Lentoerikoistarjoukset kohteesta Höga Kustenin lentoasema (KRF)

Suoria lentoja kohteeseen 1 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Höga Kustenin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ARN Tukholma

2 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Höga Kustenin lentoasema

Lentokentän nimi Höga Kustenin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi KRF
Kaupunki Sollefteå
Maa Sweden (SE)
Täysi sijainti Höga Kustenin lentoasema
Leveysaste 63.048215
Pituusaste 17.763481
Verkkosivusto Hogakustenairport.se
Näytä kartalla Google maps

Höga Kustenin lentoaseman tilat ja palvelut

Ruotsin Örnsköldsvikissä sijaitseva Höga Kustenin lentoasema on ylpeä tarjoavansa erinomaiset tilat ja palvelut sekä kotimaisten että kansainvälisten matkustajien tarpeisiin. Lennätpä sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla, lentoasema takaa miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

  • Moderni terminaali: Höga Kustenin lentoasema tarjoaa valtion -moderni terminaalirakennus, jossa on tilavat ja viihtyisät odotustilat. Moderni muotoilu luo kutsuvan ilmapiirin matkustajille.
  • Wi-Fi-yhteys: Ilmainen nopea Wi-Fi on saatavilla kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä työhön tai viihteeseen odottaessaan heidän lentonsa.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita kauppoja ja ravintoloita, jotka varmistavat, että matkustajat pääsevät käyttämään erilaisia tuotteita ja ruokailuvaihtoehtoja. Matkamuistoista muotiin ja pikapuruista gourmet-aterioihin löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen.
  • Aulatilat: Lisämukavuutta ja yksityisyyttä etsiville Höga Kustenin lentoasema tarjoaa eksklusiivisia loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua., nauttia ilmaisista virvokkeista ja käyttää lisäpalveluita.
  • Autonvuokraus: Matkustajat voivat kätevästi vuokrata auton hyvämaineisista autovuokraamoista lentoasemalla. Tämän ansiosta matkustajat voivat helposti tutustua Örnsköldsvikin kauniiseen ympäristöön ja High Coast -alueeseen.

Palvelut

  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitiloja, mukaan lukien molemmat lyhyt- ja pitkäaikaiset pysäköintimahdollisuudet. Matkustajat voivat turvallisesti jättää ajoneuvonsa turvallisille pysäköintialueille ollessaan poissa.
  • Matkalaukkujen käsittely: Höga Kustenin lentoasemalla on tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut, jotka varmistavat matkatavaroiden sujuvan ja nopean toimituksen. Omistautunut henkilökunta käsittelee matkatavaroita varovasti, minimoiden vaurioiden tai katoamisen mahdollisuudet.
  • Erityistapu: Lentoasema on sitoutunut palvelemaan liikuntarajoitteisia tai erityistarpeita omaavia matkustajia. Koulutettu henkilökunta on käytettävissä antamaan apua ja tukea koko matkan ajan, mikä varmistaa mukavan kokemuksen kaikille.
  • Lennon tiedot: selkeät ja ajantasaiset lentotiedot näkyvät kaikkialla terminaalissa. Matkustajat löytävät helposti tietoa lähdöistä, saapumisista sekä lentojensa muutoksista tai myöhästymisistä.
  • Liikenne: Höga Kustenin lentoasemalta on hyvät kulkuyhteydet kaupungin keskustaan ja lähialueille useilla eri kulkuvälineillä. Taksit, linja-autot ja kuljetuspalvelut ovat helposti saatavilla, joten matkustajien on helppo saavuttaa määränpäähänsä.

Höga Kustenin lentoasema pyrkii poikkeuksellisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan luomaan miellyttävän ja stressaavan ilmapiirin. ilmainen kokemus jokaiselle sen porttien läpi kulkevalle matkustajalle. Olitpa matkan alussa tai lopettamassa, lentoasema pyrkii antamaan positiivisen vaikutelman ja varmistamaan, että siellä viettämäsi aika on mukavaa ja nautinnollista.


Höga Kustenin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Höga Kustenin lentoasema?

Ilmailualalla Höga Kustenin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KRF, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Höga Kustenin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Höga Kustenin lentoasema ja Stockholm-Arlanda Airport (ARN) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Höga Kustenin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Höga Kustenin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Amapola Fly tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Sollefteå?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Sollefteå, suosivat usein Höga Kustenin lentoasema (KRF)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Sollefteåin läheisyydessä?

Sollefteå läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella