Edulliset lennot kohteesta Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä (AZO)

Matkusta 3 paikkoihin 3 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DTW Romulus

2-3 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
ORD Chicago

2 lentoja päivässä

1h 16m Näytä hinta
MCO Orlando
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta

Tiedot koskien Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi AZO
Kaupunki Kalamazoo
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 42.233210
Pituusaste -85.549407
Verkkosivusto Azoairport.com
Näytä kartalla Google maps

Kalamazoon/Battle Creekin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka sijaitsee Kalamazoo Countyssa, Michiganissa. Se toimii sekä kaupallisten lentoyhtiöiden että yleisilmailun keskuksena ja tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita matkustajien tarpeisiin.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on huippuluokan terminaalirakennus, jossa on erilaisia mukavuuksia, kuten mukavat istuimet, ilmainen Wi-Fi-yhteys ja latausasemat elektronisille laitteille.
 • Ravintolat ja kaupat: matkustajat voivat nauttia valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat herkullisia ruokia ja juomia. Lisäksi erilaisia kauppoja on tarjolla matkamuistoja tai viime hetken matkatavaroita etsiville.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on kätevä ja turvallinen pysäköintimahdollisuus sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Saatavilla on kuljetuspalvelu matkustajien kuljettamiseen terminaalirakennukseen ja takaisin.
 • Autonvuokrauspalvelut: Lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, jotka tarjoavat helpon pääsyn vuokra-autoihin matkustajille, jotka haluavat tutustua ympäröiviin alueisiin.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit sijaitsevat kätevästi koko terminaalirakennuksessa, mikä varmistaa, että matkustajat saavat käteistä tarvittaessa. Valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla myös kansainvälisille matkailijoille.
 • Kokous- ja konferenssitilat: Lentokentällä on audiovisuaalisilla laitteilla varustettuja konferenssitiloja ja kokoustiloja, joten se on sopiva paikka liiketapaamisille tai tapahtumille.

Palvelut

 • Lentotiedot: Tietotaulut on sijoitettu strategisesti kaikkialle terminaaliin, ja ne näyttävät ajantasaiset lentoaikataulut, porttitehtävät ja muut olennaiset tiedot, jotka auttavat matkustajia navigoimaan. matkatavaroita sujuvasti.
 • Matkalaukkupalvelut: Matkatavara-apu ja kadonneiden ja löytöjen palvelut ovat saatavilla auttaakseen matkustajia kaikissa matkatavaroihinsa liittyvissä ongelmissa. Matkatavarakärryt tarjotaan käyttömukavuuden lisäämiseksi.
 • Matkustusapu: Ystävällinen ja asiantunteva lentoasemahenkilökunta on käytettävissä auttamaan ja vastaamaan kaikkiin matkustajien matkustuskokemusta koskeviin kysymyksiin.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäpalvelut, jotka tarjoavat lääketieteellistä apua sitä mahdollisesti tarvitseville matkustajille.
 • Saatavuus: Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentoasema on sitoutunut varmistamaan sujuvan matkakokemuksen kaikille matkustajille. Se tarjoaa erilaisia esteettömyyspalveluita, mukaan lukien esteetön pysäköinti, wc-tilat ja vammaisten matkustajien avustaminen.
 • Wi-Fi-yhteys: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä viettämänsä aika.

Kaiken kaikkiaan Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentoasema tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita, joiden tarkoituksena on parantaa kaikkien matkustajien matkakokemusta. Olitpa kanta-asiakas tai ensikertalainen, tämä lentoasema pyrkii vastaamaan tarpeisiisi ja tekemään matkastasi mahdollisimman mukavan ja mukavan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi AZO on myönnetty Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä ja Orlando International Airport (MCO) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Delta Air Lines, American Airlines, Xtra Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Kalamazoo?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Kalamazoo, suosivat usein Kalamazoo/Battle Creekin kansainvälinen lentokenttä (AZO)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Kalamazoo sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella