Edulliset lennot kohteesta Khatangan lentokenttä (HTG)

Matkusta 2 paikkoihin 2 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Khatangan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
NSK Norilsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
KJA Krasnojarsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 20m Näytä hinta

Tiedot koskien Khatangan lentokenttä

Lentokentän nimi Khatangan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi HTG
Kaupunki Khatanga
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Khatangan lentokenttä
Leveysaste 71.966670
Pituusaste 102.500000
Näytä kartalla Google maps

Khatangan lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Venäjän Kaukoidän alueella sijaitseva Khatangan lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Tämän artikkelin tavoitteena on tuoda esille Khatangan lentoasemalla saatavilla olevat tilat ja palvelut, mikä tekee siitä matkustajille mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Khatangan lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Terminaalin suunnittelu varmistaa sujuvan matkustajavirran, mikä mahdollistaa vaivattoman matkakokemuksen.
  • Odotusalueet: Lentokentällä on mukavat oleskelutilat ja odotustilat, joissa matkustajat voivat rentoutua lentoaan odottaessaan. Nämä alueet on varustettu latauspisteillä, joiden avulla matkustajat voivat ladata elektroniikkalaitteitaan.
  • Ravintolat ja kahvilat: Khatangan lentoasema tarjoaa erilaisia ruokailuvaihtoehtoja matkustajien erilaisiin kulinaarisiin mieltymyksiin. Matkustajat voivat valita useista ravintoloista ja kahviloista, joissa tarjoillaan sekä kansainvälistä että paikallista ruokaa.
  • Ostospalvelut: Lentokentällä on useita verovapaita liikkeitä ja vähittäismyyntipisteitä, joissa matkustajat voivat tehdä ostoksia. Kaupat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita matkamuistoista vaatteisiin ja elektroniikkaan jokaisen matkustajan tarpeisiin.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Khatangan lentoasema ymmärtää rahoituspalvelujen merkityksen matkustajille. Tästä syystä lentoasemalla on matkustajien avuksi pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä.

Palvelut

  • Matkalaukkupalvelut: Khatangan lentoasema varmistaa matkatavaroiden tehokkaan käsittelyn erityisillä matkatavarapalveluihin koulutettu henkilökunta. Lentoasemalla on myös matkatavaravaunut, jotka helpottavat matkustajien tavaroiden kuljettamista.
  • Wi-Fi: Nykyaikaisten matkustajien tarpeisiin vastaamiseksi lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalirakennuksessa. Matkustajat voivat pitää yhteyttä rakkaisiinsa tai töihin odotusaikansa aikana.
  • Tiedotiskit: Khatangan lentokentällä on strategisesti terminaalirakennuksen sisällä sijaitsevia infopisteitä. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia tiedustelujen, reittiohjeiden ja muiden matkustamiseen liittyvien tietojen kanssa.
  • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa tai lääketieteellisissä tarpeissa lentoasemalla on lääkärikeskus ja pätevä lääkintäalan ammattilaisia matkustajien hyvinvoinnin varmistamiseksi.
  • Erityisapu: Khatangan lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille tai vammaisille matkustajille. Pyörätuoliavusta etuoikeuslennolle – lentoaseman henkilökunta pyrkii tekemään matkasta mukavan kaikille.

Khatangan lentoasema on sitoutunut tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut parantaakseen sen yleistä matkakokemusta. matkustajia. Khatangan lentoasema pyrkii vastaamaan sekä kotimaisten että kansainvälisten matkailijoiden tarpeisiin ja odotuksiin huippumodernilla terminaalirakennuksellaan, erilaisilla ruokailu- ja ostosmahdollisuuksilla sekä kätevillä palveluilla.


Khatangan lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Khatangan lentokenttä?

Koodi HTG on myönnetty Khatangan lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Khatangan lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Yemelyanovo International Airport (KJA), ja sen arvioitu kesto on 3h 20m lennettäessä koneella Yakovlev Yak-42 / Yak-142.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Khatangan lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Khatangan lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Sky Regiona

Khatanga kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Khatangan lentokenttä (HTG) on matkustajien suosiossa kaupungista Khatanga sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Khatanga sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella