Lennot lähtevät kohteesta João Correa da Rochan lentoasema (MAB)

Matkusta 2 paikkoihin 3 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana João Correa da Rochan lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BSB Brasília

1-2 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
BEL Belém

1-2 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien João Correa da Rochan lentoasema

Lentokentän nimi João Correa da Rochan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MAB
Kaupunki Marabá
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti João Correa da Rochan lentoasema
Leveysaste -5.369610
Pituusaste -49.138419
Näytä kartalla Google maps

João Correa da Rochan lentokentän tilat ja palvelut

João Correa da Rochan lentokenttä on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka sijaitsee kauniissa São Paulon kaupungissa Brasiliassa. Se toimii porttina sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille tarjoten valikoiman huippuluokan tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja moderni terminaalirakennus, joka on varustettu kaikilla matkustajille tarvittavilla mukavuuksilla. Se tarjoaa mukavat oleskelutilat, puhtaat pesutilat ja erinomaisen ilmanvaihdon.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista lentokentällä. Paikallisista ruoista kansainvälisiin herkkuihin lentoasemalla on valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka palvelevat erilaisia makuja ja mieltymyksiä.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien tullimaksut. -ilmaisia tavaroita, kirjoja, vaatteita, matkamuistoja ja paljon muuta. Matkustajat voivat tehdä ostoksia ennen kuin nousevat lennolle.
 • Aulatilat: Lentokentällä on eksklusiivisia lounge-tiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, rauhoittua tai käydä töissä. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteys ja bisnespalvelut.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkipalvelut ovat helposti saatavilla lentokentällä, ja useat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtotiskit sijaitsevat kätevästi lentokentällä. terminaali. Tämä varmistaa, että matkustajat voivat käyttää käteistä tai vaihtaa valuuttaa vaivattomasti.
 • Autonvuokraus: Lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalveluita matkustajille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin heille parhaiten sopivalla tavalla. Matkustajat voivat valita useista arvostetuista autovuokraamoista ja noutaa ajoneuvonsa kätevästi paikan päältä.

Palvelut:

 • matkatavaroiden käsittely: Lentokenttä tarjoaa tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut takaamaan matkustajille sujuvan ja vaivattoman sisään- ja uloskirjautumisprosessin. Hyvin koulutettu henkilökunta varmistaa matkatavaroiden turvallisen käsittelyn ja toimituksen.
 • Informaatiopisteet: Infopisteet sijaitsevat strategisesti koko terminaalissa, ja ne tarjoavat matkustajille apua, opastusta ja tietoa lennoista, palveluista ja lentokentän tiloista.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavarat kadonneet tai kadonneet matkatavarat ovat kadonneet, lentoasemalla on löydetty-osasto, jossa matkustajat voivat ilmoittaa ja noutaa omaisuutensa.
 • Erityistapua: João Correa da Rochan lentoasema asettaa etusijalle liikuntarajoitteisten tai vammaisten matkustajien tarpeet. Erityistä apua tarjotaan, jotta näillä matkustajilla on mukava ja mukava matkakokemus.
 • Wi-Fi-yhteys: Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko lentoaseman alueella, jolloin he voivat pysyä yhteydessä, selata Internetiä, tai päästä töihin lentoa odotellessa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on täysin varusteltu lääkärikeskus, joka hoitaa kaikki lääketieteelliset hätätilanteet. Koulutetut lääketieteen ammattilaiset ovat valmiina antamaan välitöntä apua tarvittaessa.
 • Lasten leikkialue: Lentokentällä on lasten leikkialue, joka on varustettu leluilla ja peleillä, jotta nuoret matkustajat viihtyvät ennen lentoaan.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu João Correa da Rochan lentoasema?

Koodi MAB on myönnetty João Correa da Rochan lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä João Correa da Rochan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen João Correa da Rochan lentoasema ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja João Correa da Rochan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät João Correa da Rochan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Azul, LATAM Airlines, Go tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Marabá kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä João Correa da Rochan lentoasema (MAB) on matkustajien suosiossa kaupungista Marabá sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Marabáin läheisyydessä?

Marabá läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella