Lentoerikoistarjoukset kohteesta Kalatin lentokenttä (KBH)

Jatkuvat lennot 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kalatin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MWZ Mwanza

1 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Kalatin lentokenttä

Lentokentän nimi Kalatin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KBH
Kaupunki Kalat
Maa Pakistan (PK)
Täysi sijainti Kalatin lentokenttä
Leveysaste 27.796969
Pituusaste 66.639285
Näytä kartalla Google maps

Kalatin lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Kalatin lentoasema sijaitsee Kalatin kaupungissa Balochistanissa Pakistanissa ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita mukavan ja kätevän kokemus matkailijoille. Tässä artikkelissa korostetaan joitain lentokentän keskeisiä piirteitä, joten se on tärkeä resurssi niille, jotka harkitsevat tilan käyttöä.

Palvelut

 • Terminaali: Kalatin lentokentällä on moderni, tilava terminaalirakennus, jossa on mukavat istuimet ja runsaat odotustilat.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on riittävästi parkkipaikkoja sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen käyttöön, mikä varmistaa matkustajien mukavuuden, joka joutuu jättämään ajoneuvonsa lentokentälle.
 • WC:t: Hyvin hoidetut wc-tilat ovat käytettävissä kaikkialla terminaalirakennuksessa matkustajien avuksi.
 • Ruoka ja juoma: Lentokentällä on erilaisia ruoka- ja juomapisteitä, joissa tarjoillaan sekä paikallista että kansainvälistä ruokaa, joka palvelee matkailijoiden erilaisia makuja.
 • Ostokset: Terminaalissa on verovapaita ja vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten matkamuistoja, vaatteita, elektroniikkaa ja välttämättömiä tuotteita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Rahansiirtojen helpottamiseksi pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet sijaitsevat kätevästi lentokentällä.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Saapuvien ja lähtevien lentojen tiedot ovat helposti saatavilla koko terminaalissa sijaitsevien lennonäyttöjen kautta.
 • Matkalaukkujen käsittely: Tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut varmistavat, että matkustajien matkatavarat kuljetetaan turvallisesti lentokoneeseen ja sieltä pois.
 • Turvallisuus: Kalatin lentoasema ylläpitää korkeaa turvallisuustasoa omistautuneella henkilökunnalla, matkatavaroiden tarkastuksella ja kattavilla valvontajärjestelmillä.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentoasema tarjoaa ensiapua palvelut ja pääsy lääkintäalan ammattilaisille.
 • Erityistarpeiden palveleminen: Lentoasemalla on etusijalla esteettömyys vammaisille matkustajille, pyörätuoliapu ja erikoispalvelut ovat saatavilla pyynnöstä.
 • Kuljetus: Erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit ja autonvuokrauspalvelut, ovat helposti saavutettavissa terminaalirakennuksen ulkopuolella.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kalatin lentokenttä?

Ilmailualalla Kalatin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KBH, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Kalatin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Kalatin lentokenttä ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kalatin lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kalatin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Precision Ai

Kalat kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kalatin lentokenttä (KBH) on matkustajien suosiossa kaupungista Kalat sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Kalat sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella