Edulliset lennot kohteesta Jinchuanin lentokenttä (JIC)

Matkusta 3 paikkoihin 6 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Jinchuanin lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Jinchuanin lentokenttä

Lentokentän nimi Jinchuanin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi JIC
Kaupunki Jinchang
Maa China (CN)
Täysi sijainti Jinchuanin lentokenttä
Leveysaste 38.541943
Pituusaste 102.348610
Näytä kartalla Google maps

Jinchuanin lentoaseman tilat ja palvelut

Jinchuanin lentoasema, joka sijaitsee Jinchuanin kaupungissa Kiinassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille mukavan ja mukavan kätevä matkakokemus. Jinchuanin lentoasema pyrkii vastaamaan sekä kotimaisten että kansainvälisten matkustajien tarpeisiin tehokkaista lähtöselvitysmenettelyistä erilaisiin palveluihin.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Jinchuanin lentoasemalla on tilava ja moderni terminaalirakennus, joka on suunniteltu käsittelemään suuria matkustajamääriä. Rakennus on varustettu huippumoderneilla mukavuuksilla matkustajien tarpeisiin.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia laajasta valikoimasta ruokailumahdollisuuksia ja ostoskokemuksia alueen eri myymälöissä. lentokenttä. Paikallisista ruoista kansainvälisiin pikaruokaketjuihin löytyy jokaiseen makuun jotakin.
 • Aulatilat: eksklusiivisemman kokemuksen etsiville Jinchuanin lentoasema tarjoaa ylellisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia ilmaisista virvokkeista. ennen lentoja.
 • Vessot ja lastenhoitotilat: Kaikkien matkustajien mukavuuden varmistamiseksi lentoasemalla on puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat sekä lastenhoitotilat, joissa on hoitopöytit ja hoitohuoneet.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Jinchuanin lentoasema varmistaa, että matkustajat pysyvät yhteydessä tarjoamalla ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalirakennuksessa, jolloin matkustajat voivat selata Internetiä, tarkistaa sähköpostit ja pitää yhteyttä läheisiin. Lisäksi latausasemat sijaitsevat kätevästi, jotta elektroniset laitteet pysyvät päällä.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton saapuessaan Jinchuanin lentokentälle tutustuakseen kaupunkiin ja sen ympäristöön omaan tahtiinsa. Autonvuokrauspisteet sijaitsevat terminaalirakennuksessa.

Palvelut:

 • Matkalaukkupalvelut: Jinchuanin lentoasema tarjoaa tehokkaat matkatavarapalvelut, mukaan lukien matkatavarasäilytystilat ja käärintäpalvelut, jonka avulla matkustajat voivat säilyttää tavaransa turvallisesti tai suojata matkatavaroitaan matkan aikana.
 • Tiedotiskit: Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on käytettävissä infopisteissä kaikkialla lentoasemalla auttamaan, vastaamaan tiedusteluihin ja opastamaan matkustajia oikealla tavalla. suunta.
 • Lääketieteelliset tilat: Lääketieteellisten hätätilanteiden tai pienten sairauksien varalta lentoasemalla on lääkintätilat, jotka on varustettu koulutetulla henkilökunnalla, joka tarjoaa välitöntä apua matkustajille.
 • Kuljetus: Jinchuanin lentoasema tarjoaa erilaisia palveluja. kuljetusvaihtoehdot kaupungin keskustaan ja takaisin, mukaan lukien taksit, linja-autot ja kuljetuspalvelut, jotta matkustajat pääsevät helposti haluamiinsa kohteisiin.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tavaroiden varalta Jinchuanin lentokentällä on erityinen kadonneiden ja löydettyjen osasto, joka auttoi matkustajia hakemaan omaisuutensa. Tämä palvelu tarjoaa mielenrauhaa, koska tietää, että arvokas omaisuus voidaan saada takaisin, jos se sijoitetaan väärin.
 • Palvelut vammaisille: Jinchuanin lentoasema pyrkii olemaan osallistava ja tarjoaa apua vammaisille matkustajille. Pyörätuolit, nimetyt pysäköintipaikat ja esteettömät tilat ovat saatavilla, jotta kaikki sujuvat matkalla.

Jinchuanin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Jinchuanin lentokenttä?

Ilmailualalla Jinchuanin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, JIC, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Jinchuanin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Jinchuanin lentokenttä ja Beijing Daxing International (PKX) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 15m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Jinchuanin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Jinchuanin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 6 eri lentoyhtiötä, joista Hebei Airlines, China Eastern Airlines, Juneyao Airlines, 9 Air Co, Chengdu Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Jinchang kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Jinchuanin lentokenttä (JIC) on matkustajien suosiossa kaupungista Jinchang sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Jinchang sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella