanttikaupunkiin. Lentokenttä tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita kotimaisten ja kansainvälisten matkustajien tarpeisiin.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Kimberleyn lentoasema tarjoaa kätevän lähtöselvityksen -tiskillä matkustajien sujuvan lähtöprosessin helpottamiseksi.
 • Matkalaukkujen käsittely: Matkustajat voivat odottaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluja varmistaakseen, että heidän matkatavaransa saapuvat turvallisesti aiottuun määränpäähänsä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutta valuutanvaihto: Lentokentällä on pankkiautomaatteja, jotka tukevat erilaisia pankkiverkostoja ja tarjoavat myös valuutanvaihtopalveluita matkustajille, jotka joutuvat muuttamaan rahansa.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalirakennuksessa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia herkullisia välipaloja, aterioita ja juomia.
 • Vähittäiskaupat: matkustajat voivat nauttia vähittäismyyntiterapiasta lentokentän liikkeissä, joissa myydään erilaisia tuotteita, kuten verovapaita tuotteita, matkamuistoja, kirjoja ja lehtiä.

Kuljetuspalvelut

 • Taksi ja autonvuokraus: Matkustajat voivat helposti löytää taksit tai valita autonvuokrauspalvelut Kimberleyn lentoasemalta, jolloin he pääsevät kätevästi määränpäähänsä.
 • Yksityiset kuljetukset: Jotta matkustaminen olisi mukavampaa, yksityiset kuljetuspalvelut ovat saatavilla niille, jotka haluavat henkilökohtaisemman ja vaivattoman kokemuksen.

Vammaiset tilat

 • Saatavuus pyörätuolilla: Lentoasema on varustettu rampeilla ja hisseillä, jotta liikuntarajoitteiset matkustajat pääsevät helposti sisään.
 • Erikoisapu: Erityisapua tarvitsevat matkustajat voivat pyytää sitä etukäteen saadakseen tarvittava tuki koko matkan ajan.

Pysäköintipalvelut

 • Lyhytaikainen pysäköinti: Matkustajat, jotka pysäköivät ajoneuvonsa lyhyemmäksi ajaksi, voivat käyttää lentokentän turvallisia lyhytaikaisia pitkäaikaispysäköintialue.
 • Pitkäaikaispysäköinti: Pitkän pysäköinnin tarvitsevat voivat käyttää pitkäaikaispysäköintipalveluita.

Muut palvelut

 • Wi-Fi: Kimberleyn lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavarat katoavat, matkustajat voivat ilmoittaa lentoaseman löytö- ja löytöosastolle tiedustellakseen ja mahdollisesti noutaakseen omaisuuttaan.

Kimberleyn lentoaseman tilat ja palvelut takaavat matkustajille miellyttävän ja kätevän matkakokemuksen. Tehokkaista lähtöselvitysprosesseista ja matkatavaroiden käsittelystä lukuisiin ravintoloihin, kauppoihin ja kuljetusvaihtoehtoihin, lentokenttä palvelee Kimberleyn timanttikaupungissa vierailevien matkailijoiden monipuolisia tarpeita.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kimberleyn lentoasema?

Koodi KIM on myönnetty Kimberleyn lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kimberleyn lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Cape Town International Airport (CPT), ja sen arvioitu kesto on 1h 35m lennettäessä koneella Embraer RJ135 and Legacy 600/650.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kimberleyn lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kimberleyn lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Airlink (South Africa), CemAi tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kimberley kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kimberleyn lentoasema (KIM) on matkustajien suosiossa kaupungista Kimberley sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kimberleyin läheisyydessä?

Kimberley läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella