Jatkuva lento kohteesta Innsbruckin lentoasema (INN)

Matkusta 22 paikkoihin 12 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Innsbruckin lentoasema

Tiedot koskien Innsbruckin lentoasema

Lentokentän nimi Innsbruckin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi INN
Kaupunki Innsbruck
Maa Austria (AT)
Täysi sijainti Innsbruckin lentoasema
Leveysaste 47.260162
Pituusaste 11.349379
Verkkosivusto Innsbruck-airport.com
Näytä kartalla Google maps

Innsbruckin lentoaseman tilat ja palvelut

Innsbruckin lentoasema, joka sijaitsee Itävallan Alppien sydämessä, tarjoaa valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluita matkustajiensa tarpeisiin. Matkustitpa sitten vapaa-ajan tai liikematkalla, lentoasema takaa mukavan ja kätevän kokemuksen kaikille.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Innsbruckin lentoasema tarjoaa lukuisia terminaalin tiskeissä, mikä mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan sisäänkirjautumisprosessin.
 • Vähittäiskaupat: Matkustajat voivat tutustua useisiin vähittäiskauppoihin, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten vaatteita, asusteita, lahjoja ja velvollisuuksia. ilmaisia tuotteita.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokia jokaiseen makuun ja mieltymykseen.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla kaikkialla terminaalissa, mikä varmistaa helpon pääsyn käteiseen ja valuutanvaihtopalveluihin.
 • Matkalaukkupalvelut: Matkustajat voivat löytää matkatavarapalveluita, kuten matkatavaroiden käärimistä ja säilytystiloja tavaroidensa turvalliseen säilyttämiseen.
 • Business Lounge: Liikematkustajille on erillinen oleskelutila, jossa on mukavat istuimet, työasemat ja ilmainen Wi-Fi, jotta he voivat työskennellä tai rentoutua ennen lentoa.

Kuljetus

 • Taksit ja vuokra-autot: Innsbruckin lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit ja autonvuokrauspalvelut, joiden avulla matkustajat voivat matkustaa kätevästi haluamiinsa kohteisiin.
 • Julkinen liikenne: Lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja lähialueille säännöllisten bussiyhteyksien kautta, mikä tarjoaa edullisia ja tehokkaita kulkuvälineitä matkustajille.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisille määräaikaiset oleskelut, mikä varmistaa lentokentälle ajavien matkustajien mukavuuden.

Matkustaja-apu

 • Information Desk: Lentoasemalla on eri puolilla maailmaa sijaitsevia neuvontapisteitä terminaali auttaa matkustajia kaikissa heidän matkaansa liittyvissä kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Erityistapu: Innsbruckin lentoasema on sitoutunut tarjoamaan saumattoman kokemuksen liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille tarjoamalla erilaisia palveluita, kuten pyörätuolia. apua ja erityiset tilat koko terminaalissa.

Lisäpalvelut

 • Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat Pysy yhteydessä lentokentällä ollessaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden varalta Innsbruckin lentokentällä on oma löytö- ja löytöosasto, joka auttaa matkustajia heidän omaisuutensa noutamisessa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäpalvelut ja ensiapupalvelut, jotka ovat saatavilla lääkintäapua tarvitseville matkustajille.
 • Lasten leikkialue: Lasten kanssa matkustaville perheille lentoasemalla on leikkipaikka. pitääksemme heidät viihdytettyinä ja sitoutuneina.

Kaiken kaikkiaan Innsbruckin lentoasema varmistaa, että matkustajat saavat käyttöönsä laajan valikoiman tiloja ja palveluita matkakokemuksensa parantamiseksi. Lentokenttä pyrkii vastaamaan jokaisen matkustajan tarpeisiin ja mieltymyksiin kätevistä kuljetusvaihtoehdoista erilaisiin terminaalin palveluihin.


Innsbruckin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Innsbruckin lentoasema?

Koodi INN on myönnetty Innsbruckin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Innsbruckin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Innsbruckin lentoasema ja Helsinki-Vantaa Airport (HEL) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Innsbruckin lentoasema?

Yhteensä 12 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Innsbruckin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Transavia, easyJet, Air Dolomiti, Austrian, British Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Innsbruck?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Innsbruck, suosivat usein Innsbruckin lentoasema (INN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Innsbruckin läheisyydessä?

Innsbruck läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella