Lennot lähtevät kohteesta Kaunasin kansainvälinen lentoasema (KUN)

Tutustu 31 paikkaan 3 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Kaunasin kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
LTN Luton

2 lentoja päivässä

2h 50m Näytä hinta
DUB Dublin

1 lentoja päivässä

3h 15m Näytä hinta
CPH Kööpenhamina

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
STN Essex

1 lentoja päivässä

2h 40m Näytä hinta
EDI Edinburgh

1 lentoja päivässä

2h 50m Näytä hinta
AAL Aalborg
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 43m Näytä hinta
AGP Málaga
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 20m Näytä hinta
ARN Tukholma

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
CRL Charleroi
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta
GOT Göteborg

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Kaunasin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Kaunasin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi KUN
Kaupunki Kaunas
Maa Lithuania (LT)
Täysi sijainti Kaunasin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 54.964592
Pituusaste 24.074926
Verkkosivusto Kaunas-airport.lt
Näytä kartalla Google maps
Kaunasin kansainvälinen lentoasema
Kaunasin kansainvälinen lentoasema
Kaunasin kansainvälinen lentoasema
Kaunasin kansainvälinen lentoasema
Kaunasin kansainvälinen lentoasema
Kaunasin kansainvälinen lentoasema

Kaunasin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Liettuan Kaunasissa sijaitseva Kaunasin kansainvälinen lentoasema on hyvin varusteltu lentoasema, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita mukavan ja kätevän matkakokemuksen varmistamiseksi. matkustajia. Olitpa saapumassa tai lähdössä, lentoaseman tavoitteena on tarjota sujuva ja tehokas matka.

Palvelut:

 • Sisäänkirjautumistiskit: Kaunasin kansainvälisellä lentokentällä on useita lähtöselvityksiä. -tiskit matkustajien majoittamiseksi ja vaivattoman lähtöselvityksen varmistamiseksi.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on erityiset matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät ja henkilökunta varmistamaan, että matkatavarasi lastataan ja puretaan tehokkaasti lentokoneesta.
 • Vähittäismyyntipisteet: Matkustajat voivat tutustua lentoaseman useisiin vähittäismyyntipisteisiin, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten verovapaita tuotteita, vaatteita, asusteita ja matkamuistoja.
 • Ravintolat ja kahvilat: siellä on Lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa matkustajat voivat nauttia aterian tai välipalan ennen lentoaan tai sen jälkeen.
 • Aulatilat: Viihtyisämpää ja eksklusiivisempaa kokemusta etsiville Kaunasin kansainvälisellä lentokentällä on loungeja, jotka tarjoavat mukavuudet, kuten mukavat istuimet, ilmaiset virvokkeet, Wi-Fi ja bisnespalvelut.
 • Pysäköinti: Lentokenttä tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia matkustajille, mikä varmistaa heidän ajoneuvojensa turvallisuuden ja mukavuuden..
 • Autonvuokraus: Matkustajat, jotka haluavat tutustua ympäröiviin alueisiin, voivat helposti vuokrata auton lentokentän autonvuokrauspalveluista. Valittavana on useita autonvuokrausyrityksiä.
 • Wi-Fi-yhteys: Kaunasin kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiensä tai työskennellä odottaessaan heidän lentonsa.
 • Lääketieteellinen palvelu: Lääkärin hätätilanteissa tai avun sattuessa lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta, joka antaa välitöntä hoitoa.
 • Lasten leikkialue: Perheille, jotka matkustavat lapsille, lentokentällä on leikkipaikka, jossa lapset voivat pitää hauskaa ja polttaa energiaa ennen lentoa.

Palvelut:

 • Lennon tiedot: lentoasema tarjoaa reaaliaikaisia lentotietonäyttöjä, jotka pitävät matkustajat ajan tasalla saapumisista, lähdöistä ja mahdollisista viivästyksistä tai lentoaikataulujen muutoksista.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos omaisuutta on kadonnut, matkustajat voivat ilmoittaa lentoaseman kadonneista tiedoista ja Found-tiski, jossa henkilökunta auttaa kadonneiden tavaroiden paikantamisessa ja palauttamisessa.
 • Information Desk: Lentokentällä on neuvontapiste, joka vastaa kaikkiin kyselyihin tai tarjoaa apua lentoaseman palveluihin, palveluihin tai yleiseen matkustamiseen liittyen. tietoja.
 • Pyörätuolilla saavutettavuus: Kaunasin kansainvälinen lentoasema tarjoaa palveluita liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien esteettömyyden pyörätuolilla ja omistettu henkilökunta, joka auttaa heitä koko matkan ajan.
 • Valuutanvaihto: Matkustajat voivat vaihtaa matkansa. valuuttaa lentoaseman valuutanvaihtopisteissä ja varmistaa, että heillä on paikallinen valuutta määränpäässään.
 • Pankkiautomaatit: Useita pankkiautomaatteja on kätevästi eri puolilla terminaalia, joten matkustajat voivat nostaa käteistä tai hoitaa pankkitarpeensa.
 • Yrityspalvelut: Lentokenttä tarjoaa liiketoimintaan liittyviä palveluita, kuten kokoushuoneita, faksi- ja kopiointipalveluita, jotka vastaavat liikematkustajien tarpeita.
 • Erityistapu: Kaunasin kansainvälinen lentoasema tarjoaa erityisapua vammaisia tai erityistarpeita omaavia matkustajia, jotka varmistavat heidän mukavuutensa ja hyvinvointinsa koko matkan ajan.

Kaunaisen kansainvälisen lentoaseman laajan valikoiman mukavuudet ja palvelut pyrkivät tarjoamaan miellyttävän ja stressittömän kokemus kaikille sen ovesta kulkeville matkailijoille. Vierailetpa Liettuassa vapaa-ajan tai työmatkalla, lentoasema pyrkii vastaamaan tarpeisiisi ja tekemään matkakokemuksestasi ikimuistoisen.


Kaunasin kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kaunasin kansainvälinen lentoasema?

Koodi KUN on myönnetty Kaunasin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Kaunasin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Kaunasin kansainvälinen lentoasema ja Ramon Airport (ETM) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 25m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kaunasin kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kaunasin kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Ryanair, Wizz Air, Wizz Air U tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kaunas kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kaunasin kansainvälinen lentoasema (KUN) on matkustajien suosiossa kaupungista Kaunas sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Kaunas sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella