Jatkuva lento kohteesta James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema (DAY)

Matkusta 12 paikkoihin 4 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema

Tiedot koskien James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi DAY
Kaupunki Dayton
Maa United-States (US)
Täysi sijainti James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 39.902524
Pituusaste -84.221772
Verkkosivusto Flydayton.com
Näytä kartalla Google maps
James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema
James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema
James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema
James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema
James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema
James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema

James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema

James M. Cox Daytonin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema on vilkas lentomatkailukeskus Vandaliassa Ohiossa. Suurempaa Daytonin aluetta palveleva lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajilleen sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen.

Palvelut

  • Terminaalit: Lentokentällä on kolme terminaalia, A, B ja C, jotka palvelevat sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Jokaisessa terminaalissa on mukavat oleskelutilat, wc-tilat sekä erilaiset ruokailu- ja ostosmahdollisuudet.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia, mukaan lukien lyhyt- ja pitkäaikaiset pysäköintipaikat. Matkustajat voivat valita sekä katetuista että kattamattomista pysäköintipaikoista, mikä varmistaa ajoneuvojensa turvallisuuden.
  • Aulatilat: Ylellisempää kokemusta etsiville lentoasema tarjoaa eksklusiivisia oleskelutiloja, jotka tarjoavat hiljaisen ja mukavan ympäristön rentoutumiseen tai työntekoon. Lounge-palveluihin kuuluvat ilmaiset välipalat ja juomat, Wi-Fi-yhteys ja mukavat istuimet.
  • Lasten leikkialue: Lentokenttä ymmärtää, kuinka tärkeää on pitää nuorten matkailijoiden viihde. Siinä on oma lasten leikkialue, joka on varustettu leikkirakenteilla, leluilla ja peleillä, mikä antaa lapsille hauskan ja turvallisen paikan viettää aikaa lentokentällä.
  • Business Center: matkustavat ammattilaiset voivat käyttää lentokentän bisneskeskusta, joka tarjoaa tiloja, kuten kokoushuoneita, tulostuspalveluita ja nopean internetyhteyden. Näin varmistetaan, että yritystoimintaan liittyvät toiminnot voidaan suorittaa tehokkaasti lentoa odotellessa.

Palvelut

  • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja kaupunkiin ja takaisin, mukaan lukien taksit, vuokra-autot, kyydin -jakopalvelut ja sukkulat. Matkustajat voivat valita sopivimman kulkuvälineen tarpeidensa mukaan.
  • Ruokailu ja ostokset: James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema tarjoaa laajan valikoiman ruokailuvaihtoehtoja pikaruokaravintoloista ruokailuun ja erilaisiin kulinaarisiin mieltymyksiin. Lisäksi on lukuisia vähittäiskauppoja ja verovapaita liikkeitä, jotka tarjoavat kaikkea matkamuistoista korkealuokkaisiin tuotteisiin.
  • Wi-Fi ja latausasemat: Jotta matkustajat pysyvät yhteydessä, lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa terminaaleissa. Saatavilla on myös latausasemia, joiden avulla matkustajat voivat ladata elektroniikkalaitteitaan kätevästi.
  • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita on kadonnut, lentoasemalla on erillinen Lost and Found -osasto, jossa matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroista tai tiedustella löydetyistä tavaroista. Ystävälliset henkilökunnan jäsenet ovat valmiina auttamaan prosessissa ja auttamaan yhdistämään matkustajat heidän omaisuutensa kanssa.
  • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa palveluja vammaisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille. Näihin palveluihin kuuluvat pyörätuoliapu, esteettömät wc-tilat, nimetyt pysäköintialueet ja koulutettu henkilökunta takaamaan mukavan ja vaivattoman kokemuksen kaikille matkustajille.

James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema?

Ilmailualalla James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, DAY, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), ja sen arvioitu kesto on 2h 47m lennettäessä koneella Embraer 175.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 4 eri lentoyhtiötä, joista American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Allegiant Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Dayton?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Dayton, suosivat usein James M. Cox Daytonin kansainvälinen lentoasema (DAY)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Dayton sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella