Jatkuva lento kohteesta João Paulo II:n lentoasema (PDL)

Tutustu 31 paikkaan 15 eri kuljetusyhtiön kanssa

Tiedot koskien João Paulo II:n lentoasema

Lentokentän nimi João Paulo II:n lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi PDL
Kaupunki Ponta Delgada
Maa Portugal (PT)
Täysi sijainti João Paulo II:n lentoasema
Leveysaste 37.749411
Pituusaste -25.710021
Verkkosivusto Ana.pt
Näytä kartalla Google maps
João Paulo II:n lentoasema
João Paulo II:n lentoasema
João Paulo II:n lentoasema
João Paulo II:n lentoasema
João Paulo II:n lentoasema
João Paulo II:n lentoasema

João Paulo II:n lentoaseman tilat ja palvelut

João Paulo II:n lentoasema, joka sijaitsee kauniilla São Miguelin saarella Azoreilla, on moderni ja hyvin varustettu lentokenttä, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja palveluita. palvelut varmistavat miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalirakennus

 • Lentoaseman terminaalirakennus on tilava ja suunniteltu käsittelemään suurta matkustajamäärää, ja siinä on erilliset saapumis- ja lähtöalueet.
 • Matkustajat voivat löytää useita lähtöselvityspisteitä kätevästi eri puolilla terminaalia.
 • Saatavilla on useita kauppoja ja verovapaita myyntipisteitä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten paikallisia käsitöitä, matkamuistoja ja uusinta teknologiaa.
 • Terminaalissa on useita viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa tarjoillaan erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
 • Pankkipalveluille., terminaalirakennuksessa on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä.

Kuljetus

 • Taksit ja autonvuokrauspalvelut ovat helposti saavutettavissa aivan terminaalirakennuksen ulkopuolella, tarjoaa käteviä kuljetusvaihtoehtoja matkustajille.
 • Säännöllisesti liikennöivä bussikuljetus yhdistää lentokentän eri paikkoihin saarella.

Esteettömät palvelut

 • João Paulo II -lentokenttä on sitoutunut tarjoamaan liikuntarajoitteisille matkustajille mukavan matkustuskokemuksen esteettömillä mukavuuksilla, kuten rampeilla, hisseillä ja määrätyillä pysäköintipaikoilla.
 • Matkustajat, joilla on erityistarpeita, voivat pyytää apua. lentokentän henkilökunnalta, joka on koulutettu varmistamaan mukavuutensa ja turvallisuutensa koko matkansa ajan.

Lisäpalvelut

 • Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalissa rakennus, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä koko ajan lentokentällä.
 • Matkustajat voivat myös hyödyntää terminaalissa sijaitsevaa postitoimistoa, joka tarjoaa erilaisia postipalveluja.
 • Tiedot. työpöydillä on ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka voi auttaa kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Lasten kanssa matkustaville perheille on varattu leikkialueita ja lastenhoitotilat, jotka tarjoavat kätevän tilan vanhemmille ja pienimmille.

Lentopalvelut

 • João Paulo II -lentokentällä toimii lukuisia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat sekä kotimaisia että kansainvälisiä lentoja, mikä takaa erinomaiset yhteydet eri kohteisiin.
 • Lentokentällä on runsaasti pysäköintitiloja sekä lyhyt- että pitkäaikaista oleskelua varten, edulliseen hintaan ja kätevästi terminaalirakennukseen.

João Paulo II -lentokenttä tarjoaa laajan valikoima modernit mukavuudet ja kätevät palvelut takaavat sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille matkustajille. Tehokkaista lähtöselvitys- ja turvamenettelyistä esteettömiin tiloihin ja moniin mukavuuksiin lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajiensa tarpeisiin. Saapuessaan tai lähtiessään matkustajat voivat odottaa miellyttävää kokemusta João Paulo II:n lentokentällä.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu João Paulo II:n lentoasema?

Koodi PDL on myönnetty João Paulo II:n lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä João Paulo II:n lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen João Paulo II:n lentoasema ja Toronto Pearson International Airport (YYZ) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 6h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja João Paulo II:n lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät João Paulo II:n lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 15 eri lentoyhtiötä, joista SATA - Air Acores, Azores Airlines, Ryanair, TAP Portugal, Transavia Franc tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Ponta Delgada kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä João Paulo II:n lentoasema (PDL) on matkustajien suosiossa kaupungista Ponta Delgada sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Ponta Delgadain läheisyydessä?

Ponta Delgada läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella