Lentoerikoistarjoukset kohteesta Hiroshiman lentoasema (HIJ)

Non-stop-lentoja 7 kohteeseen 5 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Hiroshiman lentoasema

Tiedot koskien Hiroshiman lentoasema

Lentokentän nimi Hiroshiman lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HIJ
Kaupunki Mihara
Maa Japan (JP)
Täysi sijainti Hiroshiman lentoasema
Leveysaste 34.439863
Pituusaste 132.919021
Verkkosivusto Hij.airport.jp
Näytä kartalla Google maps

Hiroshiman lentoaseman tilat ja palvelut

Hiroshiman lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Hiroshima Nishi Airport, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka sijaitsee Miharan kaupungissa Hiroshiman prefektuurissa Japanissa. Kätevä sijainti ja laaja valikoima tiloja ja palveluita takaavat miellyttävän matkakokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Hiroshiman lentokentällä on lukuisia lähtöselvityspisteitä, mikä tekee sisäänkirjautumisesta nopeaa ja tehokasta.
 • Vähittäismyyntipisteet: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat ostaa lahjoja, matkamuistoja ja verovapaita tuotteita..
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista, kuten paikallisista ja kansainvälisistä ruoista, ennen lentoaan tai sen jälkeen.
 • Aulatilat: Hiroshiman lentoasema tarjoaa loungeja matkustajille rentoutumiseen. mukavassa ja rauhallisessa ympäristössä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita matkustajien avuksi.
 • matkatavarapalvelut: matkatavaroiden säilytys, kääriminen ja toimituspalvelut tarjotaan matkustajien avuksi.
 • Vauvanhoitopalvelut: Hiroshiman lentoasema tarjoaa vauvojen kanssa matkustaville vanhemmille palveluita, mukaan lukien vaippapukuhuoneet ja hoitohuoneet.
 • Wi-Fi: ilmainen. Wi-Fi-yhteys on käytettävissä koko terminaalissa, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä.

Lentoasemapalvelut

 • Tiedotiskit: Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökunta on käytettävissä infopisteissä auttaa matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita on kadonnut tai kadonnut, lentoasemalla on löydetty ja kadonnut palvelu.
 • Lääkärihuone: Hiroshiman lentokentällä on lääkintähuone, joka on varustettu perusensiaputarvikkeilla matkustajien hyvinvoinnin varmistamiseksi.
 • Liikenneyhteydet: Lentokentälle pääsee helposti eri kulkuvälineillä, mukaan lukien taksit, bussit ja vuokra-autot..
 • Pysäköinti: Hiroshiman lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun.
 • Erityistapu: Vammaiset tai erityistarpeita omaavat matkustajat voivat käyttää lentoaseman palveluita, mukaan lukien pyörätuolia apua ja erityiset wc-tilat.
 • Lemmikkieläinten avustusalue: Hiroshiman lentoasema tarjoaa lemmikkieläinten kanssa matkustaville matkustajille tarkoitetun alueen, jossa he voivat huolehtia heidän tarpeistaan.
 • Matkailutietoa: Yksityiskohtaista matkailutietoa Hiroshimasta ja sen kaupungista ympäröivät alueet ovat käytettävissä auttamaan vierailijoita tutustumaan alueeseen.

Yleensä Hiroshiman lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen tarjoamalla laajan valikoiman moderneja tiloja ja palveluita. Kätevistä lähtöselvitystiskistä viihtyisiin oleskelutiloihin ja monipuolisiin ruokailumahdollisuuksiin lentoasema vastaa kaikkien matkailijoiden tarpeisiin. Erinomaisella asiakaspalvelullaan ja saavutettavuudellaan Hiroshiman lentoasema varmistaa, että Hiroshiman matkailijoille on positiivinen ja ikimuistoinen matka.


Hiroshiman lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Hiroshiman lentoasema?

Ilmailualalla Hiroshiman lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, HIJ, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Hiroshiman lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Hong Kong International Airport (HKG), ja sen arvioitu kesto on 4h 10m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Hiroshiman lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Hiroshiman lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista ANA, JAL, Spring Airlines Japan, China Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mihara kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Hiroshiman lentoasema (HIJ) on matkustajien suosiossa kaupungista Mihara sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Miharain läheisyydessä?

Mihara läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella