Edulliset lennot kohteesta Juancho E. Yrausquinin lentoasema (SAB)

Jatkuvat lennot 1 kohteeseen 2 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Juancho E. Yrausquinin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SXM Philipsburg

2 lentoja päivässä

0h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Juancho E. Yrausquinin lentoasema

Lentokentän nimi Juancho E. Yrausquinin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi SAB
Kaupunki Saba
Maa Netherlands (NL)
Täysi sijainti Juancho E. Yrausquinin lentoasema
Leveysaste 17.644908
Pituusaste -63.220523
Näytä kartalla Google maps

Juancho E. Yrausquinin lentokentän tilat ja palvelut

Palvelut

  • Kiitotie: Juancho E. Yrausquinin lentoasema on kuuluisa siitä, että sillä on maailman lyhin kaupallinen kiitotie. 400 metriä pitkä. Tämä erikoinen ominaisuus tekee siitä haastavan lentokentän lentäjille ja lisää jännitystä jännitystä etsiville matkailijoille.
  • Terminaalirakennus: Pienestä koostaan huolimatta lentoasema tarjoaa modernin ja hyvin hoidetun terminaalirakennuksen, joka tarjoaa olennaiset mukavuudet matkustajille. matkustajat.
  • Lähetystiskit: Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen lennoillaan helposti terminaalissa olevista lähtöselvitystiskistä.
  • Matkalaukkuilmoitus: Lentokentällä on varattu alue jonne matkustajat voivat kätevästi noutaa kirjatut matkatavarat saapuessaan.
  • Pysäköinti: Lentokentällä ei ole omaa pysäköintialuetta, mutta vierailijat voivat löytää lähellä olevia pysäköintipaikkoja kävelyetäisyydellä terminaalirakennuksesta.

Palvelut

  • Lentotoiminta: Lentokenttä toimii saarten välisen matkan solmukohtana, joten se on olennainen laitos sekä paikallisille että turisteille. Se tarjoaa säännöllisiä lentoja alueen suurille lentoasemille ja takaisin.
  • Matkustaja-apu: Juancho E. Yrausquinin lentoasema palvelee matkustajiensa tarpeita. Ystävällinen henkilökunta on aina käytettävissä antamaan apua ja opastusta koko lentokentän matkan ajan.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on pieni valikoima kauppoja ja ruokapaikkoja, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, välipaloja ja juomia. Vaikka nämä laitokset ovat rajallisia, ne varmistavat, että matkustajat saavat perustarpeet käyttöönsä vierailunsa aikana.
  • Turvallisuus: Lentoasema keskittyy vahvasti turvallisuuteen varmistaakseen kaikkien matkustajien turvallisuuden. Käytössä on tiukat turvallisuusprotokollat ja -menettelyt kansainvälisten standardien ja määräysten täyttämiseksi.
  • Lentokenttäkuljetus: Lentokentän lähellä on helposti saatavilla erilaisia kuljetusmuotoja, joten matkustajien on kätevä matkustaa haluamiinsa kohteisiin saarella..

Juancho E. Yrausquinin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Juancho E. Yrausquinin lentoasema?

Koodi SAB on myönnetty Juancho E. Yrausquinin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Juancho E. Yrausquinin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Juancho E. Yrausquinin lentoasema?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Juancho E. Yrausquinin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Winai

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Saba?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Saba, suosivat usein Juancho E. Yrausquinin lentoasema (SAB)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Sabain läheisyydessä?

Saba läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella