Edulliset lennot kohteesta Joplinin alueellinen lentokenttä (JLN)

Suoria lentoja kohteeseen 3 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Joplinin alueellinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ORD Chicago

1 lentoja päivässä

1h 52m Näytä hinta
DEC Decatur

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
DEN Denver

1 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Joplinin alueellinen lentokenttä

Lentokentän nimi Joplinin alueellinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi JLN
Kaupunki Joplin
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Joplinin alueellinen lentokenttä
Leveysaste 37.152398
Pituusaste -94.498618
Verkkosivusto Joplinmo.org
Näytä kartalla Google maps
Joplinin alueellinen lentokenttä
Joplinin alueellinen lentokenttä
Joplinin alueellinen lentokenttä
Joplinin alueellinen lentokenttä
Joplinin alueellinen lentokenttä
Joplinin alueellinen lentokenttä

Joplinin alueellisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Joplinin alueellinen lentoasema palvelee Missourin ja naapurivaltioiden lounaiskulmaa. Se on julkinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 11 kilometriä pohjoiseen Joplinin keskeisestä bisnesalueesta. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Moderni ja hyvin hoidettu terminaali tarjoaa mukavan ja tehokas ympäristö matkustajille. Siinä on lippupisteitä, turvatarkastuspisteitä, matkatavaroiden nouto ja vuokra-autoja.
  • Kiitotie ja rullaustie: Lentokentällä on yksi asfalttikiitotie, joka on 7 000 jalkaa pitkä. Se mahtuu erityyppisiä lentokoneita, mukaan lukien pienet yksityiskoneet ja suuret kaupalliset suihkukoneet. Hyvin hoidettu rullaustie varmistaa lentokoneiden sujuvan ja turvallisen liikkeen.
  • Pysäköinti: Pysäköintitilaa on runsaasti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Parkkipaikka sijaitsee kätevästi terminaalin lähellä, jotta sinne pääsee helposti.
  • Ruoka ja juoma: Matkustajat voivat tyydyttää nälkäänsä tai nauttia kupin kahvia lentokentän ravintolassa ja kahviloissa. Vaihtoehdot vaihtelevat nopeista välipaloista täyteen aterioihin.
  • Wi-Fi ja latausasemat: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentojaan odottaessaan. Latauspisteitä on myös sähkölaitteiden pitämiseksi päällä.

Palvelut

  • Lentoyhtiöt: Joplinin alueellinen lentoasema yhdistää matkustajat eri kohteisiin useiden lentoyhtiöiden kautta. Matkustajat voivat valita valikoimasta lentoja tarpeidensa ja mieltymystensä perusteella.
  • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarakärryjä, matkatavaroiden käärimispalveluita sekä kadonneiden ja löytötavaroiden apua varmistaakseen sujuvan matkan kaikille matkustajille.
  • Maaliikenne: Terminaalirakennuksen ulkopuolella on useita maakuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien vuokra-autot, taksipalvelut ja kuljetuspalvelut. Nämä vaihtoehdot helpottavat matkustajien saavuttamista lopulliseen määränpäähänsä.
  • Matka-apu: Lentoasemalla on ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka vastaa kysymyksiin, antaa ohjeita ja auttaa matkustajia kaikissa matkaan liittyvissä tarpeissa.
  • Esteettömyys: Joplinin alueellinen lentoasema on varustettu mukavuuksilla, jotka varmistavat vammaisten matkustajien saavutettavuuden. Näitä ovat rampit, hissit ja esteettömät wc-tilat.

Joplinin alueellinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Joplinin alueellinen lentokenttä?

Koodi JLN on myönnetty Joplinin alueellinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Joplinin alueellinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Denver International Airport (DEN), ja sen arvioitu kesto on 2h 10m lennettäessä koneella Canadair (Bombardier) Regional Jet.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Joplinin alueellinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Joplinin alueellinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista United Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Joplin kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Joplinin alueellinen lentokenttä (JLN) on matkustajien suosiossa kaupungista Joplin sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Joplinin läheisyydessä?

Joplin läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella