Suora lento kohteesta Jacarepaguan lentoasema (RRJ)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Jacarepaguan lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CGH Sao Paulo

2-7 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
QDV Jundiai
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta

Tiedot koskien Jacarepaguan lentoasema

Lentokentän nimi Jacarepaguan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi RRJ
Kaupunki Rio de Janeiro
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Jacarepaguan lentoasema
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Jacarepaguan lentokentän tilat ja palvelut

Brasilian Rio de Janeirossa sijaitseva Jacarepaguan lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja kätevän matkakokemuksen matkustajilleen. Olitpa saapumassa tai lähdössä, Jacarepaguan lentokentällä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi matkastasi vaivatonta.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokenttä tarjoaa erillisen tarkastuksen. - jokaisen lentoyhtiön tiskit, mikä tekee lähtöselvityksestä tehokkaan ja kätevän.
 • Matkalaukkujen käsittely: Matkustajat voivat luottaa lentoaseman tehokkaaseen matkatavaroiden käsittelyjärjestelmään, joka varmistaa, että heidän matkatavaransa saapuvat perille turvallisesti ja ajallaan.
 • Ravintolat ja kahvilat: Jacarepaguan lentokentällä on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kevyitä välipaloja tarjoilevista kahviloista paikallisia ja kansainvälisiä ruokia tarjoaviin täyden palvelun ravintoloihin.
 • Ostokset: Lentokentällä on valikoima erilaisia ruokapaikkoja. kauppoja ja putiikkeja, joista matkustajat voivat ostaa viime hetken välttämättömiä tavaroita, matkamuistoja tai vain hemmotella itseään vähittäiskaupan terapiassa.
 • Aulatilat: eksklusiivisemman kokemuksen etsiville lentoasema tarjoaa ilmaisia oleskelutiloja, joissa on mukavat istuimet. Wi-Fi ja virvokkeita.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton jostakin lentoaseman autonvuokrauspalvelusta, mikä mahdollistaa kätevän kuljetuksen koko oleskelunsa ajan.
 • Wi-Fi: Jacarepaguan lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja vastata digitaalisiin tarpeisiinsa.

Liikenne

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla lentoaseman terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän ja nopean kuljetusvaihtoehdon matkustajille.
 • Bussipalvelut: Lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja lähialueille säännöllisillä bussiyhteyksillä. taloudellinen kulkuväline.
 • Vuokra-autot: Vierailijat voivat valita vuokra-autoja arvostetuilta yrityksiltä tutustuakseen kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin omaan tahtiinsa.

Lisäpalvelut

 • Tietopiste: Lentokentän infopisteessä työskentelee ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa, joka on valmiina auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Lääkintäpalvelut: Kaikissa lääketieteellisissä hätätilanteissa Jacarepaguan lentokentällä on lääketieteelliset tilat, jotka on varustettu koulutetuilla ammattilaisilla antamaan tarvittavaa apua.
 • Löydetyt ja kadonneet: Matkustajat, jotka hävittävät omaisuutensa, voivat ilmoittaa lentokentän kadonneiden ja löydettyjen osastojen osastolle, jossa pyritään yhdistämään ne tavaroineen.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Jacarepaguan lentoasema tarjoaa pääsyn pankkiautomaatteihin ja valuutanvaihtopalveluihin, mikä varmistaa, että matkustajat pääsevät helposti käyttämään paikallista valuuttaa.
 • Parkkipaikka: lentokentällä on runsaasti pysäköintipaikkoja matkustajille, jotka päättävät ajaa lentokentälle omilla ajoneuvoillaan.

Yleensä Jacarepaguan lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajilleen mukavan ja nautinnollisen kokemuksen. Monien mukavuuksien ja palveluiden ansiosta matkustajat voivat odottaa saumatonta matkaa lentokentälle saapumisestaan lähtöön asti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Jacarepaguan lentoasema?

Ilmailualalla Jacarepaguan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, RRJ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Jacarepaguan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Jacarepaguan lentoasema ja Jundiai Airport (QDV) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Jacarepaguan lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Jacarepaguan lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Azu

Rio de Janeiro kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Rio de Janeiro–Galeãon kansainvälinen lentoasema (GIG) on matkustajien suosiossa kaupungista Rio de Janeiro sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Rio de Janeiro sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella