Suora lento kohteesta Humbersiden lentoasema (HUY)

Non-stop-lentoja 6 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Humbersiden lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
AMS Haarlemmermeeri

1-2 lentoja päivässä

1h 3m Näytä hinta
ABZ Aberdeen

2 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
NCL Newcastle upon Tyne
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta
EBJ Esbjerg
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
NQY Newquay
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 28m Näytä hinta
JER Jersey
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta

Tiedot koskien Humbersiden lentoasema

Lentokentän nimi Humbersiden lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HUY
Kaupunki Pohjois-Lincolnshire
Maa United-Kingdom (GB)
Täysi sijainti Humbersiden lentoasema
Leveysaste 53.580315
Pituusaste -0.349006
Verkkosivusto Humbersideairport.com
Näytä kartalla Google maps

Humbersiden lentokentän tilat ja palvelut

Humbersiden lentoasema, joka sijaitsee Kirmingtonissa, North Lincolnshiressä, on alueellinen lentokenttä, joka palvelee Humberin aluetta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Lentokenttä tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja mukavan kokemuksen matkustajilleen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Humbersiden lentoasema tarjoaa useita lähtöselvitystä. eri lentoyhtiöiden tiskillä varmistaen nopeat ja tehokkaat lähtöselvitysprosessit.
 • Turvatarkastukset: Lentokentällä on omat turvatarkastuspisteet matkustajien turvallisuuden ja kansainvälisten ilmailustandardien noudattamisen takaamiseksi.
 • Palvelu. -Ilmainen ostos: matkustajat voivat nauttia erilaisista verovapaista liikkeistä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien kosmetiikkaa, hajuvesiä, elektroniikkaa ja alkoholia.
 • Ravintolat ja kahvilat: Humbersiden lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten pikaruokapaikoista ruokailuravintoloihin, joissa matkustajat voivat nauttia aterian tai napata välipalaa ennen lentoa.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat kätevästi vuokrata auton jostakin lentokentän luotetusta autonvuokrauksesta kumppaneita. Tämä palvelu takaa helpon kuljetuksen perille saapuessaan.
 • Pysäköintipalvelut: Lentoasema tarjoaa erilaisia pysäköintivaihtoehtoja, mukaan lukien lyhyt- ja pitkäaikaispysäköinti, mikä varmistaa, että vierailijat voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti matkansa aikana.
 • Business Lounge: Matkustajille, jotka etsivät rennompaa ja hienostuneempaa ympäristöä, Humberside Airport tarjoaa bisnesloungen, jossa on mukavat istuimet, ilmainen Wi-Fi ja virvokkeita.

Erityistapu

 • Esteettömyys: Humbersiden lentoasema pyrkii varmistamaan esteettömyyden liikuntarajoitteisille matkustajille. Pyörätuoliramppeja, vammaisille tarkoitettuja pysäköintipaikkoja ja esteettömiä wc:itä on saatavilla koko terminaalissa.
 • Erityistarpeisiin liittyvät palvelut: Lentoasema tarjoaa erityispalveluita, mukaan lukien nimetyt henkilökunnan jäsenet, jotka tarjoavat opastusta ja tukea vammaisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille.
 • Induktiosilmukat: Kuulovammaiset matkustajat voivat käyttää lentokentän induktiosilmukkajärjestelmää, joka tarjoaa selkeämmän äänen vastaanoton tietyillä alueilla.

Lennon tiedot

 • Reaaliaikaiset lähtö- ja saapumispäivitykset: Matkustajat pääsevät helposti käsiksi reaaliaikaisiin lentotietoihin lentoaseman verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta pysyäkseen ajan tasalla aikataulumuutoksista tai viivästyksistä.
 • Matkalaukkujen käsittely: Humbersiden lentoasema varmistaa tehokkaan matkatavarat käsittely, jossa on hyvin organisoitu järjestelmä, jolla matkatavarat kerätään ja toimitetaan turvallisesti matkustajille.
 • Kadonneet ja löydetyt: Jos tavarat katoavat tai kadonneet, lentoaseman löytöosaston omistautunut henkilökunta auttaa matkustajia palauttamaan heidän tavaroitaan.

Humbersiden lentokentän tilat ja palvelut on suunniteltu vastaamaan sen matkustajien tarpeita ja tarjoamaan saumattoman matkakokemuksen. Lentokenttä varmistaa, että matkustajat tuntevat olonsa mukavaksi ja saavat hyvää palvelua koko matkan ajan, useista kaupoista ja ravintoloista erityisapuun lisätukea tarvitseville.


Humbersiden lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Humbersiden lentoasema?

Koodi HUY on myönnetty Humbersiden lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Humbersiden lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Esbjerg Airport (EBJ), ja sen arvioitu kesto on 1h 50m lennettäessä koneella BAE Systems Jetstream 41.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Humbersiden lentoasema?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Humbersiden lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: KLM, Eastern Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Pohjois-Lincolnshire?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Pohjois-Lincolnshire, suosivat usein Humbersiden lentoasema (HUY)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Pohjois-Lincolnshire sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella