Jatkuva lento kohteesta Kamemben kansainvälinen lentokenttä (KME)

Non-stop-lentoja 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kamemben kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
KGL Kigali

1 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta

Tiedot koskien Kamemben kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kamemben kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KME
Kaupunki Kamembe
Maa Rwanda (RW)
Täysi sijainti Kamemben kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -2.462016
Pituusaste 28.907371
Näytä kartalla Google maps

Kamemben kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Ruandan länsiosassa sijaitseva Kamemben kansainvälinen lentoasema on sekä kotimaan että kansainvälisen lentoliikenteen solmukohta. Lentokenttä tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja miellyttävän kokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalit

 • Sisäänkirjautumistiskit: Kamemben kansainvälisellä lentokentällä on oma lähtöselvitys - eri lentoyhtiöiden tiskit helpottamaan sisäänkirjautumista.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita varmistaakseen matkustajien matkatavaroiden turvallisen ja nopean toimituksen.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia lentokentällä erilaisista ruokailumahdollisuuksista aina nopeista nappaavista välipaloista täyden palvelun ravintoloihin.
 • Ostosostokset: Terminaalissa on verovapaita kauppoja ja vähittäiskauppoja. josta matkustajat voivat löytää erilaisia tuotteita, mukaan lukien paikallisia käsitöitä, matkamuistoja ja matkustustarvikkeita.
 • Aulatilat: Kamemben kansainvälinen lentoasema tarjoaa oleskelutiloja sekä ensiluokkaisille että bisnesluokan matkustajille, jotka tarjoavat mukavan ja rentouttavan tilan. ennen koneeseen nousua.
 • Ilmainen Wi-Fi: Matkustajat voivat käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä koko terminaalissa pysyäkseen yhteydessä matkansa aikana.
 • Kokoushuoneet: Lentokentällä on kokoushuoneita, joissa on modernit tilat liikematkustajille, jotka tarvitsevat tilaa työskentelyyn tai kokousten pitämiseen.

Kuljetus

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla lentokentän terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän kuljetuksen alueen eri kohteisiin.
 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat vuokrata auton hyvämaineisista lentoasemalla sijaitsevilta yrityksiltä, mikä tarjoaa vapauden ja joustavuuden tutustua alueeseen omaan tahtiinsa.
 • Shuttle-palvelu: Saatavilla on kuljetuspalveluja matkustajien kuljettamiseksi lähellä sijaitseviin hotelleihin ja suosittuihin nähtävyyksiin.
 • Julkinen liikenne: Paikallisbussit yhdistävät lentokentän kaupungin keskustaan ja ympäröiville alueille tarjoten matkailijoille edullisen vaihtoehdon.

Lisäpalvelut

 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajien avuksi Kamemben kansainvälisellä lentokentällä on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, jotka helpottavat rahoitustapahtumia.
 • Lääketieteellinen varustus: Lentokentällä on lääkärikeskus, joka tarjoaa välitöntä lääketieteellistä apua tarvittaessa.
 • Vammaiset tilat: Terminaalissa on esteettömiä laitteita vammaisten matkustajien tarpeisiin, mukaan lukien pyörätuoliapu ja erityiset wc-tilat.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajia on käytettävissään kadonneiden ja löydettyjen tavaroiden noutamisessa.
 • Information Desk: Ystävälliset henkilökunnan jäsenet ovat paikoillaan neuvontapisteessä auttamaan ja vastaamaan kaikkiin matkustajien kysymyksiin.

Kaememben kansainvälinen lentoasema pyrkii kaiken kaikkiaan tarjoamaan kattavan valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen saumaton matkakokemus jokaiselle sen terminaalien kautta kulkevalle matkustajalle. Kätevän sijaintinsa, nykyaikaisten mukavuuksiensa ja asiakastyytyväisyytensä ansiosta lentokenttä toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana Ruandassa.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kamemben kansainvälinen lentokenttä?

Koodi KME on myönnetty Kamemben kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kamemben kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kamemben kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kamemben kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista RwandAi tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kamembe kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kamemben kansainvälinen lentokenttä (KME) on matkustajien suosiossa kaupungista Kamembe sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kamembein läheisyydessä?

Kamembe läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella