Lennot lähtevät kohteesta Houghton County Memorial -lentokenttä (CMX)

Non-stop-lentoja 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Houghton County Memorial -lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ORD Chicago

2 lentoja päivässä

1h 43m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Houghton County Memorial -lentokenttä

Lentokentän nimi Houghton County Memorial -lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CMX
Kaupunki Calumet
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Houghton County Memorial -lentokenttä
Leveysaste 47.167966
Pituusaste -88.487545
Verkkosivusto Houghtoncounty.org
Näytä kartalla Google maps

Houghton County Memorial -lentokentän tilat ja palvelut

Houghton County Memorial Airport on pieni alueellinen lentokenttä, joka sijaitsee Houghton Countyssa, Michiganissa. Kokostaan huolimatta lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita matkustajien mukavuutta ja mukavuutta varten. Olitpa lähdössä Houghton County Memorial -lentokentältä tai saapuessasi sinne, tässä on joitain tärkeimmistä odotettavissa olevista ominaisuuksista:

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on varustettu mukavuuksilla, jotka takaavat miellyttävän matkakokemuksen. Rakennuksessa on viihtyisä odotustila, wc-tilat ja ilmainen Wi-Fi.
  • Autonvuokraus: Lentokentällä on autonvuokrauspalvelu niille, jotka tarvitsevat kuljetusta saapuessaan. Useat hyvämaineiset yritykset liikennöivät lentoasemalta ja tarjoavat erilaisia ajoneuvoja tarpeisiisi.
  • Julkinen pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä lyhytaikaisille että pitkäaikaista oleskelua. Pysäköintialue sijaitsee kätevästi lähellä terminaalirakennusta, mikä tekee siitä helpon pääsyn lentokentälle.

Palvelut

Houghton County Memorial Airport on sitoutunut tarjoamaan matkustajille laaja valikoima palveluita sujuvan ja nautinnollisen matkan varmistamiseksi. Tässä on joitain saatavilla olevia palveluita:

  • Lennon tiedot: Lentoasema tarjoaa helposti saatavilla olevia lentotietoja. Matkustajat voivat tarkistaa lentojensa tilan koko terminaalirakennuksessa olevilta monitoreilta.
  • Matkalaukkupalvelut: Matkustajat voivat kääntyä matkatavaroihin liittyvän avun puoleen. Palvelutiski. He voivat auttaa kadonneiden matkatavaroiden, vaurioituneiden laukkujen tai muiden matkatavaroihin liittyvissä kysymyksissä.
  • Ruokailu ja ostokset: Houghton County Memorial Airport tarjoaa valikoiman ruokailumahdollisuuksia ja vähittäiskauppoja. Matkustajat voivat nauttia aterian, napata välipalan tai selata erilaisia kauppoja, jotka tarjoavat täydellisen tilaisuuden ostaa matkamuistoja tai välttämättömiä tavaroita.
  • Maaliikenne: Lentokenttä tarjoaa erilaisia?? maaliikennevaihtoehdot, mukaan lukien taksit, sukkulat ja julkinen liikenne, mikä helpottaa matkustajien pääsyä lopulliseen määränpäähänsä.
  • Esteettömyys: Houghton County Memorial -lentokenttä on suunniteltu siten, että sinne pääsee helposti kaikki matkustajat. Tila on varustettu rampeilla, hisseillä ja vammaisille henkilöille tarkoitetuilla pysäköintipaikoilla.

Houghton County Memorial Airport tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita mukavan ja kätevän matkakokemuksen takaamiseksi kaikille. matkustajia. Nykyaikaisen terminaalin, autonvuokrauspalveluineen, runsain pysäköintimahdollisuuksineen ja monien mukavuuksiensa ansiosta lentoasema on hyvin varusteltu vastaamaan matkustajiensa tarpeisiin. Lisäksi lentotietojen, matkatavarapalvelujen, ruokailu- ja ostosmahdollisuuksien, maakuljetusten ja esteettömyysominaisuuksien saatavuus parantavat entisestään kokonaiskokemusta Houghton County Memorial -lentokentällä.


Houghton County Memorial -lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Houghton County Memorial -lentokenttä?

Ilmailualalla Houghton County Memorial -lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CMX, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Houghton County Memorial -lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Houghton County Memorial -lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Houghton County Memorial -lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: United Airline

Calumet kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Houghton County Memorial -lentokenttä (CMX) on matkustajien suosiossa kaupungista Calumet sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Calumet sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella