Jatkuva lento kohteesta Kavalerovon lentoasema (KVR)

Matkusta 2 paikkoihin 1 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kavalerovon lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
VVO Artyom

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
KHV Habarovsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Kavalerovon lentoasema

Lentokentän nimi Kavalerovon lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi KVR
Kaupunki Kavalerovo
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Kavalerovon lentoasema
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Kavalerovon lentoaseman tilat ja palvelut

Venäjällä Primorsky Krain alueella sijaitseva Kavalerovon lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille mukavan ja nautinnollisen matkakokemuksen. Olitpa sitten lähdössä, saapuessasi tai matkalla, Kavalerovon lentoasema pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin.

Palvelut

 • Moderni terminaalirakennus: Lentokentällä on nykyaikainen terminaali rakennus, joka on varustettu huippuluokan mukavuuksilla.
 • Matkalaukkujen käsittely: Kavalerovon lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, jotka varmistavat matkatavaroiden sujuvan kulkemisen. Matkustajat voivat luottaa siihen, että heidän tavaransa käsitellään turvallisesti.
 • Liikkeitä: Terminaalirakennuksessa on useita vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat ostaa viime hetken matkamuistoja, verovapaita tavaroita ja muita matkatavaroita..
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on erilaisia ravintoloita ja kahviloita, joissa on tarjolla erilaisia ruokia eri makujen ja ruokailutottumusten mukaan.
 • VIP Lounge: Matkustajat, jotka etsivät lisäravintoloita. mukavuudet pääsevät VIP Loungeen, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön ja korkealuokkaisia palveluita, mukaan lukien ilmaiset virvokkeet ja Wi-Fi-yhteyden.
 • Kokoushuoneet: Liikematkailijat voivat hyödyntää lentokentän kokoushuoneita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet kokousten järjestämiseen tai työhön perehtymiseen.
 • Lapsipalvelut: Lasten kanssa matkustavat perheet voivat hyödyntää lentoaseman nimettyjä leikkipaikkoja, vauvanvaihtotiloja ja perheystävällisiä mukavuuksia.
 • Lääketieteellinen palvelu: Kavalerovon lentokentällä on lääketieteelliset tilat ja pätevä henkilökunta, joka tarjoaa välitöntä apua mahdollisissa lääketieteellisissä hätätilanteissa.
 • Pysäköintipalvelut: Lentoasema tarjoaa turvallisia pysäköintialueita vierailijoille, jotka haluavat pysäköidä autonsa. ajoneuvoja matkansa aikana. Parkkipaikat sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksen lähellä.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Kavalerovon lentoasema tarjoaa ajantasaiset lentotiedot digitaalisten näyttöjen kautta ja ilmoitukset, joiden avulla matkustajat voivat pysyä ajan tasalla lähdöistään, saapumisistaan ja lentoaikataulunsa muutoksista.
 • Maaliikenne: matkustajat voivat löytää terminaalirakennuksen ulkopuolelta erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit, autonvuokraukset ja kuljetuspalveluita, mikä tekee niistä kätevän saavuttaa haluttuihin kohteisiin.
 • Wi-Fi-yhteys: Kavalerovon lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai tavoittaa töihin.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa helpon pääsyn pankkiautomaatteihin ja valuutanvaihtopalveluihin, mikä varmistaa, että matkustajat voivat käyttää paikallista valuuttaa.
 • Kadonnut ja löydetty: jos Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden vuoksi Kavalerovon lentoasemalla on oma kadonneiden ja löydettyjen osasto, joka auttaa matkustajia löytämään heidän esineensä.
 • Erityistapu: Matkustajat, joilla on erityistarpeita tai jotka tarvitsevat apua, voivat käyttää lentoaseman palveluita, mukaan lukien pyörätuolia. apu, omistautunut henkilökunta ja esteettömät tilat.
 • Tiedotiskit: Avulias henkilökunta ja neuvontapisteet ovat käytettävissä lentoaseman eri pisteissä auttamaan matkustajia kaikissa heillä mahdollisesti olevissa tiedusteluissa tai huolenaiheissa.

Kavalerovon lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kavalerovon lentoasema?

Ilmailualalla Kavalerovon lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KVR, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kavalerovon lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Khabarovsk Novy Airport (KHV), ja sen arvioitu kesto on 2h 15m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-6 Twin Otter.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kavalerovon lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kavalerovon lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Auror tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kavalerovo kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kavalerovon lentoasema (KVR) on matkustajien suosiossa kaupungista Kavalerovo sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kavalerovoin läheisyydessä?

Kavalerovo läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella