Edulliset lennot kohteesta Kanangan lentokenttä (KGA)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 2 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kanangan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FIH Kinshasa

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
FBM Lubumbashi
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta

Tiedot koskien Kanangan lentokenttä

Lentokentän nimi Kanangan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KGA
Kaupunki Kananga
Maa Democratic-Republic-of-Congo (CD)
Täysi sijainti Kanangan lentokenttä
Leveysaste -5.901227
Pituusaste 22.475339
Näytä kartalla Google maps

Kanangan lentokentän tilat ja palvelut

Kongon demokraattisen tasavallan Kasai-Orientalin maakunnassa sijaitseva Kanangan lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta alueella. Sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja palveleva lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille sujuvan ja mukavan matkakokemuksen.

Terminaalit

 • Tarkista -tiskit: Kanangan lentokentällä on useita lähtöselvityspisteitä matkustajien tehokkaan käsittelyn helpottamiseksi. Matkustajat voivat kirjata matkatavaransa ja hankkia maihinnousukortteja ennen turvatarkastuspisteelle siirtymistä.
 • Odotustilat: Lentokentällä on mukavat odotustilat, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Näissä oleskelutiloissa on istuinalueet, latausasemat ja ilmainen Wi-Fi-yhteys matkustajien avuksi.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Kanangan lentokentällä on useita vähittäiskauppoja ja ruokailumahdollisuudet. Matkustajat voivat tutustua verovapaisiin liikkeisiin, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten paikallisia käsitöitä, matkamuistoja ja matkailutarvikkeita. Lisäksi on ravintoloita ja kahviloita, joissa matkustajat voivat nauttia aterian tai napata välipalaa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa matkustajien taloudellisia tarpeita. Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut. Matkustajat voivat kätevästi nostaa käteistä tai vaihtaa valuuttaa tarpeidensa mukaan.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Taksit: Kanangan lentoasema tarjoaa taksipalvelut matkustajien kuljettamiseksi heidän haluttuihin kohteisiin. Nämä taksit ovat helposti saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella, ja ne tarjoavat kätevän kulkuvälineen matkustajille.
 • Autonvuokraus: Niille, jotka haluavat ajaa itse, lentoasemalta voi vuokrata auton. palvelut saatavilla. Matkustajat voivat vuokrata ajoneuvon arvostetuilta yrityksiltä ja tutustua alueeseen omaan tahtiinsa.
 • Pysäköinti: Kanangan lentoasema tarjoaa pysäköintimahdollisuuksia sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti ollessaan poissa, mikä varmistaa mielenrauhan matkan aikana.

Erikoispalvelut

 • Lisävarusteet: Lentoasemalla on tilat vammaisten matkustajien majoittamiseksi. Näitä ovat rampit, hissit ja nimetyt pysäköintipaikat, jotka varmistavat kaikkien saavutettavuuden.
 • Matkalaukkupalvelut: Kanangan lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, kuten matkatavarakärryjä ja matkatavaroiden käärimistä matkustajien avuksi..
 • Lääketieteellinen apu: Lääkärin hätätilanteissa lentoasemalla on lääkintähenkilöstö ja valmiustilat, jotka tarjoavat välitöntä apua matkustajille.
 • Kadonneet ja löydetyt: Jos matkustajat hukkaavat tavaransa, Kanangan lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia yhdistämään tavaransa.

Kanangan lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävä ja vaivaton kokemus kaikille sen porttien läpi kulkeville matkailijoille. Monipuolisten tilojen ja palveluiden ansiosta lentoasema varmistaa, että matkustajilla on kaikki mitä he tarvitsevat matkan aikana.


Kanangan lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kanangan lentokenttä?

Koodi KGA on myönnetty Kanangan lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kanangan lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Lubumbashi International Airport (FBM), ja sen arvioitu kesto on 1h 30m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kanangan lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kanangan lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: CAA, Congo Airway

Kananga kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kanangan lentokenttä (KGA) on matkustajien suosiossa kaupungista Kananga sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Kananga sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella