Suora lento kohteesta Ibizan lentokenttä (IBZ)

Non-stop-lentoja 78 kohteeseen 38 eri lentoyhtiöllä

Tiedot koskien Ibizan lentokenttä

Lentokentän nimi Ibizan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi IBZ
Kaupunki Ibiza
Maa Spain (ES)
Täysi sijainti Ibizan lentokenttä
Leveysaste 38.874859
Pituusaste 1.371223
Verkkosivusto Aena.es
Näytä kartalla Google maps
Ibizan lentokenttä
Ibizan lentokenttä
Ibizan lentokenttä
Ibizan lentokenttä
Ibizan lentokenttä
Ibizan lentokenttä

Ibizan lentokenttä

Ibizan lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Ibizan lentoasema, joka sijaitsee Baleaarien saarilla, on suosittu matkakohde ympäri maailmaa. Se tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat vierailijoilleen mukavan ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalit: Ibizan lentokentällä on kaksi terminaalia, terminaali 1 ja terminaali. 2. Terminaali 1 palvelee useimpia kansainvälisiä lentoja, kun taas terminaali 2 on ensisijaisesti kotimaan lentoja.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja pikaruokaravintoloista istumaravintolaan. paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
 • Vähittäiskaupat: Matkustajat voivat tehdä ostoksia lentokentän verovapaissa liikkeissä ja muissa vähittäismyyntipisteissä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten muotia, elektroniikkaa ja matkamuistoja.
 • VIP-lounget: Ibizan lentokentällä on VIP-loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua mukavassa ja hiljaisessa ympäristössä ennen lentoa. Nämä lounget tarjoavat ilmaisia välipaloja ja juomia, Wi-Fi-yhteyden ja muita mukavuuksia.
 • Pankki- ja valuutanvaihtopalvelut: Lentokentällä on pankkipalveluita ja valuutanvaihtopalveluja matkustajille, joiden on hallittava talouttaan.
 • Löydetyt: kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat käydä Ibizan lentokentän Lost and Found -toimistossa ilmoittamassa ja noutamassa omaisuutensa.

Palvelut

 • Autonvuokraus: Lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, joten matkustajien on kätevää vuokrata ajoneuvo saapuessaan.
 • Wi-Fi: Ibizan lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n kaikkialla sen terminaalit, joiden avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentoaseman aikana.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, mikä antaa matkustajille joustavuutta oleskelunsa keston mukaan.
 • Duty-Free Shopping: Ibizan lentokentällä on matkustajien saatavilla verovapaita ostoksia, jolloin he voivat ostaa tavaroita alhaisemmalla verokannan hinnalla.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa lentoasema siellä on lääkärikeskus, jossa on pätevää henkilökuntaa, joka antaa välitöntä apua.
 • Erityisapu: Ibizan lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille.
 • Lasten leikkialue: Säilytä Nuorten matkustajien viihdettä varten lentokentällä on leikkipaikka, jossa lapset voivat pitää hauskaa ennen lentoa.
 • Kuljetus: Useita kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, bussit ja yksityiset kuljetukset, on helposti saatavilla matkustajien kuljettamiseksi määränpäähänsä.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ibizan lentokenttä?

Ilmailualalla Ibizan lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, IBZ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Ibizan lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Ibizan lentokenttä ja Stockholm-Arlanda Airport (ARN) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Ibizan lentokenttä?

Yhteensä 38 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Ibizan lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Iberia, Vueling, Ryanair, Air Europa, Nigeria Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ibiza?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ibiza, suosivat usein Ibizan lentokenttä (IBZ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Ibiza sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella