Edulliset lennot kohteesta Ivaton kansainvälinen lentokenttä (TNR)

Tutustu 16 paikkaan 9 eri kuljetusyhtiön kanssa

Olennaiset tiedot koskien Ivaton kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Ivaton kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi TNR
Kaupunki Antananarivo
Maa Madagascar (MG)
Täysi sijainti Ivaton kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -18.795775
Pituusaste 47.476111
Näytä kartalla Google maps
Ivaton kansainvälinen lentokenttä
Ivaton kansainvälinen lentokenttä
Ivaton kansainvälinen lentokenttä
Ivaton kansainvälinen lentokenttä
Ivaton kansainvälinen lentokenttä
Ivaton kansainvälinen lentokenttä

Ivaton kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Ivaton kansainvälinen lentoasema on tärkein kansainvälinen portti Madagaskarille, joka sijaitsee noin 16 kilometriä pääkaupungista Antananarivosta luoteeseen. Se palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä lentoja ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille sujuvan ja mukavan matkakokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Ivaton kansainvälisellä lentokentällä on useita lähtöselvitystiskiä suurille matkustajamäärille.
 • Maahanmuutto ja tulli: Matkustajat voivat kätevästi käydä läpi maahanmuutto- ja tulliprosessit saapuessaan tai lähtiessään.
 • Tavarat. vaatimus: Matkatavaroiden noutoa varten varattu alue varmistaa, että matkustajat voivat helposti noutaa matkatavaransa saapuessaan.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia ja tarjoavat matkustajille ruokailumahdollisuuden. vaihtoehtoja.
 • Ostokset: Verovapaat kaupat ja vähittäismyymälät ovat saatavilla, ja ne tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten matkamuistoja, vaatteita ja elektroniikkaa.
 • Aulatilat: Ivaton kansainvälisellä lentokentällä on viihtyisiä oleskelutiloja. jotta matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia virvokkeita ennen lentoa.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat vuokrata auton lentokentän tiloissa sijaitsevilta luotettavilta autovuokraamilta.

Kuljetus

 • Taksipalvelut: Taksit ovat helposti saatavilla lentokentän terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän kuljetusvaihtoehdon matkustajille.
 • Kuljetuspalvelut: Kuljetuspalvelut toimivat lentokentän ja lentokentän välillä. useita hotelleja Antananarivossa, mikä varmistaa matkustajille vaivattoman kuljetuksen.

Turvallisuus

 • Turvahenkilöstö: Koulutettu turvahenkilöstö on paikalla koko lentokentällä varmistaakseen matkustajien ja heidän omaisuutensa turvallisuudesta.
 • Valvontakamerat: Lentokenttä on varustettu kattavalla valvontajärjestelmällä, joka valvoo toimintaa ja ylläpitää turvallista ympäristöä.
 • Lääkintäpalvelut: Terveydenhuollon tilat ja koulutetut henkilökunta on käytettävissä lentokentällä antamaan tarvittaessa ensiapua.

Lentoyhtiöpalvelut

 • Useita lentoyhtiöitä: Ivaton kansainvälinen lentoasema toimii keskuspaikkana useille kansainvälisille ja kotimaiset lentoyhtiöt, jotka tarjoavat matkustajille laajan valikoiman lentovaihtoehtoja.
 • Lennonaikaiset palvelut: Lentoyhtiöt tarjoavat lennon aikana erilaisia mukavuuksia, kuten aterioita, viihdettä ja mukavat istuimet parantaakseen matkakokemusta..
 • Tavaratavarapalvelut: Kadonneista tai vahingoittuneista matkatavaroista voidaan ilmoittaa ja korjata lentoasemalla sijaitsevien nimetyn lentoyhtiön matkatavarapalveluiden kautta.

Esteettömyys

 • Esteettömyys pyörätuolilla: Lentokenttä on suunniteltu liikkumaan liikuntarajoitteisille matkustajille, mikä varmistaa mukavan navigoinnin koko terminaalissa.

Ivaton kansainvälinen lentoasema pyrkii monipuolisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan tarjoavat saumattoman matkakokemuksen matkustajille, mikä tekee siitä välttämättömän portin Madagaskarille ja sieltä matkustaville.


Ivaton kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ivaton kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Ivaton kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, TNR, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Ivaton kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Ivaton kansainvälinen lentokenttä ja Paris - Charles de Gaulle Airport (CDG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 11h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Ivaton kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 9 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Ivaton kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Tsaradia, Kenya Airways, Air Austral, Ethiopian Airlines, Airlink (South Africa

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Antananarivo?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Antananarivo, suosivat usein Ivaton kansainvälinen lentokenttä (TNR)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Antananarivo sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella