Edulliset lennot kohteesta Kengtungin lentokenttä (KET)

Matkusta 3 paikkoihin 4 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kengtungin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MDL Mandalay
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
HEH heh
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
RGN Yangon
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta

Tiedot koskien Kengtungin lentokenttä

Lentokentän nimi Kengtungin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KET
Kaupunki Kengtung
Maa Burma (MM)
Täysi sijainti Kengtungin lentokenttä
Leveysaste 21.302467
Pituusaste 99.635865
Näytä kartalla Google maps

Kengtungin lentoaseman tilat ja palvelut

Shanin osavaltiossa Itä-Myanmarin osavaltiossa sijaitseva Kengtungin lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Tämä moderni lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalit

 • Sisäänkirjautumistiskit: Kengtungin lentoasema tarjoaa erillisen lähtöselvityksen -lentokentältä liikennöivien lentoyhtiöiden tiskit. Matkustajat voivat kirjautua sisään ja jättää matkatavaransa vaivattomasti.
 • Matkalaukkujen nouto: Saapuessaan matkustajat voivat helposti noutaa matkatavaransa nimetyltä matkatavaroiden noutoalueelta. Lentokenttä varmistaa virtaviivaistetun prosessin odotusaikojen minimoimiseksi.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on erilaisia ruokailumahdollisuuksia paikallisista herkuista kansainväliseen ruokaan. Matkailijat voivat nauttia nopeasta puremasta tai rauhallisista aterioista ennen lentoa tai sen jälkeen.
 • Duty-Free Shopit: Kengtungin lentokentällä on valikoima verovapaita liikkeitä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, tuoksuja ja paikallisia tuotteita. käsitöitä ja matkamuistoja. Matkustajat voivat hyödyntää verovapaita ostoksia.
 • Rahanvaihto: Ulkomaalaiset matkustajat voivat vaihtaa valuuttaa kätevästi lentoaseman valuuttatiskillä, mikä varmistaa, että heillä on paikallinen valuutta oleskelun aikana.
 • Pankkiautomaatit: Lentokentällä on matkustajien käytettävissä pankkiautomaatteja, joilla voi nostaa käteistä tai suorittaa muita pankkipalveluita.
 • Wi-Fi: Kengtungin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pitää yhteyttä läheisiinsä tai pysy töissä odottaessasi.
 • Autonvuokraus: Jos haluat tutustua alueeseen omaan tahtiisi, autonvuokrauspalvelu on saatavilla lentokentällä. Matkustajat voivat helposti vuokrata tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon.

Kuljetuspalvelut

 • Taksit: Lentokentällä on oma taksiasema, josta matkustajat voivat löytää luotettavan kuljetuksen heidän haluamaansa määränpäähän Kengtungissa ja sen ympäristössä.
 • Suljetuspalvelu: Säännöllinen kuljetuspalvelu on saatavilla matkustajien kuljettamiseen lentokentän ja kaupungin eri paikkojen välillä edulliseen hintaan.
 • Julkinen liikenne: Paikallisbussit ja minibussit yhdistävät lentokentän Kengtungin eri osiin, mikä tarjoaa matkustajille kustannustehokkaan kuljetusvaihtoehdon.

Saavutettavuus

Kengtungin lentoasema on varustettu mukavuuksilla matkustajien majoittamiseksi erikoismatkustajien kanssa. tarpeisiin. Lentokentällä on asianmukaiset sisäänkäynnit, wc-tilat ja rampit varmistamaan sujuva pääsy kaikille matkustajille liikkumisrajoitteista riippumatta.

Pysäköinti

Lentokentällä on turvallisia pysäköintitiloja, joissa on runsaasti tilaa yksityisajoneuvoille. Matkustajat voivat pysäköidä autonsa kätevästi matkan aikana ja olla mielenrauhassa tietäen, että heidän ajoneuvonsa ovat turvallisia.

Loppusanat

Kengtungin lentoasema tarjoaa erinomaiset tilat ja palvelut matkustajille. Erilaisista ruokailu- ja ostosmahdollisuuksista kuljetuspalveluihin ja esteettömyysominaisuuksiin lentoasema pyrkii takaamaan miellyttävän matkakokemuksen kaikille sen ovista kulkeville.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kengtungin lentokenttä?

Ilmailualalla Kengtungin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KET, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kengtungin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Yangon International Airport (RGN), ja sen arvioitu kesto on 1h 40m lennettäessä koneella ATR 72.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kengtungin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kengtungin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 4 eri lentoyhtiötä, joista Myanmar National Airlines, Air KB tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kengtung kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kengtungin lentokenttä (KET) on matkustajien suosiossa kaupungista Kengtung sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Kengtung sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella