Suora lento kohteesta Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä (DAR)

Tutustu 39 paikkaan 23 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi DAR
Kaupunki Dar es Salaam
Maa Tanzania (TZ)
Täysi sijainti Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -6.872539
Pituusaste 39.206916
Verkkosivusto Taa.go.tz
Näytä kartalla Google maps
Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä
Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä
Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä
Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä
Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä
Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä

Julius Nyereren kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Dar es Salaamissa Tansaniassa sijaitseva Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema on maan suurin ja vilkkain lentokenttä. Se toimii tärkeänä kotimaan ja kansainvälisen matkan keskuksena ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat sujuvan ja nautinnollisen kokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennukset: Lentokentällä on kaksi modernia terminaalirakennusta. Terminaali 1 hoitaa kotimaan lennot, kun taas terminaali 2 on omistettu kansainvälisille lennoille. Molemmissa terminaaleissa on mukavat oleskelutilat, wc-tilat ja erilaisia mukavuuksia.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia lentokentällä monenlaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista.. Kansainvälisten matkailijoiden käytettävissä on verovapaita liikkeitä, jotka tarjoavat valikoiman hajuvesiä, alkoholia, tupakkaa ja elektroniikkaa. Lisäksi on useita ravintoloita, kahviloita ja välipalabaareja, joissa vierailijat voivat nauttia herkullisia aterioita ja virvokkeita.
 • Pankkitoiminta ja valuutanvaihto: Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema tarjoaa pankkipalveluita, kuten pankkiautomaatteja. ja valuutanvaihtopalvelut, joilla varmistetaan, että matkustajat voivat käyttää paikallista valuuttaa ja pankkipalveluita. Nämä palvelut sijaitsevat kätevästi terminaaleissa matkustajien tarpeiden täyttämiseksi.
 • Aulatilat: Niille, jotka etsivät eksklusiivisempaa ja mukavampaa kokemusta, lentoasema tarjoaa VIP-loungeja. Nämä oleskelutilat tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa vieraat voivat rentoutua, käyttää Wi-Fi-yhteyttä, nauttia ilmaisista välipaloista ja juomista sekä seurata työtä tai viihdettä.
 • Lääketieteellinen palvelu: Lentokenttä asettaa etusijalle matkustajien hyvinvointia tarjoamalla lääketieteellisiä palveluja. Lääkäriklinikka, jossa on terveydenhuollon ammattilaisia, on käytettävissä auttamaan kaikissa lääketieteellisissä hätätilanteissa ja varmistamaan matkustajien turvallisuuden ja terveyden.
 • Lasten leikkialue: Lasten kanssa matkustavat perheet voivat hyödyntää lentokentän lasten leikkipaikka. Tämä alue on varustettu erilaisilla peleillä, leluilla ja lapsiystävällisillä mukavuuksilla, ja se tarjoaa nuorille matkailijoille turvallisen ja miellyttävän paikan pitää hauskaa ja kuluttaa energiaa ennen matkaa.

Palvelut

 • Lentotiedot: Matkustajat voivat löytää ajankohtaista tietoa lennoistaan lentoaseman sähköisiltä näyttötauluilta, jotka sijaitsevat terminaaleissa. Näillä näytöillä on tietoja lähtö- ja saapumisajoista, porttien numeroista ja kaikista asiaan liittyvistä ilmoituksista.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa tehokkaat matkatavarapalvelut varmistaakseen matkatavaroiden turvallisen käsittelyn.. Matkatavarakärryt ovat helposti saatavilla, ja henkilökunta on paikalla auttamassa matkustajia matkatavaroihinsa liittyvissä tiedusteluissa tai huolenaiheissa.
 • Kuljetus: Saatavilla on useita eri kuljetusvaihtoehtoja. lentokenttä. Taksit, kuljetukset ja autonvuokrauspalvelut ovat helposti saavutettavissa, mikä tarjoaa matkustajille kätevän tavan saavuttaa haluamansa määränpäät.
 • WiFi: Ilmainen nopea Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentälle, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä ollessaan Julius Nyereren kansainvälisellä lentoasemalla.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos esineet kadonneet tai kadonneet, Erillinen Lost and Found -pöytä on käytettävissä auttamaan matkustajia heidän omaisuutensa palauttamisessa. Koulutettu henkilökunta auttaa paikantamaan ja yhdistämään matkustajat kadonneiden tavaroineen, mikä varmistaa positiivisen asiakaskokemuksen.

Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä?

Koodi DAR on myönnetty Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Blaise Diagne Interantional Airport (DSS), ja sen arvioitu kesto on 11h 0m lennettäessä koneella Airbus A340.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 23 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Tanzania, Coastal Aviation, Precision Air, Auric Air, FlexFligh

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Dar es Salaam?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Dar es Salaam, suosivat usein Julius Nyereren kansainvälinen lentokenttä (DAR)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Dar es Salaam sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella