Lennot lähtevät kohteesta Invercargill Lentokenttä (IVC)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Invercargill Lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CHC Christchurch

5-6 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
WLG Wellington

1-2 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
AKL Mangere

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta

Tiedot koskien Invercargill Lentokenttä

Lentokentän nimi Invercargill Lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi IVC
Kaupunki Invercargill
Maa New-Zealand (NZ)
Täysi sijainti Invercargill Lentokenttä
Leveysaste -46.415432
Pituusaste 168.321750
Verkkosivusto Invercargillairport.co.nz
Näytä kartalla Google maps

Invercargill-lentoaseman tilat ja palvelut

Invercargill-lentokenttä, joka sijaitsee Invercargillissa, Uudessa-Seelannissa, on vilkas keskus sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokenttä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on erilaisia mukavuuksia. Se tarjoaa matkustajille vieraanvaraisen ilmapiirin.
 • Vähittäismyyntipisteet: matkustajat voivat tutustua useisiin lentoaseman vähittäismyyntipisteisiin. Matkamuistoista muotiin ja elektroniikkaan löytyy jokaiselle jotakin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokia eri makuun ja ruokailutottumukset.
 • Aulatilat: Niille, jotka etsivät lisämukavuutta ja mukavuuksia, lentokentällä on oleskelutiloja, joissa on mukavia istuimia, Wi-Fi-yhteys ja ilmaisia virvokkeita.
 • Autonvuokraus: Matkustajat löytävät helposti autonvuokrauspalvelut lentoasemalta, mikä tekee niistä kätevän tutustua Invercargillin kauniiseen ympäristöön.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintipaikkoja, myös lyhyt- ja pitkäaikaisia vaihtoehtoja matkustajien tarpeisiin.

Palvelut

 • Tavaratavarapalvelut: Invercargill Airport tarjoaa matkatavarapalveluita, jotka takaavat vaivattoman matkakokemuksen. Matkustajat voivat käyttää palveluita, kuten matkatavaroiden käärimistä ja säilytyspalveluita.
 • Liikuntarajoitteiset: Lentoasema asettaa esteettömyyden etusijalle ja tarjoaa erilaisia palveluita liikuntarajoitteisten tai vammaisten matkustajien auttamiseksi. Pyörätuoliapua ja esteettömät tilat ovat saatavilla kaikkialla terminaalirakennuksessa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat pääsevät helposti pankkiautomaateihin ja valuutanvaihtopalveluihin lentoaseman tiloissa, mikä tekee siitä kätevän kansainväliselle liikenteelle. matkustajille.
 • Information Desk: Käytettävissä on erityinen tietopiste, joka tarjoaa matkustajille apua ja opastusta lentokentän tiloista, lentotiedoista ja paikallisista nähtävyyksistä.
 • Ilmainen Wi-Fi: Invercargill Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikille matkustajille, jotta he voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai seurata työtä odottaessaan lentoaan.
 • Lasten leikkialue: Lentokenttä ymmärtää, kuinka tärkeää on pitää nuorten matkailijoiden viihde. Käytettävissä on oma lasten leikkialue, joka on varustettu leluilla ja aktiviteetteilla, jotta lapset voivat pitää lapset mukana ennen matkaa.

Invercargillin lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävää viihdettä huippuluokan mukavuuksillaan ja palveluillaan. ja kätevä matkakokemus kaikille matkustajilleen. Olitpa kotimainen tai ulkomailta saapuva matkailija, lentoaseman tavoitteena on varmistaa, että matkasi alkaa ja päättyy helposti ja mukavasti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Invercargill Lentokenttä?

Ilmailualalla Invercargill Lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, IVC, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Invercargill Lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Invercargill Lentokenttä ja Auckland Airport (AKL) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 55m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Invercargill Lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Invercargill Lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air New Zealan

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Invercargill?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Invercargill, suosivat usein Invercargill Lentokenttä (IVC)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Invercargill sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella