Edulliset lennot kohteesta Irlannin läntinen lentokenttä Knock (NOC)

Matkusta 17 paikkoihin 3 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Irlannin läntinen lentokenttä Knock

Olennaiset tiedot koskien Irlannin läntinen lentokenttä Knock

Lentokentän nimi Irlannin läntinen lentokenttä Knock
Lentokentän (IATA) koodi NOC
Kaupunki Charleston
Maa Ireland (IE)
Täysi sijainti Irlannin läntinen lentokenttä Knock
Leveysaste 53.913678
Pituusaste -8.811273
Verkkosivusto Irelandwestairport.com
Näytä kartalla Google maps

Irlannin läntinen lentokenttä Knock

Ireland West Airport Knockin tilat ja palvelut

Ireland West Airport Knock, joka tunnetaan myös nimellä Knock Airport, on tärkeä liikenteen solmukohta Mayon kreivikunnassa Irlannissa. Sekä kotimaisia että kansainvälisiä lentoja tarjoava lentokenttä toimii porttina maan länsiosan upeisiin maisemiin ja eloisaan kulttuuriin. Kätevän sijaintinsa lisäksi Ireland West Airport Knock tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille sujuvan matkakokemuksen.

Terminaalit

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvitystiskiä, jotka on varustettu moderneilla laitteilla sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi.
 • Vähittäiskauppa: Matkustajat voivat tehdä verovapaita ostoksia lentoaseman vähittäismyyntipisteissä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten muotia, elektroniikkaa ja matkamuistoja.
 • Ruokailuvaihtoehdot: Tarjolla on lukuisia kahviloita, ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat erilaisia herkullisia ruokia ja juomia eri makuun.
 • Aulatilat: Lisämukavuutta ja yksityisyyttä etsiville matkustajille Ireland West Airport Knock tarjoaa huippuluokan loungeja, joissa on ilmaisia virvokkeita ja bisnespalveluita.
 • Saatavuus: Lentokenttä on täysin esteetön liikuntarajoitteisille matkustajille, ja se tarjoaa erityisiä tiloja, kuten esteettömiä pysäköintipaikkoja, rampit ja hissit.

Kuljetus

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella kuljettaakseen matkustajat kätevästi haluamiinsa kohteisiin.
 • Autonvuokraus: Useilla autovuokraamoilla on tiskiä lentokentällä, joten matkustajat voivat helposti vuokrata ajoneuvon ja tutustua paikalliseen alueeseen omaan tahtiinsa.
 • Bussipalvelut: Irlannin West Airport Knockista on hyvät yhteydet useisiin kaupunkeihin luotettavan linja-autoverkoston kautta, joka tarjoaa käteviä kuljetusvaihtoehtoja.

Pysäköinti

 • Lyhytaikainen pysäköinti: Nopeita noutoja tai pudotuksia varten -offeja, lyhytaikaisia pysäköintipaikkoja on saatavilla terminaalin lähellä, jotta niihin pääsee helposti.
 • Pitkäaikaispysäköinti: Pitkiä aikoja matkustavat matkustajat voivat hyödyntää pitkäaikaispysäköintitiloja ja varmistaa ajoneuvojensa turvallisuuden. poissaolon aikana.

Lentoaseman tiedot

 • Tietopiste: Terminaalissa sijaitseva tietopiste, jossa on ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka auttaa matkustajia kyselyitä tai huolenaiheita.
 • Lennon tiedot: Lentoasema tarjoaa ajan tasalla olevat lentotiedot kaikkialla terminaalissa, mikä pitää matkustajat ajan tasalla lähtö- ja saapumisajoista.

Lisäpalvelut

 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa lentoasemalla on löydetty ja löydetty -palvelu, joka auttaa matkustajia yhdistämään heidän omaisuutensa.
 • Pankkiautomaatit. ja valuutanvaihto: matkustajat voivat helposti käyttää lentoaseman pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita varmistaen, että heillä on matkaa varten tarvittavat varat.
 • Wi-Fi: Ireland West Airport Knock tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko ajan. terminaali, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Irlannin läntinen lentokenttä Knock?

Ilmailualalla Irlannin läntinen lentokenttä Knock tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, NOC, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Irlannin läntinen lentokenttä Knock?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Irlannin läntinen lentokenttä Knock ja Lanzarote Airport (ACE) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Irlannin läntinen lentokenttä Knock kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Irlannin läntinen lentokenttä Knock lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Ryanair, Aer Lingus, Region-Avi tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Charleston?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Charleston, suosivat usein Irlannin läntinen lentokenttä Knock (NOC)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Charleston sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella