Edulliset lennot kohteesta Kenain kunnallinen lentokenttä (ENA)

Non-stop-lentoja 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kenain kunnallinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ANC Ankkuri

5-Oct lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta

Tiedot koskien Kenain kunnallinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kenain kunnallinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ENA
Kaupunki Kenai
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Kenain kunnallinen lentokenttä
Leveysaste 60.571512
Pituusaste -151.249068
Verkkosivusto Ci.kenai.ak.us
Näytä kartalla Google maps

Kenain kunnallinen lentokenttä

Kenain kunnallisen lentokentän tilat ja palvelut

Kenain kunnallinen lentoasema, joka sijaitsee Kenaissa Alaskassa, toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana kaupungin ja sitä ympäröivien alueiden kannalta. Laaja valikoima tiloja ja palveluita tarjoavalla lentoasemalla on keskeinen rooli matkustajien yhdistämisessä eri kohteisiin ja alueen talouskasvun edistämisessä.

Palvelut

Kenain kunnallisella lentoasemalla on useita tilat, jotka takaavat saumattoman ja mukavan kokemuksen matkustajille:

 • Terminaalirakennus: Kenain kaupungin lentokentän moderni terminaalirakennus tarjoaa tilavia odotustiloja, lippupisteitä, turvatarkastuspisteitä, ja matkatavaroiden palautuspalvelut.
 • Kiitotiet: Lentokentällä on kaksi päällystettyä kiitotietä. Ensisijainen kiitotie on 8 700 jalkaa pitkä ja siihen mahtuu useita lentokoneita, mukaan lukien kaupalliset suihkukoneet. Toissijainen kiitotie on 3 300 jalkaa pitkä, ja sitä käytetään ensisijaisesti yleisilmailussa.
 • Lentokonepysäköinti: Kenain lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa lentokoneille, mukaan lukien kiinnityspisteet ja lentohallit kenraalille. lentokoneet.
 • Maaliikenne: Matkustajat voivat helposti käyttää maakuljetusvaihtoehtoja, kuten takseja, vuokra-autoja ja kuljetuspalveluita lentokentältä haluttuun määränpäähänsä.
 • Ravintolat ja kaupat: Lentokentällä on erilaisia ruokailumahdollisuuksia ja kauppoja, joista matkustajat voivat napsauttaa syötävää tai noutaa tarvittavat tavarat matkansa aikana.
 • Kokous- ja kokoustilat: Liikematkustajille lentoasema tarjoaa audiovisuaalisilla mukavuuksilla varustettuja konferenssi- ja kokoustiloja, jotka tarjoavat kätevän tilan kokouksille ja tapahtumille.

Palvelut

Vaikuttavien tilojensa lisäksi Kenain kunnallinen lentoasema tarjoaa myös joukon palveluita matkustajakokemuksen parantamiseksi:

 • Lentopalvelut: Useita lentoyhtiöt liikennöivät Kenain lentoasemalta ja tarjoavat sekä kotimaisia että kansainvälisiä lentoja eri kohteisiin.
 • Tavaratavarapalvelut: Matkustajat voivat tehokkaasti kirjata matkatavaransa ja noutaa ne saapuessaan. vaivaton matkakokemus.
 • Informaatiopiste: Lentokentällä on neuvontapiste, joka auttaa matkustajia kaikissa kysymyksissä, antaa lentotietoja ja opastaa matkustajia koko matkan ajan.
 • Turvallisuus: Lentoasemalla on vankka turvajärjestelmä, joka sisältää turvahenkilöstön ja -menettelyt, jotta voidaan varmistaa kaikkien matkustajien turvallisuus ja hyvinvointi.
 • Wi-Fi. ja latausasemat: Ilmainen WiFi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Saatavilla on myös latausasemia, joilla varmistetaan, että elektroniset laitteet pysyvät päällä koko matkan ajan.
 • Lentopalvelut: Kenain kunnallinen lentoasema tarjoaa lentäjille lennonsuunnittelu- ja säätietopalveluja, joiden avulla he voivat tietoon perustuvia päätöksiä ennen lentoonlähtöä.

Kenain kunnallisen lentokentän tarjoamat tilat ja palvelut vahvistavat sen mainetta luotettavana ja tehokkaana liikennekeskuksena. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, matkustajat voivat odottaa huippuluokan kokemusta tällä Alaskan lentoasemalla.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kenain kunnallinen lentokenttä?

Koodi ENA on myönnetty Kenain kunnallinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Kenain kunnallinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Kenain kunnallinen lentokenttä ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kenain kunnallinen lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kenain kunnallinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Ravn Alask

Kenai kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kenain kunnallinen lentokenttä (ENA) on matkustajien suosiossa kaupungista Kenai sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Kenai sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella