Jatkuva lento kohteesta Homerin lentokenttä (HOM)

Matkusta 1 paikkoihin 1 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Homerin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ANC Ankkuri

3-May lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Homerin lentokenttä

Lentokentän nimi Homerin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi HOM
Kaupunki Homer
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Homerin lentokenttä
Leveysaste 59.643240
Pituusaste -151.493160
Verkkosivusto Cityofhomer-ak.gov
Näytä kartalla Google maps

Homerin lentoaseman tilat ja palvelut

Homerin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Ted Stevens Anchoragen kansainvälinen lentoasema, on suosittu liikenteen solmukohta Homerissa Alaskassa. Se toimii porttina kauniille Kenain niemimaalle ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat kätevän ja miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Palvelut

  • Terminaali Rakennus: Lentokentällä on moderni terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja tilavan ympäristön matkustajille. Siinä on runsaasti istumapaikkoja, latausasemia ja Wi-Fi-yhteys.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia erilaisista ruokailu- ja vähittäismyyntivaihtoehdoista lentoasemalla. Nappaa välipala tai istu aterialla johonkin saatavilla olevista ravintoloista, kahviloista tai baareista.
  • Duty-Free Shopping: Lentokentällä on tax-free-myymälöitä, joissa matkustajat voi ostaa laajan valikoiman tuotteita, kuten kosmetiikkaa, hajuvesiä, elektroniikkaa ja paikallisia matkamuistoja verovapaalla hinnalla.
  • Autonvuokraus: Jos haluat tutustua lähialueisiin, auto vuokrauspalvelut ovat kätevästi saatavilla lentokentällä. Useilla tunnetuilla autovuokraamoilla on tiskiä terminaalirakennuksessa.
  • Pysäköinti: Homer Airport tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa paikan päällä sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Kätevästi lähellä terminaalirakennusta sijaitseva matkustajat pääsevät helposti ajoneuvoonsa palattuaan.

Palvelut

  • Lennon tiedot: Matkustajat voivat pysyä ajan tasalla lentojen tilasta lentoaseman infopisteen tai terminaalirakennuksen digitaalisten näyttöjen kautta.
  • Matkalaukkupalvelut: Homer Airport tarjoaa matkatavarakärryjä matkustajille kätevästi kuljettaakseen heidän matkatavaransa. Lisäksi on matkatavarasäilytys niille, jotka joutuvat säilyttämään tavaransa väliaikaisesti.
  • Vammaiset: Lentokenttä varmistaa vammaisten matkustajien esteettömyyden. Pyörätuoliapua on saatavilla pyynnöstä, ja koko terminaalissa on esteettömiä wc-tiloja ja hissejä.
  • Löydetyt ja kadonneet: Erillinen löytö- ja löytöpalvelu auttaa matkustajia hakemaan kaikki kadonneet tavarat Homerista. Lentokenttä. Matkustajien tulee ilmoittaa kadonneista tavaroistaan infopisteessä palautusprosessin helpottamiseksi.
  • Wi-Fi ja latausasemat: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Latausasemat sijaitsevat myös kätevästi laitteiden lataamista varten.

Modernisten tilojensa ja palveluidensa ansiosta Homer Airport pyrkii luomaan saumattoman ja nautinnollisen matkustuskokemuksen kaikille matkustajille. Lentokenttä on varustettu vastaamaan vierailijoidensa tarpeisiin, olipa se sitten saapuva, lähtevä tai vain ohimennen.


Homerin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Homerin lentokenttä?

Ilmailualalla Homerin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, HOM, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Homerin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Homerin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Homerin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Ravn Alask tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Homer?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Homer, suosivat usein Homerin lentokenttä (HOM)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Homerin läheisyydessä?

Homer läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella