Jatkuva lento kohteesta Homlinnan lentoasema (HOX)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Homlinnan lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MDL Mandalay

2 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
NYW Monywa
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta

Tiedot koskien Homlinnan lentoasema

Lentokentän nimi Homlinnan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HOX
Kaupunki Homalinn
Maa Burma (MM)
Täysi sijainti Homlinnan lentoasema
Leveysaste 24.884179
Pituusaste 94.920813
Näytä kartalla Google maps

Hommalinnan lentoaseman tilat ja palvelut

Tervetuloa Hommalinnan lentokentälle! Yhtenä alueen vilkkaimmista lentokentistä pyrimme tarjoamaan matkustajillemme erinomaiset tilat ja palvelut saumattoman matkakokemuksen varmistamiseksi. Tässä on tarkempi katsaus siihen, mitä voit odottaa matkustaessasi lentokentällämme:

1. Sisäänkirjautuminen ja turvallisuus

Sisäänkirjautumisprosessimme on suunniteltu tehokkaaksi ja vaivattomaksi. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä ja varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat. Panostamme myös matkustajien turvallisuuden nykyaikaisilla ja perusteellisilla turvatoimilla.

2. Oleskelutilat

Rentoudu viihtyisissä oleskelutiloissamme lentoa odotellessa. Viihtyisillä istuimilla, ilmaisella Wi-Fi:llä ja virvokkeita tarjoavilla lounge-tiloissamme on rauhallinen tila latautua ja valmistautua matkaasi.

3. Ruokailu

Hommalinnan lentoasema tarjoaa laajan valikoiman ruokailumahdollisuuksia jokaiseen makuun. Paikallisista herkuista kansainväliseen keittiöön, ravintolamme ja kahvilat tarjoavat monipuolisen valikoiman herkullisia aterioita, välipaloja ja juomia.

4. Ostokset

Hemmottele jälleenmyyntiterapiaa verovapaissa liikkeissämme ja erikoisliikkeissämme. Etsitpä sitten luksusbrändejä, paikallisia matkamuistoja tai matkailutarvikkeita, kaupoistamme löytyy jokaiselle jotakin. Hyödynnä upeat tarjoukset ja alennukset ennen lentoasi.

5. Duty-Free

Nauti verovapaista ostoksista lentokentällämme, josta löydät laajan valikoiman tax-free-tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, alkoholia, tupakkaa ja elektroniikkaa. Hyödynnä verottomia hintojamme ja säästä suosikkimerkeistäsi.

6. Autonvuokraus

Tarvitsetko auton tutustuaksesi kaupunkiin tai jatkaaksesi matkaasi? Tarjoamme kätevät autonvuokrauspalvelut lentokentän tiloissa. Valitse tarpeisiisi sopiva ajoneuvovalikoima ja nauti itsenäisen matkustamisen vapaudesta.

7. VIP-palvelut

Niille, jotka etsivät parempaa matkakokemusta, VIP-palvelumme on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi. VIP-palvelumme takaavat ylellisen ja eksklusiivisen matkan omistetuista lähtöselvitystiskistä yksityisiin oleskelutiloihin ja henkilökohtaiseen apuun.

8. Lastenhoito

Matkustatko lasten kanssa? Lentokentällämme on omat lastenhoitopalvelut pitämään lapsesi viihdykettä. Leikkialueista vauvanpukuhuoneisiin pyrimme tekemään matkastasi mahdollisimman mukavan.

9. Esteettömyys

Olemme sitoutuneet tarjoamaan esteetön ympäristön kaikille matkustajille. Lentoasemamme tilat on varustettu rampeilla, hisseillä ja merkityillä pysäköintipaikoilla varmistamaan liikuntarajoitteisten henkilöiden sujuvan liikkumisen.

Hommalinnan lentoasemalla pyrimme jatkuvasti parantamaan tilojamme ja palvelujamme vastaamaan matkustajien tarpeita.. Matkustitpa sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla, pyrimme tekemään lentokokemuksestasi miellyttävän ja ikimuistoisen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Homlinnan lentoasema?

Ilmailualalla Homlinnan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, HOX, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Homlinnan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Homlinnan lentoasema ja Mandalay International Airport (MDL) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Homlinnan lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Homlinnan lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Myanmar National Airline

Homalinn kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Homlinnan lentoasema (HOX) on matkustajien suosiossa kaupungista Homalinn sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Homalinnin läheisyydessä?

Homalinn läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella