Lentoerikoistarjoukset kohteesta Igarkan lentoasema (IAA)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Igarkan lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
KJA Krasnojarsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 23m Näytä hinta
OVB Novosibirsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Igarkan lentoasema

Lentokentän nimi Igarkan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi IAA
Kaupunki Igarka
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Igarkan lentoasema
Leveysaste 67.433334
Pituusaste 86.633330
Näytä kartalla Google maps

Igarkan lentoaseman tilat ja palvelut

Igarkan lentoasema on pieni alueellinen lentokenttä, joka sijaitsee Igarkan kaupungissa Krasnojarskin piirikunnassa Venäjällä. Pienestä koostaan huolimatta lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille sujuvan ja mukavan matkakokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Igarka Lentokentällä on erilliset lähtöselvitystiskit, joissa matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen lennoillaan ja saada tarkastuskortinsa.
 • Turvatarkastus: Lentokentällä on tehokkaat turvatarkastusmenettelyt kaikkien matkustajien ja heidän omaisuutensa turvaamiseksi..
 • Matkalaukkujen nouto: saapuessaan matkustajat voivat noutaa kirjatut matkatavaransa nimetyltä matkatavaroiden noutoalueelta.
 • Pankkiautomaatit: Matkustajien taloudellisten tarpeiden huomioon ottamiseksi terminaali on varustettu Pankkiautomaatit, joista matkustajat voivat nostaa käteistä.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, kevyitä välipaloja tarjoilevista kahviloista täysiä aterioita tarjoaviin ravintoloihin.
 • Duty-free. kaupat: Matkustajat voivat tutustua Igarkan lentoasemalla oleviin verovapaisiin liikkeisiin, joista he voivat ostaa erilaisia tuotteita, kuten alkoholia, tupakkaa, kosmetiikkaa ja paljon muuta.
 • Vähittäiskaupat: verovapaita tuotteita lukuun ottamatta. kauppoja, terminaalissa on myös erilaisia vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, vaatteita, asusteita ja muita tavaroita.
 • Autonvuokrauspalvelut: Alueeseen tutustuville on tarjolla autonvuokrauspalveluita osoitteessa lentokentälle, jolloin matkustajien on kätevä vuokrata ajoneuvo.

Matkustajapalvelut

 • Kadonnut ja löydetty: Jos tavarat ovat kadonneet tai kadonneet, matkustajat voivat ilmoittaa lentoaseman kadonneista ja löydetyistä toimistoista tiedustellakseen tai noutaakseen tavaransa.
 • Lääkintäapu: Jos matkustaja tarvitsee lääkärinhoitoa, lentoaseman tiloissa on lääkärikeskus, joka tarjoaa tarvittavaa apua.
 • Wi-Fi: Igarkan lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, minkä ansiosta matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odotuksensa aikana.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät lisämukavuutta ja Lentokentällä on lounge-tiloja, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön rentoutumiseen, työskentelyyn tai ilmaisista virvokkeista nauttimiseen.
 • Tietopiste: Käytettävissä on infopiste, joka auttaa matkustajia kaikissa lentoihin, tiloihin, palveluihin ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä. tai paikallisiin kohteisiin.
 • Kuljetusvaihtoehdot: Igarkan lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupunkiin ja lähialueille julkisilla kulkuvälineillä ja taksilla, mikä tarjoaa matkustajille kätevät kulkumahdollisuudet.
 • Pysäköinti: Matkustajat yksityisautoilla matkustavat voivat käyttää lentoaseman pysäköintitiloja.
 • Erityisapu: Lentoasema on varustettu tarjoamaan erityisapua liikuntarajoitteisille matkustajille tai muille erityistarpeille. On suositeltavaa ilmoittaa lentoyhtiölle etukäteen, jotta matkustuskokemus olisi sujuvampi.

Lähdätpä Igarkan lentoasemalta tai saavut sinne, saatavilla olevat tilat ja palvelut takaavat, että matkasi on mukava ja kätevä. Igarkan lentoasema vastaa matkustajiensa monipuolisiin tarpeisiin ruokailumahdollisuuksista ja verovapaista ostoksista lääketieteelliseen apuun ja oleskelutiloihin.


Igarkan lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Igarkan lentoasema?

Ilmailualalla Igarkan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, IAA, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Igarkan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Igarkan lentoasema ja Yemelyanovo International Airport (KJA) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 25m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Igarkan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Igarkan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Sky Regiona tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Igarka kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Igarkan lentoasema (IAA) on matkustajien suosiossa kaupungista Igarka sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Igarkain läheisyydessä?

Igarka läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella