Lennot lähtevät kohteesta Kahuluin lentoasema (OGG)

Jatkuvat lennot 28 kohteeseen 9 eri lentoyhtiön kautta

Tiedot koskien Kahuluin lentoasema

Lentokentän nimi Kahuluin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi OGG
Kaupunki Kahului
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Kahuluin lentoasema
Leveysaste 20.896792
Pituusaste -156.432938
Verkkosivusto Hawaii.gov
Näytä kartalla Google maps

Kahuluin lentoasema

Kahuluin lentoaseman tilat ja palvelut

Kahuluin lentoasema on Havaijin Mauin saaren tärkein lentokenttä. Se toimii pääkeskuksena kauniille saarelle matkustaville asukkaille ja vierailijoille. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat sujuvan ja miellyttävän matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalit: Kahuluin lentokentällä on yksi pääterminaalirakennus, jossa on sekä kotimaan että kansainväliset lennot. Terminaalissa on helppo navigointi ja selkeät opasteet.
 • Ruokailu: Matkustajat löytävät lentoasemalta erilaisia ruokailumahdollisuuksia, kuten pikaruokaketjuja, kahviloita ja ravintoloita, joissa tarjoillaan paikallista havaijilaista ruokaa.
 • Ostokset: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, asusteita, matkamuistoja ja paikallisia käsitöitä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Vierailijat voivat löytää Kätevästi kaikkialla terminaalissa sijaitsevat pankkiautomaatit käteisen saamisen helpottamiseksi. Valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla myös kansainvälisille matkailijoille.
 • Aulatilat: Ylellisempää kokemusta etsiville lentoasema tarjoaa loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua mukavilla istuimilla, nauttia ilmaisista virvokkeista ja käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä..
 • WC:t: Puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat ovat käytettävissä koko terminaalissa matkustajien avuksi.

Palvelut

 • Matkalaukkupalvelut: Kahuluin lentoasema tarjoaa matkatavarakärryjä ja matkatavarasäilytyksen matkustajille, jotka joutuvat säilyttämään tavaransa saarella vieraillessaan.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia molemmille matkustajille. ja lentokentän työntekijät.
 • Autonvuokraus: Terminaalissa on useita autonvuokraustoimistoja, joten vierailijoiden on helppo vuokrata ajoneuvo tutustuakseen Mauin upeisiin nähtävyyksiin.
 • Kuljetus: Kuljetuspalvelut, taksit ja julkinen liikenne ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella matkustajien kuljettamiseksi heidän haluttuihin kohteisiin.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko lentoasemalla, joten matkustajat voivat pitää yhteyttä ja selata Internetiä.
 • Lentotiedot: Terminaalin näytöt tarjoavat ajantasaiset lentotiedot, mukaan lukien lähtö- ja saapumisajat, porttien numerot ja mahdolliset aikataulumuutokset.

Oletpa sitten saapumassa Mauille lomalle tai lähdössä seuraavaan määränpäähän, Kahuluin lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka tekevät matkakokemuksestasi mahdollisimman saumattoman. Kätevien mukavuuksien, mukavan ilmapiirin ja ystävällisen henkilökunnan ansiosta lentoasema pyrkii tarjoamaan positiivisen ja nautinnollisen matkan kaikille matkustajille.


Kahuluin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kahuluin lentoasema?

Ilmailualalla Kahuluin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, OGG, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Kahuluin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Kahuluin lentoasema ja Newark Liberty International Airport (EWR) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 9h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kahuluin lentoasema?

Yhteensä 9 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kahuluin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Hawaiian Airlines, Southern Airways Express, Southwest Airlines, United Airlines, American Airline

Kahului kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kahuluin lentoasema (OGG) on matkustajien suosiossa kaupungista Kahului sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kahuluiin läheisyydessä?

Kahului läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella