Suora lento kohteesta Kannurin kansainvälinen lentoasema (CNN)

Non-stop-lentoja 19 kohteeseen 4 eri lentoyhtiöllä

Tiedot koskien Kannurin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Kannurin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CNN
Kaupunki Kannur
Maa India (IN)
Täysi sijainti Kannurin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 11.914200
Pituusaste 75.548600
Verkkosivusto Kannurairport.in
Näytä kartalla Google maps

Kannurin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Yleiskatsaus:

Kannur International Airport, joka sijaitsee Kannurissa, Keralassa, on huippuluokan lentokenttä, joka palvelee sekä kotimaan että kansainväliset lennot. Vuonna 2018 avattu se on saavuttanut nopeasti suosion matkailijoiden keskuudessa erinomaisten tilojensa ja palveluidensa ansiosta. Tässä artikkelissa perehdymme tämän lentoaseman erilaisiin palveluihin, jotka lisäävät sen matkustajien mukavuutta.

Terminaalipalvelut:

  • Tilava Odotustilat: Lentokentän odotusalueilla on runsaasti istumapaikkoja mukavilla tuoleilla ja sohvilla, mikä takaa matkustajille rennon ilmapiirin.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Kannurin kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia vähittäismyyntipisteitä ja ruokailumahdollisuuksia. Matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, muotia, elektroniikkaa tai nauttia aterian jossakin monista ravintoloista tai kahviloista.
  • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema asettaa etusijalle tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn minimoidakseen sen. matkustajien odotusajat. Matkatavaravaunut ovat käytettävissä kaikkialla terminaalissa kuljetuksen helpottamiseksi.
  • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on hyvin varustettu terveyskeskus, jossa on koulutettuja ammattilaisia. apua ja tarvittavaa lääketieteellistä hoitoa.
  • Lasten leikkialue: Kannurin kansainvälinen lentoasema tunnistaa lasten kanssa matkustavien perheiden tarpeet ja tarjoaa leikkipaikan, joka on varustettu leluilla ja aktiviteetteilla lasten viihdyttämiseksi odotusaikoina.

Lisäpalvelut:

  • Pysäköinti: Lentokentällä on sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja saatavilla matkustajien avuksi. Tarjolla on myös omistettuja pysäköintialueita erivammaisille henkilöille.
  • Valuutanvaihto ja pankkiautomaatit: Matkustajat voivat kätevästi vaihtaa valuuttaa tai nostaa rahaa terminaalirakennuksessa olevista pankkiautomaateista.
  • Kadonneet ja löydetyt: Löydetyt ja kadonneet -palvelu auttaa matkustajia hakemaan kadonneita tavaroita. Käytettävissä on keskustiski, jossa matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroista tai tiedustella lentoasemalta löytyneitä tavaroita.
  • Aulatilat: Lentoasema tarjoaa eksklusiivisia oleskelutiloja niille, jotka etsivät lisämukavuutta ja yksityisyyttä. jossa matkustajat voivat rentoutua, nauttia ilmaisista virvokkeista, käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä ja muita mukavuuksia.
  • Autonvuokraus: Kannurin kansainvälinen lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalveluja, joiden avulla matkustajat voivat vuokrata kätevästi ajoneuvoja jatkomatkoja varten.

Saatavuus:

Lentokentälle pääsee helposti useilla eri kulkuvälineillä. Taksit, linja-autot ja yksityiset ajoneuvot pääsevät helposti lentokentälle hyvien tieverkostojen kautta. Lisäksi lentoasema tarjoaa tiloja ja apua eritasoisille matkustajille, mukaan lukien esteetön wc, oma pysäköintialue ja koulutettu henkilökunta varmistaakseen sujuvan matkakokemuksen.

Johtopäätös:

Kaiken kaikkiaan Kannur Kansainvälinen lentokenttä on sitoutunut tarjoamaan maailmanluokan mukavuudet ja palvelut matkustajilleen. Olipa kyse sitten mukavista odotusalueista, monipuolisista myynti- ja ruokailumahdollisuuksista tai oheispalvelujen mukavuudesta, lentoasema pyrkii parantamaan kaikkien sen porttien kautta kulkevien matkustajien matkustuskokemusta.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kannurin kansainvälinen lentoasema?

Koodi CNN on myönnetty Kannurin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kannurin kansainvälinen lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen King Abdulaziz International Airport (JED), ja sen arvioitu kesto on 6h 30m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kannurin kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kannurin kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: IndiGo, Air India Express, GoAir, Air Indi

Kannur kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kannurin kansainvälinen lentoasema (CNN) on matkustajien suosiossa kaupungista Kannur sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kannurin läheisyydessä?

Kannur läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella