Edulliset lennot kohteesta Ixtepecin lentokenttä (IZT)

Jatkuvat lennot 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Ixtepecin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MEX Mexico City

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta

Tiedot koskien Ixtepecin lentokenttä

Lentokentän nimi Ixtepecin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi IZT
Kaupunki Ixtepec
Maa Mexico (MX)
Täysi sijainti Ixtepecin lentokenttä
Leveysaste 16.454566
Pituusaste -95.090940
Näytä kartalla Google maps

Ixtepecin lentoaseman tilat ja palvelut

Ixtepecin lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Ixtepec Airport International "General Pedro Sáinz de Baranda", on pieni mutta vilkas lentokenttä, joka sijaitsee Ixtepecin kaupungissa Meksikossa. Kokostaan huolimatta lentoasema palvelee huomattavaa määrää kotimaisia ja kansainvälisiä matkustajia. Katsotaanpa tarkemmin Ixtepecin lentokentän tilat ja palvelut.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja viihtyisä terminaalirakennus, joka tarjoaa miellyttävän ympäristön matkailijoille. Rakennus on varustettu ilmastoinnilla, ja se tarjoaa oleskelutiloja, wc-tiloja ja infopisteitä.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, välipaloja ja muita erilaisia kauppoja, mukaan lukien tax-free-myymälät. olennaiset asiat. Lisäksi tarjolla on useita kahviloita ja ravintoloita niille, jotka etsivät nopeaa purtavaa tai ateriaa ennen lentoa.
  • Pysäköinti: Ixtepecin lentokentällä on runsaasti pysäköintitiloja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Pysäköintialue tarjoaa turvallisia ja käteviä vaihtoehtoja matkustajille, joiden on jätettävä ajoneuvonsa lentokentälle.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat, jotka joutuvat nostamaan rahaa tai vaihtaa valuuttaa, löytävät pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut kätevästi terminaalirakennus.
  • Löydetyt ja kadonneet: Jos matkan aikana kadonneet tavarat ovat kadonneet, lentoasemalla on oma löytöosasto, joka auttaa matkustajia löytämään ja palauttamaan tavaransa.

Palvelut

  • Lennon tiedot: Matkustajat voivat käyttää reaaliaikaisia lentotietoja monitorien kautta, jotka on sijoitettu strategisesti koko terminaaliin. Saapumis-, lähtö-, myöhästymis- ja porttinumerot varmistavat, että matkustajat pysyvät ajan tasalla.
  • Matkalaukkupalvelut: Ixtepecin lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, kuten matkatavarakärryjä, matkatavaroiden käärimistä ja turvalliset säilytystilat. Nämä palvelut tarjoavat matkustajille mukavuutta ja mielenrauhaa.
  • Esteettömyys: Lentoasemalla on tilat liikuntarajoitteisten tai erityistarpeita omaavien matkustajien auttamiseksi. Pyörätuoliapua voidaan pyytää, ja esteettömiä wc-tiloja on saatavilla koko terminaalirakennuksessa.
  • Wi-Fi: Ixtepecin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden terminaalissa, jotta matkustajat pysyvät yhteydessä toisiinsa. läheisilleen tai työskentelemään etänä.
  • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa matkailijoille erilaisia kuljetusvaihtoehtoja haluttuun määränpäähän. Taksit, vuokra-autot ja kuljetuspalvelut ovat helposti saavutettavissa aivan terminaalirakennuksen ulkopuolella.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ixtepecin lentokenttä?

Ilmailualalla Ixtepecin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, IZT, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Ixtepecin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Ixtepecin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Ixtepecin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Aeroma tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ixtepec?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ixtepec, suosivat usein Ixtepecin lentokenttä (IZT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Ixtepec sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella