Lennot lähtevät kohteesta John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema (JST)

Tutustu 2 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
IAD Washington

1 lentoja päivässä

1h 39m Näytä hinta
ORD Chicago

1 lentoja päivässä

1h 39m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema

Lentokentän nimi John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi JST
Kaupunki Johnstown
Maa United-States (US)
Täysi sijainti John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema
Leveysaste 40.316111
Pituusaste -78.833889
Verkkosivusto Flyjohnstownairport.com
Näytä kartalla Google maps

John Murtha Johnstown?Cambria Countyn lentokentän tilat ja palvelut

John Murtha Johnstown?Cambria County Airport (JST), joka sijaitsee Cambrian piirikunnassa Pennsylvaniassa, on alueellinen lentokenttä, joka palvelee Greater Johnstownin aluetta. Lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajilleen mukavan ja tehokkaan matkustuskokemuksen monipuolisilla mukavuuksilla ja palveluilla.

Palvelut

Lentokenttä tarjoaa erilaisia palveluita, jotka vastaavat matkustajien tarpeisiin. Näitä ovat:

  • Terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennus tarjoaa matkustajille mukavan odotusalueen, jossa on istuimet, wc-tilat ja ilmainen Wi-Fi kaikissa tiloissa. Se tarjoaa myös esteettömyyden pyörätuolilla.
  • Matkalaukkujen nouto: Lentokentällä on matkatavaroiden noutoa varten varattu alue, josta matkustajat voivat noutaa matkatavaransa kätevästi saapuessaan.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa. Matkustajat voivat valita tarpeidensa mukaan lyhyt-, pitkäaikais- ja economy-pysäköintivaihtoehdoista.
  • Autonvuokraus: Lentokentällä toimii useita autonvuokraustoimistoja, jotka tarjoavat erilaisia ajoneuvoja matkustajien mieltymysten mukaan. Varauksen voi tehdä etukäteen tai saapuessaan lentokentälle.

Palvelut

Tilojensa lisäksi John Murtha Johnstown?Cambria County Airport tarjoaa useita palveluita matkakokemuksen parantamiseksi:

  • Lennon tiedot: Matkustajilla on pääsy ajantasaisiin lentotietoihin, mukaan lukien saapumis-, lähtö- ja viivästymiset. Nämä tiedot ovat saatavilla lentoaseman verkkosivuilla ja koko terminaalirakennuksen tietonäytöillä.
  • Turvallisuus: Lentoasema ylläpitää korkeaa turvallisuustasoa kaikkien matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi. Koulutettu turvallisuushenkilöstö ja moderni turvatekniikka ovat käytössä turvallisen ympäristön tarjoamiseksi.
  • Ruokailu ja ostokset: Lentokentällä on valikoima ruokailumahdollisuuksia ja kauppoja, joiden avulla matkustajat voivat nauttia aterian tai etsiä viime hetken matkatarvikkeita ennen lentoaan.
  • Maaliikenne: Matkustajille on tarjolla useita maakuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, sukkulat ja julkinen liikenne, mikä mahdollistaa kätevän matkustamisen lentokentälle ja sieltä pois.

Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, John Murtha Johnstown?Cambria County Airport on omistautunut tarjoamaan laadukkaita tiloja ja palveluja, jotta kaikki matkustajat voivat matkustaa vaivattomasti.


John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema?

Koodi JST on myönnetty John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Washington Dulles International Airport (IAD), ja sen arvioitu kesto on 1h 39m lennettäessä koneella Canadair (Bombardier) Regional Jet.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista United Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Johnstown?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Johnstown, suosivat usein John Murtha Johnstown – Cambria Countyn lentoasema (JST)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Johnstownin läheisyydessä?

Johnstown läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella