Lennot lähtevät kohteesta Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice (KRK)

Tutustu 110 paikkaan 23 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice

Olennaiset tiedot koskien Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice

Lentokentän nimi Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice
Lentokentän (IATA) koodi KRK
Kaupunki Krakova
Maa Poland (PL)
Täysi sijainti Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice
Leveysaste 50.076978
Pituusaste 19.788119
Verkkosivusto Krakowairport.pl
Näytä kartalla Google maps
Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice
Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice
Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice
Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice
Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice
Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice

Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentokenttä Krakova?Balicen tilat ja palvelut

Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentokenttä Krakova?Balice, joka sijaitsee Balicessa, on Puolan toiseksi vilkkain lentokenttä. Se palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja ja sillä on keskeinen rooli Krakovan yhdistämisessä muuhun maailmaan. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja palveluvalikoimallaan lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Palvelut

Lentokentällä on erilaisia tiloja tarpeiden mukaan. matkustajista:

  • Terminaalit: Lentokentällä on kaksi matkustajaterminaalia, T1 ja T2. T1 on pääterminaali ja hoitaa suurimman osan lennoista, kun taas T2:ta käytetään pääasiassa charter- ja ei-Schengen-lennoille. Molemmat terminaalit on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla.
  • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia lentoaseman erilaisista ruokailumahdollisuuksista, ja useat ravintolat ja kahvilat tarjoavat erilaisia ruokia.. Halusitpa sitten pikapalan tai istuma-aterian, jokaiselle löytyy jotakin.
  • Ostokset: Lentokentällä on valikoima verovapaita liikkeitä, vähittäiskaupat ja putiikit, joissa matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta. Saatavilla on laaja valikoima tuotteita luksusmerkeistä paikallisiin matkamuistoihin.
  • Aulatilat: Jos etsit eksklusiivisempaa kokemusta, lentoasema tarjoaa premium-loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua, töihin tai nauttia hiljaisesta ajasta ennen lentoa.
  • Autonvuokraus: Matkustajat, jotka haluavat tutustua kaupunkiin, voivat vuokrata auton yhdeltä lentoasemalla olevista autovuokraamoista. Tämä kätevä palvelu antaa matkustajille vapauden navigoida Krakovassa omaan tahtiinsa.

Palvelut

Poikkeuksellisten palvelujen lisäksi Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova? Balice tarjoaa myös erilaisia palveluita:

  • Lennon tiedot: Matkustajat pääsevät helposti käsiksi lentotietoihin saapumisesta, lähdöstä ja mahdollisista viivästyksistä tai peruutuksista lentokentän verkkosivuston tai tietojen kautta. terminaaleissa sijaitsevat taulut.
  • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käärimispalveluita ja matkatavarasäilytyspalveluita, mikä varmistaa, että matkustajat voivat matkustaa mielenrauhalla.
  • Apua liikuntarajoitteisille matkustajille: Lentokenttä on sitoutunut varmistamaan esteettömyyden kaikille matkustajille. Liikuntarajoitteisten matkustajien auttamiseksi on käytettävissä omistettu henkilökunta ja tilat.
  • Kuljetus: Lentokentälle ja lentokentälle matkustaminen on kätevää erilaisten kuljetusvaihtoehtojen avulla, kuten busseja, takseja ja autonvuokrauspalvelut. Säännölliset bussiyhteydet yhdistävät lentoaseman keskustaan ja muihin keskeisiin paikkoihin.
  • Liike- ja konferenssitilat: Lentoasema tarjoaa modernit tilat kokouksiin, konferensseihin ja yritystapahtumiin, ja niissä on mm. kaikki tarvittavat mukavuudet tuottavien ja onnistuneiden tapaamisten helpottamiseksi.

Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentokenttä Krakova?Balice tarjoaa optimaalisen matkakokemuksen laajoilla mukavuuksillaan ja palveluillaan. Matkustajat voivat nauttia lentokentän mukavuudesta tutkiessaan kaunista Krakovan kaupunkia tai yhdistäessään kansainvälisiin kohteisiin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice?

Ilmailualalla Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KRK, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen O'Hare International Airport (ORD), ja sen arvioitu kesto on 10h 10m lennettäessä koneella Boeing 787-9.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice lentokentältä, on valittavanaan 23 eri lentoyhtiötä, joista Ryanair, Wizz Air, LOT - Polish Airlines, Lufthansa, easyJe tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Krakova kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice (KRK) on matkustajien suosiossa kaupungista Krakova sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Krakovain läheisyydessä?

Krakova läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella