Lentoerikoistarjoukset kohteesta Huai'an Lianshuin lentoasema (HIA)

Jatkuvat lennot 28 kohteeseen 13 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Huai'an Lianshuin lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Huai'an Lianshuin lentoasema

Lentokentän nimi Huai'an Lianshuin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HIA
Kaupunki Huai'an
Maa China (CN)
Täysi sijainti Huai'an Lianshuin lentoasema
Leveysaste 33.787750
Pituusaste 119.134951
Verkkosivusto Ha-airport.com
Näytä kartalla Google maps

Huai'an Lianshuin lentokentän tilat ja palvelut

Huai'anissa, Kiinan Jiangsun maakunnassa sijaitsevassa kaupungissa, Huai'an Lianshuin lentoasema toimii porttina alueelle sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Lentokenttä tarjoaa valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat saumattoman matkustuskokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Huai'an Lianshuin lentoasemalla on taso -moderni terminaalirakennus, joka on suunniteltu majoittamaan suuri määrä matkustajia mukavasti. Rakennuksessa on moderni arkkitehtuuri ja runsaasti tilaa matkustajille navigoida tehokkaasti.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on erilaisia vähittäiskauppoja ja ruokailumahdollisuuksia. Matkustajat voivat nauttia herkullisia aterioita tai napata välipalan useissa terminaalirakennuksen ravintoloissa, kahviloissa ja ruokapaikoissa.
 • Wi-Fi: Pysy yhteydessä ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä koko lentoaseman alueella. Matkustajat voivat helposti tarkistaa sähköpostinsa, selata Internetiä tai pitää yhteyttä läheisiisi odottaessaan lentoaan.
 • Matkalaukkukärryt: Huai'an Lianshuin lentoasema tarjoaa matkatavarakärryjä ilmaiseksi matkatavaroiden kanssa. maksutta. Nämä kärryt löytyvät kätevästi koko terminaalirakennuksesta.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa tilavat pysäköintitilat matkustajille, jotka haluavat ajaa lentokentälle autolla. Saatavilla on sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, joten matkustajat löytävät helposti sopivan paikan ajoneuvoilleen.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Useat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentällä, mikä mahdollistaa matkustajat voivat nostaa paikallista valuuttaa tai vaihtaa rahansa vaivattomasti.

Palvelut

 • Informaatiopiste: ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta palvelee helposti. käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa. Olipa kyseessä lentotiedot tai paikalliset turistitiedot, he auttavat mielellään.
 • Matkalaukkupalvelut: Jos matkatavarat katoavat tai vahingoittuvat, matkustajat voivat pyytää apua lentoaseman matkatavarapalveluista. Asiantuntijahenkilökunta hoitaa viipymättä kaikki matkatavaroihin liittyvät ongelmat tyydyttävän ratkaisun varmistamiseksi.
 • Lääketieteellinen apu: Huai'an Lianshuin lentoasema asettaa matkustajiensa hyvinvoinnin etusijalle ja tarjoaa tarvittaessa lääketieteellistä apua. Ensiapupalvelut ja lääketieteelliset tilat ovat helposti saavutettavissa terminaalissa.
 • Erityisapu: Lentoasema tarjoaa erityispalveluita ja -tiloja vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille. Pyörätuoliapu, esteettömät wc-tilat ja osoitettu pysäköinti varmistavat jokaisen matkustajan mukavuuden.
 • Aulatilat: Ylellisempää ja rennompaa kokemusta etsiville lentoasema tarjoaa mukavia oleskelutiloja sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille. Nämä oleskelutilat tarjoavat rauhallisen pakopaikan, jossa matkustajat voivat rentoutua ilmaisten virvokkeiden ja mukavuuksien parissa.
 • Liikenne: Huai'an Lianshuin lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan erilaisten kulkuyhteyksien ansiosta. Taksit, lentokenttäkuljetukset ja autonvuokrauspalvelut ovat helposti saatavilla varmistaakseen saumattoman jatkomatkan.

Kaiken kaikkiaan Huai'an Lianshuin lentoasema pyrkii tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut takaamaan miellyttävän ja tehokkaan matkakokemuksen matkustajilleen. Nykyaikaiset mukavuutensa ja huomaavainen henkilökuntansa ansiosta lentoasema on edelleen johtava portti Huai'anin alueelle.


Huai'an Lianshuin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Huai'an Lianshuin lentoasema?

Ilmailualalla Huai'an Lianshuin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, HIA, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Huai'an Lianshuin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Huai'an Lianshuin lentoasema ja Kunming Changshui International Airport (KMG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 40m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Huai'an Lianshuin lentoasema?

Yhteensä 13 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Huai'an Lianshuin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Spring Airlines, Xiamen Airlines, China Southern Airlines, Colorful GuiZhou Airlines, China Eastern Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Huai'an?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Huai'an, suosivat usein Huai'an Lianshuin lentoasema (HIA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Huai'anin läheisyydessä?

Huai'an läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella