Suora lento kohteesta Khersonin kansainvälinen lentokenttä (KHE)

Tutustu 2 paikkaan 2 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Khersonin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
IST Arnavutköy

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
KBP Boryspil

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Khersonin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Khersonin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KHE
Kaupunki Kherson
Maa Ukraine (UA)
Täysi sijainti Khersonin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 46.672200
Pituusaste 32.508491
Verkkosivusto Airport.kherson.ua
Näytä kartalla Google maps

Khersonin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Yleiskatsaus

Khersonin kansainvälinen lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta, joka palvelee Hersonin kaupunkia ja sitä ympäröiviä alueita. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan matkustajille mukavan ja tehokkaan palvelun monipuolisilla mukavuuksilla ja palveluilla.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennus tarjoaa tilavan ja hyvin suunniteltu ympäristö matkustajille.
 • Duty-Free-myymälät: Terminaalissa sijaitsevat verovapaat kaupat tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, alkoholia, tupakkaa ja makeisia.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkailijat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista pikapuruista täyden palvelun ravintoloihin, jotka tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi terminaalissa, pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla finanssipalveluja tarvitseville matkustajille.
 • VIP Lounge: Lentokentällä on myös VIP-lounge eksklusiivisemman elämyksen etsiville matkustajille, jotka tarjoavat mukavat istuimet, virvokkeita, Wi-Fi:n ja rauhallinen ilmapiiri.

Palvelut

 • Informaatiopiste: Lentoaseman tiedotuspisteen henkilökunta on valmis auttamaan matkustajia kaikissa lentoihin, palveluihin ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä yleiset lentoasematiedot.
 • Matkalaukkuapu: Matkatavaroihin, mukaan lukien kadonneet tai vahingoittuneet matkatavarat, liittyvissä ongelmissa on matkatavara-apupalvelu, joka auttaa matkustajia.
 • Wi-Fi: Kherson International Lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentojaan odottaessaan.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja matkustajille, jotka joutuvat jättämään kotinsa. ajoneuvoja matkan aikana.
 • Autonvuokraus: Matkustajille, jotka tarvitsevat kuljetusta saapuessaan, autonvuokrauspalvelut sijaitsevat kätevästi terminaalissa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on ensiapupiste koulutettu lääkintähenkilöstö, joka tarjoaa perusterveydenhuollon hätätilanteissa.

Khersonin kansainvälinen lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita miellyttävän matkakokemuksen takaamiseksi matkustajille. Nykyaikaisilla mukavuuksilla ja tehokkailla palveluilla lentoasema pyrkii vastaamaan kaikkien sen ovista kulkevien matkustajien tarpeisiin.


Khersonin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Khersonin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Khersonin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KHE, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Khersonin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Khersonin kansainvälinen lentokenttä ja Istanbul Airport (IST) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Khersonin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Khersonin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista UI tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kherson kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Khersonin kansainvälinen lentokenttä (KHE) on matkustajien suosiossa kaupungista Kherson sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Khersonin läheisyydessä?

Kherson läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella