Edulliset lennot kohteesta Ivanovo Yuzhny -lentokenttä (IWA)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Ivanovo Yuzhny -lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
LED Pietari

2 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
AER Sotši
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 0m Näytä hinta
KGD Kaliningrad
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 50m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Ivanovo Yuzhny -lentokenttä

Lentokentän nimi Ivanovo Yuzhny -lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi IWA
Kaupunki Ivanovo
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Ivanovo Yuzhny -lentokenttä
Leveysaste 56.942334
Pituusaste 40.943815
Verkkosivusto Ivavia.ru
Näytä kartalla Google maps

Ivanovo Južnyin lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Ivanovo Južnyin lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka sijaitsee Ivanovon alueella Venäjällä. Se toimii porttina sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille tarjoten heille erilaisia tiloja ja palveluita mukavan ja kätevän matkakokemuksen takaamiseksi.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja moderni terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Rakennus on suunniteltu käsittelemään tehokkaasti suurta määrää matkustajia.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja, joista matkustajat voivat löytää erilaisia tuotteita, kuten matkamuistoja, muotia ja asusteita. Saatavilla on myös useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten kahviloita ja ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
  • Wi-Fi: Ivanovo Yuzhny -lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pitää yhteyttä ja käyttää Internetiä lentokentällä oleskelunsa aikana.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Pysäköintialue on hyvin hoidettu ja turvallinen.
  • Löydetyt: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa lentoasemalla on kadonnut ja löydetty -osasto, jonne matkustajat voivat ilmoittaa ja noutaa tavaransa.

Palvelut

  • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on luotettava matkatavaroiden käsittelyjärjestelmä, joka varmistaa matkustajien matkatavaroiden turvallisen ja oikea-aikaisen toimituksen.
  • Tiedot. Tiski: Terminaalirakennuksessa on neuvontapiste, josta matkustajat voivat kysyä apua lennoista, lentoaseman palveluista ja muista mahdollisista kysymyksistä.
  • Liikenne: Ivanovo Yuzhny -lentokentältä on hyvät yhteydet kaupunkiin. ja lähialueille eri kulkuvälineillä, mukaan lukien taksit, linja-autot ja autonvuokrauspalvelut.
  • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta, joka pystyy käsittelemään mahdollisia hätätilanteita tai lääketieteellisiä tilanteita.
  • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa erityisapua liikuntarajoitteisille tai vammaisille matkustajille ja varmistaa heidän mukavuudensa koko matkan ajan.

Nykyaikaisten tilojensa ja palveluvalikoimansa ansiosta Ivanovo Yuzhny Airport pyrkii tekemään jokaisen matkustajan matkakokemuksesta sujuvan ja nautinnollisen. Olipa kyseessä matkamuistoostokset, ravintolassa syöminen tai ilmaisen Wi-Fi:n käyttö, lentoasema vastaa kaikkien matkailijoiden tarpeisiin. Lisäksi lentoaseman sitoutuminen matkustajien turvallisuuteen ja mukavuuteen näkyy sen luotettavan matkatavaroiden käsittelyjärjestelmän, infopisteen ja lääketieteellisten palvelujen kautta. Kaikki nämä tarjoukset auttavat tekemään Ivanovo Yuzhny -lentokentästä ensisijaisen vaihtoehdon matkustajille, jotka vierailevat Ivanovon alueella tai lähtevät sieltä.


Ivanovo Yuzhny -lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ivanovo Yuzhny -lentokenttä?

Ilmailualalla Ivanovo Yuzhny -lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, IWA, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Ivanovo Yuzhny -lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Sochi International Airport (AER), ja sen arvioitu kesto on 4h 0m lennettäessä koneella Embraer 190.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Ivanovo Yuzhny -lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Ivanovo Yuzhny -lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Pegas Fly, RusLine (Duplicate

Ivanovo kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Ivanovo Yuzhny -lentokenttä (IWA) on matkustajien suosiossa kaupungista Ivanovo sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Ivanovo sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella