Suora lento kohteesta Ilorinin kansainvälinen lentokenttä (ILR)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 4 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Ilorinin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ABV Abuja

3-4 lentoja päivässä

0h 58m Näytä hinta
LOS Lagos

3 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Ilorinin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Ilorinin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ILR
Kaupunki Ilorin
Maa Nigeria (NG)
Täysi sijainti Ilorinin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 8.436843
Pituusaste 4.495146
Näytä kartalla Google maps

Ilorinin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Ilorinin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Nigerian Kwaran osavaltion pääkaupungissa, on vilkas lentokenttä, joka toimii porttina sekä kotimaisiin että kansainvälisiin kohteisiin. Tässä artikkelissa esitellään tällä lentoasemalla saatavilla olevia erilaisia tiloja ja palveluita.

Palvelut

Ilorinin kansainvälisellä lentokentällä on valikoima moderneja mukavuuksia, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen:

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on hyvin suunniteltu terminaalirakennus, jossa on tilavat oleskelutilat ja odotustilat, jotka tarjoavat matkustajille mukavuutta heidän odottaessaan lentoaan.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia lentokentällä tarjolla olevista erilaisista vähittäismyynti- ja ruokailumahdollisuuksista. Liikkeet tarjoavat laajan valikoiman tavaroita, mukaan lukien kirjoja, vaatteita, asusteita ja matkatarvikkeita. Kahviloissa ja ravintoloissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
  • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on tehokkaat matkatavarapalvelut, joihin kuuluvat matkatavaroiden tarkastus, nouto ja käsittely. Matkustajat voivat myös käyttää vaunuja matkatavaroidensa helpottamiseksi.
  • Pysäköinti: Ilorinin kansainvälisellä lentokentällä on tilava pysäköintialue, jossa on runsaasti tilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiselle pysäköinnille. Pysäköintialue on hyvin hoidettu, mikä varmistaa vierailijoiden ajoneuvojen turvallisuuden.
  • Informaatiopiste: Lentokentällä on infopiste, joka tarjoaa matkustajille apua ja tarvittavia tietoja lentoaikatauluista, lentoaseman palveluista ja muut tiedustelut.

Palvelut

Ilorinin kansainvälinen lentoasema tarjoaa palveluidensa lisäksi erilaisia palveluita varmistaakseen matkustajille sujuvan ja nautinnollisen matkan:

  • Lentopalvelut: Lentokenttä on varustettu niin kotimaisten kuin kansainvälisten lentojen hoitamiseen, mikä tarjoaa tehokkaat lähtöselvitys- ja lennolle pääsyt.
  • Maaliikenne: Matkustajilla on pääsy eri kulkuvälineisiin saapuessaan, mukaan lukien taksit, autonvuokraukset ja julkinen liikenne. Näiden vaihtoehtojen avulla matkustajat pääsevät kätevästi seuraavaan määränpäähänsä.
  • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu lääkintähenkilöstö hoitamaan matkan aikana mahdollisesti ilmeneviä terveysongelmia. Lääketieteellisten palvelujen saatavuus varmistaa matkustajien hyvinvoinnin.
  • Valuutanvaihto: matkustajat voivat hyödyntää lentoasemalla saatavilla olevia valuutanvaihtopalveluita, joiden avulla he voivat muuttaa rahansa paikalliseksi valuutaksi tai muuksi valuutaksi. valintansa mukaan.
  • Wi-Fi ja latausasemat: Ilorinin kansainvälinen lentoasema tarjoaa Wi-Fi-palveluita, joiden avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana. Saatavilla on myös latausasemia, joiden avulla elektroniset laitteet saavat virtaa koko matkakokemuksen ajan.

Ilorinin kansainvälinen lentoasema, joka on tärkeä liikenteen solmukohta Nigeriassa, pyrkii jatkuvasti parantamaan tilojaan ja palveluitaan tarjotakseen matkustajille. saumattomalla matkakokemuksella. Matkustajat voivat odottaa mukavaa, tehokasta ja nautinnollista matkaa hyödyntäessään lentoaseman mukavuuksia.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ilorinin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi ILR on myönnetty Ilorinin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Ilorinin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Ilorinin kansainvälinen lentokenttä ja Nnamdi Azikiwe International Airport (ABV) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Ilorinin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Ilorinin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 4 eri lentoyhtiötä, joista Overland Airways, Air Peace, Kuwait National Airways, Arik Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Ilorin kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Ilorinin kansainvälinen lentokenttä (ILR) on matkustajien suosiossa kaupungista Ilorin sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Ilorin sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella