Lentoerikoistarjoukset kohteesta Ibadanin lentokenttä (IBA)

Matkusta 2 paikkoihin 2 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Ibadanin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ABV Abuja

1-2 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
LOS Lagos

1 lentoja päivässä

0h 25m Näytä hinta

Tiedot koskien Ibadanin lentokenttä

Lentokentän nimi Ibadanin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi IBA
Kaupunki Ibadan
Maa Nigeria (NG)
Täysi sijainti Ibadanin lentokenttä
Leveysaste 7.358417
Pituusaste 3.975088
Näytä kartalla Google maps

Ibadanin lentokentän tilat ja palvelut

Ibadanin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Ibadan Municipal Airport, on tärkeä liikenteen solmukohta Ibadanissa, Nigeriassa. Hyvin hoidetuilla tiloillaan ja monipuolisilla palveluillaan lentoasema toimii porttina niin kotimaisille kuin kansainvälisille matkailijoille. Tutustutaan Ibadanin lentokentän erilaisiin tiloihin ja palveluihin:

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Ibadanin lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla. matkustajien mukavuus ja mukavuus.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvitystiskiä, joissa matkustajat voivat suorittaa lähtöselvityksensä lennoillaan.
 • Vähittäismyyntipisteet ja tullit -Ilmaiset kaupat: Matkustajat voivat tutustua useisiin lentoasemalla oleviin vähittäismyyntipisteisiin ja verovapaisiin liikkeisiin. Matkamuistoista vaatteisiin, elektroniikkaan ja muuhun löytyy jokaiselle jotakin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalirakennuksessa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman ruokia ja juomia.
 • Aulatilat: Lentokentällä on VIP-loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua ja odottaa lentojaan rauhallisessa ja mukavassa ympäristössä. Nämä lounget tarjoavat ilmaisia virvokkeita ja Wi-Fi-yhteyden.
 • Matkalaukkujen käsittely: Ibadanin lentoasema varmistaa sujuvan ja tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn minimoidakseen odotusajat ja tarjotakseen matkustajille vaivattoman kokemuksen.
 • Pysäköintipalvelut: Lentokentällä on turvalliset pysäköintitilat sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin pysäköintitarpeisiin.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasemalla on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtoa matkustajien taloudellisissa tarpeissa. palvelut.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Reaaliaikaiset lentotiedot näkyvät kaikkialla terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä ajan tasalla saapumis- ja lähtöajoissa.
 • Tavaratavarapalvelut: Ibadanin lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien kadonneet ja löydetyt matkatavarat, auttaakseen matkustajia noutamaan tavaransa tai ilmoittamaan ongelmista.
 • Turvatoimenpiteet: Lentoasemalla on tiukkoja turvatoimenpiteitä varmistaakseen kaikkien matkustajien ja lentoaseman henkilökunnan turvallisuus ja hyvinvointi.
 • Lääkintäpalvelut: Hätä- tai lääketieteellisen avun sattuessa lentoasemalla on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta, joka voi tarjota välitöntä tukea.
 • Kuljetus: Ibadanin lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten takseja ja autonvuokrausta, mikä tekee matkustajien helpoksi matkustaa haluamiinsa kohteisiin.
 • Saavutettavuus: Lentokenttä on suunniteltu liikuntarajoitteisille matkustajille sopivaksi., jossa on ramppeja, hissejä ja määrättyjä pysäköintipaikkoja.
 • Asiakaspalvelu: Lentokentällä on ystävällinen ja avulias henkilökunta, joka auttaa matkustajia heidän kysymyksissään ja takaa miellyttävän matkakokemuksen.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ibadanin lentokenttä?

Koodi IBA on myönnetty Ibadanin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Ibadanin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Nnamdi Azikiwe International Airport (ABV), ja sen arvioitu kesto on 1h 10m lennettäessä koneella ATR 42-300 / 320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Ibadanin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Ibadanin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Overland Airways, Air Peac tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ibadan?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ibadan, suosivat usein Ibadanin lentokenttä (IBA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Ibadan sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella