Edulliset lennot kohteesta Houari Boumediennen lentoasema (ALG)

Tutustu 66 paikkaan 22 eri kuljetusyhtiön kanssa

Olennaiset tiedot koskien Houari Boumediennen lentoasema

Lentokentän nimi Houari Boumediennen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi ALG
Kaupunki Alger
Maa Algeria (DZ)
Täysi sijainti Houari Boumediennen lentoasema
Leveysaste 36.697848
Pituusaste 3.206819
Verkkosivusto Elmatar.com
Näytä kartalla Google maps
Houari Boumediennen lentoasema
Houari Boumediennen lentoasema
Houari Boumediennen lentoasema
Houari Boumediennen lentoasema
Houari Boumediennen lentoasema
Houari Boumediennen lentoasema

Houari Boumediennen lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Algerissa sijaitseva Houari Boumediennen lentoasema on Algerian suurin lentoasema ja se toimii kansainvälisen ja kotimaan lentoliikenteen tärkeimpänä solmukohtana. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa ja palveluvalikoimansa ansiosta lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille mukavan ja tehokkaan kokemuksen.

Terminaalit

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on lukuisia Lähtöselvitystiskit, jotka on varustettu edistyneellä tekniikalla matkustajien käsittelyn tehokkaaseen käsittelyyn.
 • Matkalaukkujen käsittely: Houari Boumediennen lentokentällä on luotettava matkatavaroiden käsittelyjärjestelmä, joka varmistaa matkustajien tavaroiden nopean ja tarkan toimituksen.
 • Vähittäismyymälät: Matkustajilla on pääsy useisiin vähittäismyyntipisteisiin, joista he voivat ostaa elektroniikkaa, vaatteita, kosmetiikkaa ja matkamuistoja.
 • Ruoka ja juoma: Lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman ruokailumahdollisuuksia, kuten kahviloita, ravintoloita ja pikaruokapaikkoja, jotka palvelevat erilaisia makuja ja mieltymyksiä.
 • Aulatilat: Mukavuutta ja rentoutumista etsiville Houari Boumediennen lentoasema tarjoaa eksklusiivisia loungeja, joissa matkustajat voivat nauttia ilmaisista virvokkeista, Wi-Fi:stä, ja muita mukavuuksia.
 • Duty-Free Shopping: Lentokentällä on laaja verovapaa ostosalue, jonka avulla matkustajat voivat hyötyä verovapaista hinnoista eri tuotteille, mukaan lukien alkoholi, tupakka, hajuvedet ja ylellisyys. tavarat.

Kuljetuspalvelut

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän ja vaivattoman kuljetustavan useisiin kohteisiin Algerissa.
 • Autonvuokraus: Lentokentällä toimii useita hyvämaineisia autovuokraamoita, jotka tarjoavat matkustajille vapauden tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön omaan tahtiinsa.
 • Shuttle Bussit: Lentokenttä tarjoaa bussikuljetusta suuriin hotelleihin ja kaupunkien keskustoihin ja takaisin, mikä varmistaa kätevät kuljetukset matkustajille.
 • Julkinen liikenne: Matkustajat voivat myös käyttää julkista bussipalvelua lentokentältä eri paikkoihin Algerissa.

Lentoaseman palvelut

 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasemalla on useita pankkiautomaatteja, ja valuutanvaihtopalvelut helpottavat paikallisen valuutan hankkimista.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu lääkintähenkilöstö, joka tarjoaa tarvittavaa apua ja hoitoa.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Lisäksi saatavilla on latausasemia, joilla varmistetaan, että matkustajat voivat pitää elektroniset laitteet päällä.

Houari Boumediennen lentoasema tarjoaa joukon erinomaisia tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan matkustajien matkakokemusta. Tehokkaista lähtöselvitysmenetelmistä ja matkatavaroiden käsittelystä laajaan valikoimaan myyntipisteitä, ruokailumahdollisuuksia ja mukavia oleskelutiloja lentoasema pyrkii vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kätevien kuljetuspalveluiden, olennaisten palveluiden ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen ansiosta Houari Boumediennen lentoasema takaa miellyttävän matkan kaikille sen porttien läpi kulkeville matkailijoille.


Houari Boumediennen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Houari Boumediennen lentoasema?

Koodi ALG on myönnetty Houari Boumediennen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Houari Boumediennen lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL), ja sen arvioitu kesto on 8h 55m lennettäessä koneella Airbus A330-300.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Houari Boumediennen lentoasema?

Yhteensä 22 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Houari Boumediennen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Algerie, Air France, Turkish Airlines, Tassili Airlines, Transavia Franc

Alger kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Houari Boumediennen lentoasema (ALG) on matkustajien suosiossa kaupungista Alger sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Algerin läheisyydessä?

Alger läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä): Houari Boumediennen lentoasema (ALG)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella