Suora lento kohteesta Khujandin kansainvälinen lentokenttä (LBD)

Matkusta 15 paikkoihin 6 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Khujandin kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Khujandin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Khujandin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LBD
Kaupunki Khudzhand
Maa Tajikistan (TJ)
Täysi sijainti Khujandin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 40.215000
Pituusaste 69.696667
Näytä kartalla Google maps

Khujandin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Hujandin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Khujandin kaupungissa Pohjois-Tadžikistanissa, on alueen tärkeä liikenteen solmukohta. Lentoaseman monipuoliset tilat ja palvelut takaavat mukavan ja tehokkaan kokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja hyvin hoidettu terminaali rakennus, joka on suunniteltu majoittamaan suuri määrä matkustajia.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisista vähittäiskaupoista ja ruokailumahdollisuuksista, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Lentokentällä on jokaiselle jotakin verovapaista ostoksista viihtyisiin kahviloihin.
 • Business Lounge: Liikematkailijoille tai eksklusiivisempia kokemuksia etsiville lentoasema tarjoaa mukavan ja hyvin varustetun bisnesloungen. Wi-Fi-yhteyden, työasemien ja virvokkeiden kaltaisilla mukavuuksilla se vastaa liikkeellä olevien ammattilaisten tarpeisiin.
 • VIP-palvelut: Khujandin kansainvälinen lentoasema tarjoaa VIP-palveluita niille, jotka etsivät ylellistä ja yksilöllistä kokemusta. Omistautunut henkilökunta auttaa VIP-vieraita sisäänkirjautumisen, turvatoimenpiteiden ja muiden muodollisuuksien suorittamisessa, mikä varmistaa saumattoman matkan.
 • Kuljetus: Lentoasema tarjoaa käteviä kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit ja autonvuokraukset, mikä helpottaa matkustajien käyttöä. saavuttaakseen määränpäänsä.
 • Pysäköinti: Matkustajille, jotka haluavat pysäköidä ajoneuvonsa lentokentälle matkansa aikana, on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa.

Palvelut

 • Matkalaukkujen käsittely: Khujandin kansainvälinen lentoasema varmistaa tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn ja varmistaa, että matkustajien matkatavarat saapuvat turvallisesti ja nopeasti.
 • Information Desk: Lentokentällä on erityinen tietopiste matkustajien auttamiseksi. tiedustelut ja tarvittavat ohjeet.
 • Lääkintäpalvelut: Jos lentoasemalla on hätätilanteita tai terveyteen liittyviä huolenaiheita, lentoasema tarjoaa lääkintäpalveluja välitöntä apua varten.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat käyttää pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita taloudellisiin tarpeisiinsa.
 • Wi-Fi-yhteys: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-palvelun koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.
 • Tulli ja maahanmuutto: Tehokkaat tulli- ja maahanmuuttopalvelut varmistavat kansainvälisten matkustajien sujuvan maahantulo- ja maastapoistumisprosessin.

Khujandissa on kattava valikoima tiloja ja palveluita. Kansainvälinen lentokenttä takaa miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen kaikille sen ovien kautta kulkeville matkailijoille. Olipa kyseessä liike- tai vapaa-ajanmatka, lentoasema pyrkii tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja tehokkaat palvelut kaikkien matkustajien tarpeisiin.


Khujandin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Khujandin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Khujandin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LBD, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Khujandin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Pulkovo Airport (LED), ja sen arvioitu kesto on 5h 20m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Khujandin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Khujandin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Ural Airlines, S7 Airlines, Air Southwest, UTair, Nordwind Airline

Khudzhand kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Khujandin kansainvälinen lentokenttä (LBD) on matkustajien suosiossa kaupungista Khudzhand sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Khudzhand sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella