Lentoerikoistarjoukset kohteesta Huolinhen lentoasema (HUO)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Huolinhen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
HET Hohhot

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
SHE Shenyang

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
TGO Tongliao
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Tiedot koskien Huolinhen lentoasema

Lentokentän nimi Huolinhen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HUO
Kaupunki Huolinguole
Maa China (CN)
Täysi sijainti Huolinhen lentoasema
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Huolinhen lentoaseman tilat ja palvelut

Huolinhen lentoasema on alueellinen lentokenttä, joka sijaitsee Huolinhen kaupungissa, Sisä-Mongoliassa, Kiinassa. Laaja valikoima nykyaikaisia tiloja ja erinomaisia palveluita tarjoavat saumattoman ja kätevän matkakokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.


1. Lähtöselvitys ja turvallisuus

 • Huolinhen lentoasemalla on huippuluokan lähtöselvitystiskit, jotka on varustettu edistyneellä tekniikalla, mikä varmistaa tehokkaat ja vaivattomat lähtöselvitykset.
 • Omistautunut turvahenkilöstö ja huippuluokan skannausjärjestelmät asettavat etusijalle matkustajien turvallisuuden. Turvaprosessi on perusteellinen mutta nopea, mikä varmistaa sujuvan siirtymisen terminaalin sisäänkäynnistä lähtöporteille.

2. Kuljetus ja saavutettavuus

 • Vain 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsevalle lentokentälle pääsee helposti sekä taksilla että julkisilla kulkuvälineillä.
 • Matkustajat voivat valita useista kulkuvälineistä, kuten esim. linja-autot, taksit ja autonvuokraukset, jotka tarjoavat joustavuutta ja mukavuutta matkustajille.

3. Ruokailu ja ostokset

 • Huolinhen lentoasema tarjoaa laajan valikoiman ruokailuvaihtoehtoja, jotka vastaavat matkustajiensa eri mieltymyksiä. Nopeista välipaloista gourmet-aterioihin löytyy jokaiselle jotakin.
 • Lentokentällä on myös tax-free-myymälöitä, joissa matkustajat voivat tehdä verovapaita ostoksia erilaisissa tavaroissa, kuten muodissa, elektroniikassa ja paikallisia matkamuistoja.

4. Lounget ja tilat

 • Ylellisempää ja rentouttavampaa kokemusta etsivät matkustajat voivat käyttää lentoaseman VIP-loungeja. Näissä eksklusiivisissa oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja Wi-Fi-yhteys.
 • Wc-tilat ja lastenhoitotilat sijaitsevat kätevästi kaikkialla lentokentällä, mikä takaa kaikkien matkustajien mukavuuden.

5. Lost and Found

 • Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden varalta Huolinhen lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia heidän omaisuutensa noutamisessa. Henkilökunta on korkeasti koulutettua ja varmistaa nopean ja tehokkaan prosessin tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

6. Tietoa ja apua

 • Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökunta on käytettävissä kaikkialla lentokentällä auttamaan ja vastaamaan kaikkiin matkustajien matkaansa tai lentoaseman mukavuuksia koskeviin kysymyksiin.
 • Tiedotiskit ovat strategisesti tärkeitä. sijoitettu varmistamaan helpon saavutettavuuden ja sujuvan yhteydenpidon henkilökunnan ja matkustajien välillä.

7. Tilat erityistarpeita tarvitseville matkustajille

 • Huolinhen lentoasemalla on tilat erityistarpeita omaavien matkustajien majoittamiseen. Pyörätuolilla liikkuminen on saatavilla kaikkialla lentoasemalla, mukaan lukien rampit ja hissit.
 • Oma henkilökunta on koulutettu auttamaan vammaisia matkustajia, mikä varmistaa turvallisen ja mukavan matkan kaikille matkustajille.

Huolinhen lentoasema pyrkii poikkeuksellisilla mukavuuksillaan ja huippuluokan palveluilla ylittämään matkustajien odotukset tarjoten saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Huolinhen lentoasema?

Ilmailualalla Huolinhen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, HUO, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Huolinhen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Huolinhen lentoasema ja Hohhot Baita International Airport (HET) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Huolinhen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Huolinhen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Ruili Airlines, Tianjin Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Huolinguole?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Huolinguole, suosivat usein Huolinhen lentoasema (HUO)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Huolinguole sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella