Lennot lähtevät kohteesta Mansaaren lentoasema (IOM)

Matkusta 10 paikkoihin 3 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Mansaaren lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Mansaaren lentoasema

Lentokentän nimi Mansaaren lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi IOM
Kaupunki Ronaldsway
Maa United-Kingdom (GB)
Täysi sijainti Mansaaren lentoasema
Leveysaste 54.086596
Pituusaste -4.633940
Verkkosivusto Gov.im
Näytä kartalla Google maps

Mansaaren lentokentän tilat ja palvelut

Ronaldswayssa sijaitseva Mansaaren lentoasema on ensisijainen portti kauniille Mansaarelle. Nykyaikaiset tilat ja kattavat palvelut takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla matkustajien mukavuuden varmistamiseksi.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Terminaalissa on useita kauppoja ja ravintoloita, jotka tarjoavat valikoiman tuotteita ja ruokailuvaihtoehtoja matkustajien tarpeisiin.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä viettämisen aikana.
 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton hyvämaineelta lentokentällä sijaitsevat autovuokraamot. Tämä palvelu tarjoaa mukavuutta niille, jotka haluavat tutustua Mansaareen omatoimisesti.
 • Pysäköinti: Isle of Man Airport tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, mikä varmistaa matkustajien turvallisuuden paikka pysäköidä ajoneuvonsa matkan aikana.
 • Erityistapu: Lentokenttä on sitoutunut tarjoamaan esteettömiä tiloja liikuntarajoitteisille tai muille erityistarpeisille matkustajille. Koulutettu henkilökunta on käytettävissä auttamaan koko lentoasemamatkan ajan.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Erilliset tietonäytöt ovat käytettävissä koko terminaalissa, ja ne pitävät matkustajat ajan tasalla lentoaikataulut, viivästykset ja porttitiedot.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on tehokkaat matkatavarajärjestelmät ja omistettu henkilökunta, joka varmistaa matkatavaroiden sujuvan käsittelyn ja minimoi matkatavaroiden katoamisen tai vahingoittumisen riskin.
 • Turvallisuus: Matkustajien ja heidän omaisuutensa turvallisuuden varmistamiseksi on käytössä tiukat turvatoimenpiteet. Lentokentän turvallisuustiimi noudattaa tiukkoja menettelytapoja turvallisen matkustusympäristön ylläpitämiseksi.
 • Tulli ja maahanmuutto: Mansaaren lentokentällä on tulli- ja maahanmuuttopalvelut helpottamaan kansainvälistä matkustamista. Muista maista saapuvat tai lähtevät matkustajat voivat helposti käydä läpi vaaditut toimenpiteet lentoasemalla.
 • Aulatilat: Hiljaisempaa ja mukavampaa kokemusta etsiville matkustajille lentoasema tarjoaa lounge-tiloja, jotka tarjoavat erilaisia mukavuuksia, kuten virvokkeita, Wi-Fi ja mukavat istuimet.
 • Lasten leikkialue: Lapsiperheet voivat käyttää niille tarkoitettua leikkialuetta, mikä varmistaa, että nuorilla matkustajilla on tilaa rentoutua ja leikkiä ennen lentoaan.

Oletpa sitten saapumassa Mansaaren lentokentälle tai lähtemässä sieltä, saatavilla olevat tilat ja palvelut varmistavat, että matkasi on mukava ja nautinnollinen. Modernista terminaalirakennuksesta viihtyisiin oleskelutiloihin lentoasema pyrkii tekemään jokaisen matkustajan kokemuksesta miellyttävän. Olipa kyse vähittäiskaupan ja ruokailumahdollisuuksista, autonvuokrauspalveluista tai erityisavusta apua tarvitseville, lentoasema palvelee monenlaisia tarpeita. Tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn, luotettavien lentotietojen ja tiukkojen turvatoimien ansiosta matkustajat voivat olla varmoja siitä, että heidän matkastaan hoidetaan hyvin. Isle of Man -lentokenttä heijastaa todella lämmintä vastaanottoa ja vieraanvaraisuutta, joka odottaa vierailijoita kauniilla Mansaarella.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Mansaaren lentoasema?

Ilmailualalla Mansaaren lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, IOM, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Mansaaren lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Mansaaren lentoasema ja London City Airport (LCY) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Mansaaren lentoasema?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Mansaaren lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Loganair, easyJet, Aer Lingu

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ronaldsway?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ronaldsway, suosivat usein Mansaaren lentoasema (IOM)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Ronaldsway sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella