Lennot lähtevät kohteesta Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis" (HER)

Matkusta 88 paikkoihin 48 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"

Olennaiset tiedot koskien Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"

Lentokentän nimi Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"
Lentokentän (IATA) koodi HER
Kaupunki Heraklion
Maa Greece (GR)
Täysi sijainti Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"
Leveysaste 35.185005
Pituusaste 25.200773
Näytä kartalla Google maps
Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"
Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"
Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"
Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"
Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"
Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"

Heraklionin kansainvälinen lentokenttä,?Nikos Kazantzakis? Tilat ja palvelut

Heraklionin kansainvälinen lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä?Nikos Kazantzakis,? on ensisijainen lentokenttä, joka palvelee Kreetan saarella sijaitsevaa Heraklionin kaupunkia. Se on nimetty kuuluisan kreikkalaisen kirjailijan ja filosofin Nikos Kazantzakiksen mukaan. Lentokenttä on yksi Kreikan vilkkaimmista ja tarjoaa joukon erinomaisia tiloja ja palveluita mukavan, tehokkaan ja nautinnollisen matkakokemuksen tarjoamiseksi sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.

Palvelut

  • Terminaalit: Lentokentällä on kaksi terminaalia, terminaali A ja terminaali B, jotka ovat hyvin varusteltuja ottamaan vastaan kasvavaa matkustajamäärää. Molemmissa terminaaleissa on erilaisia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.
  • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia erilaisista kulinaarisista herkuista lentoaseman erilaisissa ravintoloissa. Välipaloja ja kevyitä aterioita täyden palvelun ravintoloihin löytyy jokaiseen makuun.
  • Shopping: Lentokentällä on vaikuttava valikoima kauppoja, mukaan lukien tax-free-myymälöitä, muotiliikkeet, lahjatavaraliikkeet ja paikalliset erikoisliikkeet. Se on loistava paikka noutaa matkamuistoja tai mitä tahansa viime hetken matkatavaroita.
  • Business- ja VIP-palvelut: Liike- tai VIP-palveluita tarvitseville matkustajille lentoasema tarjoaa omat oleskelutilat, executive-huoneita, bisneskeskuksia ja konferenssitiloja. Nämä palvelut takaavat rauhallisen ja tuottavan ympäristön liikematkustajille.
  • Autonvuokraus: Lentokentällä on lukuisia autonvuokraustoimistoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman ajoneuvoja yksilöllisiin tarpeisiin. Tämän ansiosta matkustajien on kätevää tutustua kauniiseen Kreetan saareen omaan tahtiinsa.

Palvelut

  • Wi-Fi: Lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa terminaaleissa, minkä ansiosta matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentoaseman aikana.
  • Löydetyt ja kadonneet: Lentokentällä on oma Lost and Found -osasto, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneita tavaroita. Kadonneista tavaroista kannattaa ilmoittaa välittömästi, jotta noutomahdollisuudet paranevat.
  • Tietopisteet: Lentoasemalla on useita neuvontapisteitä, jotka tarjoavat matkustajille tietoa lennoista., lentokentän tilat, kuljetus ja muut heillä mahdollisesti olevat kysymykset.
  • Lääkintäapu: Lääkärin hätätilanteissa tai huolenaiheissa lentokentällä on lääkärikeskus, jossa on pätevä lääkintähenkilöstö saatavilla tarjoamaan apua ja tarvittavaa sairaanhoitoa.
  • Erityistapu: Lentokenttä pyrkii olemaan kaikkien matkustajien saatavilla ja tarjoaa erilaisia palveluita liikuntarajoitteisille tai muille erityistarpeille. Tämä sisältää pyörätuoliapua, erillisiä istuinalueita ja esteettömiä wc-tiloja.

Heraklionin kansainvälinen lentoasema takaa vaikuttavan tilan ja palvelunsa ansiosta sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille matkustajille. Saavuttavatpa matkustajat Kreetalle tai jäähyväiset saarelle, lentoaseman sitoutuminen erinomaiseen asiakaspalveluun heijastuu.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"?

Koodi HER on myönnetty Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis" kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis" lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Almaty International Airport (ALA), ja sen arvioitu kesto on 5h 55m lennettäessä koneella A321neo.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"?

Yhteensä 48 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis"-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Aegean Airlines, Sky Express, easyJet, Jet2, Eurowing

Heraklion kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis" (HER) on matkustajien suosiossa kaupungista Heraklion sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Heraklionin läheisyydessä?

Heraklion läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella